Huomiseksi pitäisi tehdä täytekakku, aikaa tämä ilta ja vähän yötäkin.
Mulla on aina täytekakkupohjat murentuneet vaikka olen tehnyt ne täsmälleen ohjeiden mukaan, ohjeita vaihdellen. Hienon näköisiä on olleet uunista otettaessa mutta osiin sahatessa murentuneet ja niistä palasista ei ole meinannut levyjä saada koottua.
Tänään googletin asiaa ja luin että syy on liian tuoreessa kakkupohjassa eli että aletaan sahata kakkua jo lämpimänä ja tuoreena. Onko näin? Onko mulla mahista saada murenematon kakku vaikka se pohja ei ole 1-2 pv vanhaa kuten suositellaan?
Vai teenkö suosiolla kakkupohjan kääretorttulevyistä, se ois vuorenvarma konsti...
Mulla on aina täytekakkupohjat murentuneet vaikka olen tehnyt ne täsmälleen ohjeiden mukaan, ohjeita vaihdellen. Hienon näköisiä on olleet uunista otettaessa mutta osiin sahatessa murentuneet ja niistä palasista ei ole meinannut levyjä saada koottua.
Tänään googletin asiaa ja luin että syy on liian tuoreessa kakkupohjassa eli että aletaan sahata kakkua jo lämpimänä ja tuoreena. Onko näin? Onko mulla mahista saada murenematon kakku vaikka se pohja ei ole 1-2 pv vanhaa kuten suositellaan?
Vai teenkö suosiolla kakkupohjan kääretorttulevyistä, se ois vuorenvarma konsti...
Viimeksi muokattu: