Listataan arjen pieniä ärsytyksiä

Mun negatiivisuuskierre vaan jatkuu ja te joudutte kärsimään siitä. Valitan! :)

Mutta listataan siis arkea hankaloittavia asioita.
Ja sit kun joku tulee sanomaan että "eiks teillä isompia ongelmia ole" niin sanon jo nyt että isot ongelmat ei estä pieniä ongelmia tulemasta. Ja nyt ei niitä isoja käsitellä vaikka niitä on varmaan melkein kaikilla.
Ja jos joku ihmettelee että mihin tällä aloituksella pyrin niin en tiedä, olen vaan valituspäällä.
(Joku voi aloittaa positiivisuusketjun vastapainoksi jos tuntuu raskaalta)

Tulee näin äkkiseltään mieleen...
-imuri juuttuu ties mihin imuroidessa
-yöllä yrität pistää lampun tms.päälle, töpseli ei mene seinään pimeässä ja muistat sit että tässä pistorasiassa ne reiät on vinottain tms.
-keittiön vetolaatikoista joku alempi on täynnä tavaraa ja estää ylempää aukeamasta
 
"Mie vaan"
- leipä tippuu lattialle, AINA voipuoli alaspäin..
- vessapaperi veskistä loppu ja edellinen käyttäjä (mies) ei ole asiaa korjannut (ei oo säilytystilaa paperille veskissä..)
- olet lähdössä juhlimaan, laitat sukkahousut jalkaan, vaatteet ja takin päälle, vaikeasti sidottavat kengät jalkaan ja huomaat yhtäkkiä, että alkkarit ovat vahingossa unohtuneet sukkisten alta..
 
Just kun lapsi on alkanut olla yökuiva pitkään, olet itse nukahtamaisillasi illalla ja muistat "ai niin se muovitettu frotee jäi laittamatta sen sänkyyn mut ei se pissa nyt tule" niin lapsella tulee just sinä yönä pissavahinko.
 
  • Tykkää
Reactions: misStar
kfkfkf
Keität kahvia ja kun lopulta menet sitä hakemaan, on pannu tyhjä :mad: Lomaviikon tunnelmia.
No just tää :mad:

ja se, kun asunnossa joissakin pistorasioissa on vinottain ne töpselinpaikat siellä ja joissan vaakatasossa, IKINÄ ei muista että missä on mitenkinpäin ja sit sitä yrittää tunkea sinne ihan väärinpäin ja lopulta joutuu kyykistymään ja katsomaan, että mitenpäin se on siellä

muoks.. Ai, aapeella näköjään samanlaiset kakkapistorasiat :LOL:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Yllätysvieraat.
Aatonaattona olin aamusta ihan tööt, edellispäivän meikit pesemättä ja levinneinä (tiedän, pitäis pestä aina heti pois), tukka pystyssä ja miehen kalsarit jalassa ja joulusiivo tekemättä eteisessä. Yks tuttu äijä toi joulutervehdyksen tietty just silloin.
Sit kun oot just siivonnu, sukinut ja pessy itsesi ja vierasvarojakin ois niin ei niitä yllätysvieraita silloin näy.
 
  • Tykkää
Reactions: hallittu kaaos
kfkfkf
Se on myös TOSI ärsyttävää, jos yrittää penkoa vaikka käsilaukusta jotain ja on liian hämärää eikä sitä sen takia löydä :D tai ihan mistä vaan yrittää liian hämärässä etsiä jotain.
 
"optimisti"
-Se kun oot hoitoaineet päässä suihkussa ja varaajasta loppuu lämmin vesi
- kun teippirullan pää on liuskottunut ja saat ensin kymmenen minuuttia kaivaa teipin alkua
- joku laittaa tyhjän leviterasian takaisin jääkaappiin! (samaa tapahtuu myös leikkelepakettien kanssa).
- työpaikan taukotilassa lämmität esim. kasvissosekeittoa ensin monta minuuttia ja sit alat syömään (pinnasta) höyryävää soppaa, joka onkin pohjalta ihan kylmää. Sitten siinä on tietty viis muutakin mikrolla odottamassa vuoroaan ruokansa kanssa, etkä enää kehtaa lämmittää keittoasi uudestaan...
 
"Mie vaan"
- Uhmaat kohtaloa ja ostat kivan sisäkasvin. Seuraavana aamuna keräilet ruukunpalasia ja multaa lattialta ja patterin takaa. Koska kissa.
- Peset ja siivoat viimosen päälle mikron. Esittelet tuotoksen miehellesi ja kiellät käyttämästä ilman suojakupua. Avaat mikron viikon kuluttua. Voi stana se on samassa kunnossa kuin ennen siivoamista.
- Lähdet lenkille ja unohdat ottaa astmapiipun mukaan. Soitat taksikyydin kahden kilometrin jälkeen kotiiin, sillä meinaat tukehtua
 
"hmmm"
Kun roskapussi on ääriään myöten täynnä ja tyttäreni ei ole kotona = joudun itse viemään roskat. (Jostain kumman syystä tyttäreni ei koskaan kieltäydy viemästä roskia jos on kotona (tässä on nyt vähän positiivisuutta tähän ketjuun, anteeksi).)
 
Se kun herää yöllä koiran steppailuääniin ja miettii, että onko koko alakerta yltympäriinsä kustu, jos en nyt tällä sekunnilla jaksa nousta päästämään niitä ulos.

Se kun ajattelit mukavasti istahtaa sohvalle ja sitten siinä onkin 2 koiraa, josta toinen yrittää tuuppia kahvimukiasi nurin nojailemalla vieressä ja toinen vinguttaa vinkulelua ja ajoittain tallaa liki koko massallaan syliisi. - Pian huomaatkin istuvasi taas toimistossa koneella kahvikuppeinesi. -_-
 
Muhkea Munkki
Siivoat illalla ennen nukkumaanmenoa ja heräät täyteen kaaokseen, koska lapset ehtivät olla 5min hereillä :| Epäreilua.
Paksu tukka, ja kun huuhtelet pesussa et saakkaan kaikkea hoitoainetta pois ja ne jäävät likaisen näköisiksi.
Rasvaiset silmälasit.
Tyhjä rengas rattaissa ja kaikki viisi pumppua kadoksissa.
 
Aah, joo, ja ne kaikki laitteet joiden pariston vaihtamiseen satut tarvitsemaan PIENTÄ RISTIPÄÄRUUVIMEISSELIÄ... :headwall:

Ja kun koiran tassut pitää käydä suihkuttamassa puhtaiksi ja omat sukat kastuu siinä samalla...
 
Viimeksi muokattu:
"hohhoijaa"
Ajan pitkää työmatkaa, v***tuksen top3:
1 Edellä ajava ei osaa ryhmittäytyä risteykseen!! Siis ärrr!! Siinä liittymässä mahtuu kolme autoa rinnakkain oleen, mutta ei niin ei! Joku ääl*ö jää kauas risteyksestä ja keskelle reikää, just siihen kohtaan, missä pitäis ryhmittyä siihen reunaan jonne päin on kääntymässä

2 Alinopeus. Ei perusteluja kaipaa.

3 Perässäkiinniajajat. Ensin tyyppi ajaa 100km/t nopeusrajoitusalueella melkein 85km/t nopeutta. Sitten ku meet edelle, niin johan alkaa nopeus nousemaan!
 

Yhteistyössä