Laittaisitteko lapsenne kouluun 30min takia?

"Pah"
Ei terve... Siis kirkkoon meno on osa koulupäivää? Kyllähän tämä nyt kuulostaa siltä ettei oman Niko-Petteri-Katariinan tarvitse tulla kouluun VAIKKA KAIKKI MUUT TULEVAT ja menevät sieltä yhdessä kirkkoon. Tässä teille esimerkki kuinka lapsille osoitetaan eriarvoistamista pienestä pitäen.
 
[QUOTE="Pah";29323357]Ei terve... Siis kirkkoon meno on osa koulupäivää? Kyllähän tämä nyt kuulostaa siltä ettei oman Niko-Petteri-Katariinan tarvitse tulla kouluun VAIKKA KAIKKI MUUT TULEVAT ja menevät sieltä yhdessä kirkkoon. Tässä teille esimerkki kuinka lapsille osoitetaan eriarvoistamista pienestä pitäen.[/QUOTE]

Kaikki muut jäävät koululle normaaliin opetukseen, vain meidän nicopetterit pääsevät oman uskonnonopetuksen mukaiseen joulukirkkoon :xmas: saa lukea ihan ajatuksen kanssa ;)
 
Jos venkoilet opettajaa vastaan niin voi olla että mukulas saa opettajalta huonot numerot todistukseen.
Siinä tapauksessa opettaja syyllistyy virkavirheeseen. Koenumerot todistavat oman osansa ja käytös voi laskea tai jossain tapauksissa nostaa numeroa. Nekin numerot voi oikaista jos tuntee vääryyden tapahtuneen ;) mm omalta osaltani sain 9. luokalla paremman arvosanan valitettuani opettajan antavan äidinkielessä huonomman numeron alkuperäni vuoksi vaikka kokeet olivat kaikki numeroa paremmat ja käytös erinomaista.
 
"Pah"
Eipä opettaja muuten syyllisty virkavirheeseen. Koenumero ei ole 100% todistuksen numerosta. Eli jos on poissa tunneilta/ ei osallistu tunneilla niin numero todistuksessa voi laskea.
 
[QUOTE="Pah";29323426]Eipä opettaja muuten syyllisty virkavirheeseen. Koenumero ei ole 100% todistuksen numerosta. Eli jos on poissa tunneilta/ ei osallistu tunneilla niin numero todistuksessa voi laskea.[/QUOTE]

Kuten kirjoitinkin tuohon tuon käytösosuuden :) Saa edelleen lukea ajatuksen kanssa ;)
Jos numerot laskee yhden 30min takia niin opehan ei oo muuta ku tiukkapipoinen natsi. :whistle:
 
Koulupäivä alkaa 9:15 ja loppuu kokonaisuudessaan jotain...14:00? 15:00? Ja kirkkoon lähdetään 9:45?

Miksi lapset menevät kirkolle jos eivär osallistu? Mikseivät he jää koululle?

Hmm...en minäkään tuota kyseenalaistaisi vaan laittaisin lapsen kouluun. Aina ei ole kivoja päiviä ja joskus jopa ihan turhiakin, mutta sellaista se on. Aikuisillakin.
 
Kuulostaa siltä, että jos töissä käsketään tekemään jotain joka just sillä hetkellä ei satu miellyttämään voi aina käydä hakemassa saikkua välttääkseen ikävän asian tekemisen. Vähät siitä että hommat kaatuu muiden niskaan kunhan itsellä on kiva olla. Lisäksi "voi kyseenalaistaa, ei tarvitse hyppiä muiden pillin mukaan"-opetus kuulostaa siltä että lapsesi ei tarvitse tehdä mitään mitä ei halua, ei koulussa eikä työelämässä. Anteeksi, saatan olla väärässä mutta tuollaisen kuvan sain tekstistäsi.
Koulussa ja töissä onkin juuri se ero, että koulusta lintsaaminen ei vaikuta kehenkään muuhun kuin sinuun itseesi, töistä lintsaaminen vaikuttaa muihinkin. Mä lintsasin aikoinaan paljon koulusta. En ole kuitenkaan kertaakaan jäänyt töistä pois ilman oikeaa, luvallista syytä. Jos en mennyt kouluun, siitä kärsi korkeintaan minä itse. Jos en menisi töihin, siitä kärsisi niin työnantaja kuin työkaverit. Osalla meistä on sääntöjen lisäksi myös oma moraali, joka ohjaa toimintaa.
 
njoo
meillä kai on tuloss ajoku vastaava joulukirkko juttu mutta tais olla että ei pakko osallistua en tosissaan vie lasta sinne puolentunnin-tunnin takia kun koulumatkakin kestää yhteensä tunnin.
 
Meillä on se tilanne, että lapset on eri uskontokuntaa ku muut ja huomenna oman kirkon koululaisjumalanpalvelus. Koulu alkaisi 9.15 ja kirkossa pitää olla 10.00 joten lapset ehtisi olla koulussa n.30min ennen kuin pitää lähteä jo kirkolle.
Laitoin opelle viestiä, etteivät tule huomenna kouluun ollenkaan. Ope sitten vastas, että pitää tulla kouluun, koululta on kyllä saattaja kirkolle :O
Minä en näe tuossa mitään järkeä! Vastasin, että lapset eivät tule 30min takia kouluun vaan menevät suoraan kotoa kirkolle.
Äh sori nyt tajusin.

Ilman muuta laittaisin kouluun. Kyse on teidän omasta valinnastanne sen uskonnon suhteen ja koulupäivä ei siihen liity millään tavoin. Johan te saatte "vapautuksen" kun pääsette sinne oman uskontokuntanne joulukirkkoon vaikka muut ovat koulussa.
 
Äh sori nyt tajusin.

Ilman muuta laittaisin kouluun. Kyse on teidän omasta valinnastanne sen uskonnon suhteen ja koulupäivä ei siihen liity millään tavoin. Johan te saatte "vapautuksen" kun pääsette sinne oman uskontokuntanne joulukirkkoon vaikka muut ovat koulussa.
Mutta kun muut ovat kirkossa niin meidän lapset ovat koulussa, ei saada silloin vapautusta... ja silloin kun valtaosa oli kirkossa pääsi nämä muut koulusta myöhemmin entä ne jotka oli kirkossa...
 

Yhteistyössä