suomalainen urheiluvalmetajakin sanoo-karppaus pahasta =)

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
"vieras."
Hiilihydraatteja tarvii ehdottomasti urheiluun ja ruumiilliseen, raskaaseen työhön. MUutenhan hiilihydraattimäärät pitäisi kaikkien pitää suht pieninä, kun ne ovat polttoainetta lihastyöhön.
 
"Lissu"
Riippuu kyllä ihan siitä miten sen toteuttaa. Jos vetää vaan pekonia ja meetvurstia niin ei se voi hyvästä olla kenellekään. Mutta mitä olen katsellut työkaverin annoksia joka on pari vuotta jo karpannut, niin ruokavalio olisi takuulla terveellinen kenelle tahansa. Käytännössä on korvannut perunan ja pastan isolla määrällä salaattia, leivän (esim. aamupalalla) rahkalla ja kaikki sokeriset jutut pois. Tuossa ei kyllä ole mitään epäterveellistä. :) Karppauksen vaan kuvitellaan aina olevan sitä pahinta laatua, tyyliin pekonia kermalla ilman vihanneksen häivää...
 
  • Tykkää
Reactions: dipt
no ihmekkös
[QUOTE="Jenis";29477173]Eihän karppaus mikään proteiinidieetti ole, vaan rasvadieetti.

Itsekin olen tosin huomannut, että ilman hiilareita ei jaksa treenata.[/QUOTE]

että karppaajat saa sydäreitä ja tukoksia, rasvaa vedetään viimestä päivää.
 
Rollolainen
[QUOTE="Lissu";29477186]Riippuu kyllä ihan siitä miten sen toteuttaa. Jos vetää vaan pekonia ja meetvurstia niin ei se voi hyvästä olla kenellekään. Mutta mitä olen katsellut työkaverin annoksia joka on pari vuotta jo karpannut, niin ruokavalio olisi takuulla terveellinen kenelle tahansa. Käytännössä on korvannut perunan ja pastan isolla määrällä salaattia, leivän (esim. aamupalalla) rahkalla ja kaikki sokeriset jutut pois. Tuossa ei kyllä ole mitään epäterveellistä. :) Karppauksen vaan kuvitellaan aina olevan sitä pahinta laatua, tyyliin pekonia kermalla ilman vihanneksen häivää...[/QUOTE]
ne tärkeät kuidut puutuvat, sitä saa ruisleivästä, tai vaikka kaurapuurosta
 
Rollolainen
jos hiilariot on pahasta niin miksi esim meidän 18v poika on laiha kun tikku. Hän syö pastaa tosi paljon.
entäs italialaiset, nekin syö pastaa.. eikä siellä ole kaikki lihavia:LOL:

ja muuten rasva ja sokeri ne pahasta vasta onkin. moni karppaajan puolustaja pelkä valkoisia jauhoja mut karkista eivät kieltäydy.
Tiedään eräänkin naisen joka on vannoutunut karppaaj, mutta olutta voi juoda. sitäkään ei saisi juoda
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
"Lissu"
jos hiilariot on pahasta niin miksi esim meidän 18v poika on laiha kun tikku. Hän syö pastaa tosi paljon.
entäs italialaiset, nekin syö pastaa.. eikä siellä ole kaikki lihavia:LOL:
Ei hiilarit (hitaasti imetyvät) pahasta ole järkevässä määrin syötynä, mutta ei ole karppauskaan jos sen toteuttaa oikein.

Eikä se välttämättä tarkoita että syö superterveellisesti jos on laiha. Asia voi olla ihan päinvastoinkin. Pelkkää pizzaa syömälläkin voi olla laiha, jos syö sitä tarpeeksi vähän, ja samalla kärsiä monista puutostiloista.
 

Yhteistyössä