Huonoin seksikokemuksesi ikinä?

  • Viestiketjun aloittaja Leena
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
mies tuikkas pimeessä takaapäin ja vahingossa suihkussa saippuan voitelemalla kullilla värään reikään. voi sitä huutoa!!! VOI SITÄ KIPUA! ei oo mun peppu sellasiin touhuihin tehty. eikä kyllä mieskään oo b-rapun miehiä.
Meillä käynyt samoin, mutta sängyssä ja valaistuksen kera. muna luiskahti vahingossa väärään reikään. Niin valtava kipu, että vieläkin pelkään siinä samassa asennossa touhuta.
 
dfdf
[QUOTE="Miisa";28870882]Näitä lukiessani tulee pakostikin mieleen että tuskimpa olen menettänyt mitään vaikka sisälläni onkin ollut vain yksi mulkku. :D[/QUOTE]

Jos lukisit myös ketjua, jossa kerrotaan parhaista seksikokemuksista, niin voisit huomata, että olet jäänytkin jostakin paitsi.
 
Ei helkkari mikä ketju :D

Onhan näitä sinkkuajan sekoiluja kertynyt muutama..
Päällimmäisenä mieleen jäi eräs itseäni nuorempi kolli, joka ei suostunut itse aktiin vain halusi vain nuolla "sitä".. no kyllähän se kelpasi, mutta sitten kun aloin vonkaamaan oikeasti seksiä, paljastui syy.. Miehellä oli niin pikkiriikkisen pieni, ettei mikään kondomi olisi pysynyt siinä päällä. Mies vapisi, hikoili ja tärisi ja kun hän vihdoin nousi päälleni, hän tuli ennenaikaisesti lakanoille. Ew. Apua, nyt tuli oikein paha mieli koko tapahtuneesta!

Muuten ei mitään tosi huonoja ole kohdalle osunut. Jos jotain sekoilua on tapahtunut, ne on kuitattu naurulla tai jompi kumpi on "opastanut" kokemattomapaa...
 
"vieras"
En tiedä onko tää nyt huonoin, mutta päälimmäisenä mielessä, kun tänä aamuna tapahtunut. Olen aina sanonut miehelleni että pidän aamuseksistä, siis niin että kunnon lämmittelyt ensin ja siinä samalla heräillen, sitten vasta itse asiaan. Illalla en useinkaan ole kovin halukas, koska olen väsynyt (minä teen meillä kaiken, hoidan lapset ja kodin ym.) aamulla levänneenä on parempi.

Tänä aamuna olisi ollut hyvä tilaisuus, lapset oli omassa huoneessaan pelailemassa ja ovi kiinni, meillä on makkarin ovessa myös lukko. Oltais saatu rauhassa olla. Mies tulee viereen, hierasee kerran tissiä ja se siitä lämmittelystä sitten...odotin kyllä vähän muuta. Sitten paukauttaa että tehdäänkö takaapäin, siinäkin jyystäessa kyseli koko ajan että miltä tuntuu...miltä tuntuu?? Ensinnäkin miehellä on n. 10cm muna...en siis ole mitannut, mutta arviolta, eikä se oikeastaan tunnu miltään, joten esileikki on sitäkin tärkeämpi. Ajattelee vain omaa tyydytystään ja niin ollut aina. Olen niin pettynyt, sanoin miehelle että mulla ei ollut mielessä mikään pikaseksi, että miksi piti kiirehtiä. Mitään ei vaivautunut edes vastaamaan.

Viimeksi piti mennä vessaan pikapanolle, kun miehellä oli niin kamalat himarit, jotenkin ajattelin että nyt olisi ollut vähän muutakin.

Oikeesti mun viimisetkin halut laski tästä ja sekös miestä ei kiinnosta...kunhan itse saa.
 
Mä deittailin yhtä miestä teinivuosina ja päädyttiin sit sänkyyn... Noh mies ei osannut mitään vaikka oli mua 5v vanhempi ja väitti olevansa kokenutkin.

Ensinnäkin sen penis oli just about 10cm "pitkä" ja siinä oli jännä "mutka" :D Siis se nousi ja puolivälissä tuli mutka alaspäin. Toivottavasti ymmärrätte :D Oli kuin kolmio ilman pohjaa you know... Eihän sitä saanut edes kunnolla sisälle :0

Esileikki oli sellasta ihme räpläämistä. Mun olis pitäny ottaa suihin yms ja ite en saanu mitään. Noh ihme kun saatiin se muna sisään ja pari työntöä ja mies alko huutaa ku hullu, tuli siis ilmeisesti. Se jäi siihen mun päälle viel makaamaan ja hetken päästä tunsin kun sillä alko taas seisomaan ja tää pokkana kysy "imetkö mut vielä loppuun asti"
Sanoin vaan että ei tarvi perään sit soitella, puin päälle ja lähdin. Siitä meni pari viikkoa ja mies laitto viestiä "oli mahtavaa seksiä, nähtäskö taas" ei jääny epäselväks mikä miehellä oli mielessä...
 
"huh"
Onpas ollut melkoisia teillä, no on mullakin ollut muutama kamala kokemus:
Yksi mies ketä tapailin antoi itsestään kauheen naistenmiehen kuvan ja kehuskeli kuin hyvä on ja naiset nauttii jne. Kun sitten sänkyvaiheeseen päästiin niin pettymys oli kova.miehen penis oli seisokissa saman kokoinen kuin mun pikkurilli,tais olla oma sormi vielä pidempikin. Tuli ihan mieleen se sinkkuelämää jakso missä samantha kysyy mieheltä et onko se jo sisällä, en meinaan ollut ihan varma.:p

Toinen oli sit semmonen joka paukutti menemään niin et paikat oli höllänä.ihan kun olis joku tikka yrittäny hakata.nivuset oli aina kipeet siitä mäiskeestä ja eihän siitä voinu kiihottua.

Nykyisen miehen kanssa kävi kans nii et oltiin takaapäin ja tuo sitten päätti varoittamatta et oliskiva kokeilla kakkosta.no itkuhan siitä tuli kun se kipu oli jotain käsittämätöntä kun vauhdilla tuikkasi. Pari viikkoo oli perse kipee ja ekan kerran kun kävi kakalla niin oli kamalaa,näin jopa painajaisia.nyt mies ei enää uskalla kokeilla mut mua kiinnostaisi välillä...
 
Jatkettu kalu
Kerran lähdin mukavan tuntuisen miehen luo baaarista. Hänen luonaan riisuduttiin ja mentiin sänkyyn. Mies avasi yöpöydän laatikon ja kuvittelin hänen laittavan kondomin. Naurustani ei ollut tullut loppua kun huomasin miehen sovittelevan penisjatketta, sellaista remmimallia vehkeeseensä. Säälistä annoin miehen "rakastella" jatkepeniksellään ja vastasin joo joo kun mies kyseli onko hänellä ihanan paksu ja pitkä.

Aktin jälkeen ei paljoa puhuttu, löin vaatteet päälle ja ajoin taksilla kotiin. Jatkopenismiestä en onneksi ole nähnyt sen jälkeen.
 
Vieres
Kamalin (ja ainoa, koska oli niin kamala, etten halua seksiä enää ikinä) kokemukseni oli kun lämmittelyä ei ollut ollenkaan, enkä ollut varma haluanko edes seksiä. Halusin silti eroon neitsyydestä tavallaan, koska olin jo 25-vuotias. Mies kysyi käykö laittamassa kortsun ja sanoin, etten tiedä. No hän sitten meni ja yritti tunkeutua sisääni, mutta eipä siitä mitään tullut. Sattui kyllä niin helvetisti, kuin olisi puukkoa sinne yritetty tunkea. Ei hän mahtunut sisääni ollenkaan, mutta jatkoi vaan yrittämistä vaikka todellakin huusin kivusta. Tämä tuntui kuitenkin vain kiihottavan miestä. Pyysin häntä lopettamaan, mutta hän vain jauhoi paskaa siitä kuinka sen kuuluukin sattua ja mitä kauemmin odotan, sitä enemmän se sattuu ja jatkoi vaan. Pyysin monta kertaa häntä lopettamaan, mietin jo väkivaltaiseksi ryhtymistä. Sitten rupesin rukoilemaan, että hän lopettaisi. Silloin hän viimein lopetti, ja siirtyi sivuun. Hän olisi vielä senkin jälkeen halunnut jatkaa, mutta siinä vaiheessa nousin ylös. Olin aika shokissa tapahtuman jälkeen. Kysyin häneltä, että miksi hän ei lopettanut kun pyysin, mutta hän väitti että lopettihan hän. Minä jopa saatoin miehen juna-asemalle. Harkitsin rikosilmoitusta myöhemmin, mutta päädyin siihen, etten tee sitä. Asia vaivaa vieläkin.
 
..
Huonoin kokemus ehdottomasti on, kun takasin miehen, joka kertoi olevan erittäin pitkä kestoinen :D Tätä tietty piti jossain vaiheessa iltaa testailla ja paikkansa se piti, pisteet siitä ettei valehdellut :) Mutta.. Kuka nainen kestää kahden tunnin jyystön, vain lähetyssaarnaaja-asennossa, ku mies ei suostunut muuhun ja aina kun meinas laueta, niin lopetti hetkeksi touhun?? :-o Valitettavasti makkarin seinällä oli kello ja aika tuntui kuluvan tosi hitaasti kelloa katsellen, sanoin jossain välissä, ettei haittaa laukeaminen, mutta halusi pitkittää :| Jostain syystä en kehdannu vaan nousta ja lähteä vaan makasin vaan paikoillani, vaikka kyllähän se sattui.
 
nichtmehr!!!
Mä muistan muutamankin kamalan kokemuksen...
Nro1 Iso vehje, luuli, että mitä syvemmälle työntää, sen parempi! Olin niin kipee seuraavana päivänä, että en istunu.
Nro2 Omisti kielikorun. Sai mun klitoriksen halkeemaan sillä (ajatuskin sattuu vielä). Olis pitäny kehua sängyssä koko ajan, mut mä oon kyllä sellanen, jota ei kiinnosta puhua seksin aikana.
Nro3 Oltiin kännissä, kun käet. Heräsin aamulla herätyskelloon ja ihmettelin, et miks se soi. Yhtäkkiä käsi kietoutuu mun ympäri ja kuulen sanat: "mä rakastan sua" Minä siihen: "et muuten rakasta ja nyt ulos täältä" Sen piti mennä töihin sinä aamuna! Mahto olla kivaa, koska mun krapula loppu vasta 8 aikaa illalla ja olin vielä ihan sekasin, kun heräsin sillon aamulla... No ei siinä. Ukko lähti. Löysin LATTIALTA 6 käytettyä kondoomia. Millanen sika ei siivoo jälkiään vaan heittää ne lattialle??? Vieressä oli roskis, vessassa oli roskis... Eikä siinä vielä kaikki viikkoo myöhemmin vaihdoin lakanoita ja löysin vielä yhden kondoomin sängyn ja patjan välistä!!!! HYI HELVETTI!!! Onneks en oo siihen törmänny enää sen jälkeen!
Nro4 Sammu mun päälle kesken kaiken ja sen jälkeen en ookkaan sitten yhdenillanjuttuja harrastanu!!!
 
viers
Kerran lähdin mukavan tuntuisen miehen luo baaarista. Hänen luonaan riisuduttiin ja mentiin sänkyyn. Mies avasi yöpöydän laatikon ja kuvittelin hänen laittavan kondomin. Naurustani ei ollut tullut loppua kun huomasin miehen sovittelevan penisjatketta, sellaista remmimallia vehkeeseensä. Säälistä annoin miehen "rakastella" jatkepeniksellään ja vastasin joo joo kun mies kyseli onko hänellä ihanan paksu ja pitkä.

Aktin jälkeen ei paljoa puhuttu, löin vaatteet päälle ja ajoin taksilla kotiin. Jatkopenismiestä en onneksi ole nähnyt sen jälkeen.

WTF? Oikeestiko te annatte säälistä? En voi tajuta!

Jos mua ei homma kiinnosta tai halut menee, niin EN todellakaan anna jollekin jatkepenikselle!
 
"eeh"
Mä muistan muutamankin kamalan kokemuksen...
Nro1 Iso vehje, luuli, että mitä syvemmälle työntää, sen parempi! Olin niin kipee seuraavana päivänä, että en istunu.
Nro2 Omisti kielikorun. Sai mun klitoriksen halkeemaan sillä (ajatuskin sattuu vielä). Olis pitäny kehua sängyssä koko ajan, mut mä oon kyllä sellanen, jota ei kiinnosta puhua seksin aikana.
Nro3 Oltiin kännissä, kun käet. Heräsin aamulla herätyskelloon ja ihmettelin, et miks se soi. Yhtäkkiä käsi kietoutuu mun ympäri ja kuulen sanat: "mä rakastan sua" Minä siihen: "et muuten rakasta ja nyt ulos täältä" Sen piti mennä töihin sinä aamuna! Mahto olla kivaa, koska mun krapula loppu vasta 8 aikaa illalla ja olin vielä ihan sekasin, kun heräsin sillon aamulla... No ei siinä. Ukko lähti. Löysin LATTIALTA 6 käytettyä kondoomia. Millanen sika ei siivoo jälkiään vaan heittää ne lattialle??? Vieressä oli roskis, vessassa oli roskis... Eikä siinä vielä kaikki viikkoo myöhemmin vaihdoin lakanoita ja löysin vielä yhden kondoomin sängyn ja patjan välistä!!!! HYI HELVETTI!!! Onneks en oo siihen törmänny enää sen jälkeen!
Nro4 Sammu mun päälle kesken kaiken ja sen jälkeen en ookkaan sitten yhdenillanjuttuja harrastanu!!!
öö..siis oliks ne kondomit kaikki käytetty sinä samana yönä?
 
Tämmöstä meillä
Mies oli suorien käsivarsiensa varassa jossakin hiton punnerrus-asennossa päälläni niin, että kropat oli varmaan puolen metrin päässä toisistamme, samalla kun itse makasin patjalla hänen allaan. Minun piti sitten pitää persettä niin ylhäällä irti patjasta, että se kyrpä saatiin pilluuni. Sit alkoi ihan hillitön tikkaava rynkyttäminen, kunnes muna lipesi pois sisältäni. Nooh, uus yritys, jälleen hirveä tikkaava rynkytys... elin lipesi sisältäni koko ajan, enkä jaksanut millään pitää persettä irti patjasta. Joo, olin siihen aikoihin itsekin niin kokematon, etten tajunnut, mikä tuossa oli pielessä. Melkosia akrobaatteja pitäisi olla, että se onnistuisi kunnialla tuollaisessa asennossa. Nykyään huvittaa ja hävettää.
 
Voi luoja näitä :D
Itsellä huonoin kerta ei oo mitenkään hauska, vaan pikemminkin surullinen. Eka poikaystäväni ei yhtään osannut eikä halunnut opetella naisen tyydyttämistä. Seksi oli vain pikainen yhdyntä, joten aika pian lopetin haluamasta kokonaan. Kerran lueskelin lehteä mahallaan sängyllä, hän vain kehoitti minua lukemaan sillä välin kun itse harrasti seksiä - kanssani! En voi käsittää miten suostuin ja yritin vielä nauttia... Muusta ei ollut kokemusta, vaikka sisimmässäni tiesin että ei sen kuulu sellaista olla. Olin nuori ja tietämätön. Surettaa vieläkin.
 
Otin talteen.
Mies: "Nyt vois juoda ne kahvit!" Minä:"Tossa essolla saa kuulemma ihan hyvää kahvia".


Tuliks toi susta vai musta?

Mies sanoo seksin jälkeen "pakko mennä suihkuun kun tuli niin likainen olo".
Ilta kului vauhdikkaissa merkeissä baareissa. Jatkot karvapään kotona. Aamulla herään ihanan miehen, joskin krapulaisen sellaisen vierestä. Vaihdetaan ujohkot moit. Kundi kysyy :"Oliks meillä seksii?"...

"Oliksmä hyvä?" tai "montaks sait?"

"Lähti paineet."

"Sulla on oravapillu??"

Parin kuukauden tapailun jälkeen kundi kysyi: "missä se klitoris oikein on? (jätkä oli seurustellu ennen mua saman tytön kanssa 5 vuotta, oli varmaan huimaa seksiä)

Mies kysyi, annatko kaverin hoidella kans, jos soitan?

"Nyt on pussit tyhjät". Yäääkk!!!

Ei sanonu mitään pieras ja alkoi kuorsaamaan ja käänsi vielä kylkeä, yööök!

Kerran yksi mies laukesi noin 2 minuutin sekstailun jälkeen ja kysyi sen jälkeen "saitsä" ?

"Miksei sulla oo isommat tissit?"

"Yäk, en voi suudella ennen kuin olet pessyt suusi."

"Kiitos" (=kiitoskunsainpillua)

"Sä pidit kovempaa ääntä kuin Sanna" (hänen exänsä)

"Vejänkö vielä anaaliin?"

Kerran yks huuhaahemmo sanoi: Roiskis! Jäin vähän hölmönä odottamaan jatkoa, mutta ei se sanonut mitään.

"Paniksmä oikeeseen reikään?"

"Et oo tainnu ikinä ennen saada tällästä kyytiä!" (Tyyppi luuli olevansa jossain pornoelokuvassa ja roiski tuotoksensa pitkin satiinilakanoitani!)

"Sä oisit ihan hyvännäköinen, jos olisit vähän laihempi."

"Peppuseksin jälkeen, että "hoitui kätevästi sitten se ummetuskin...".

"Muuten oikein hyvää,mutta hieman löysää tavaraa !!"

Mies sanoi "sä voit lähteä nyt".
 
  • Tykkää
Reactions: jennie14
....
Alkuperäinen kirjoittaja Tämmöstä meillä;29547174:
Mies oli suorien käsivarsiensa varassa jossakin hiton punnerrus-asennossa päälläni niin, että kropat oli varmaan puolen metrin päässä toisistamme, samalla kun itse makasin patjalla hänen allaan. Minun piti sitten pitää persettä niin ylhäällä irti patjasta, että se kyrpä saatiin pilluuni. Sit alkoi ihan hillitön tikkaava rynkyttäminen, kunnes muna lipesi pois sisältäni. Nooh, uus yritys, jälleen hirveä tikkaava rynkytys... elin lipesi sisältäni koko ajan, enkä jaksanut millään pitää persettä irti patjasta. Joo, olin siihen aikoihin itsekin niin kokematon, etten tajunnut, mikä tuossa oli pielessä. Melkosia akrobaatteja pitäisi olla, että se onnistuisi kunnialla tuollaisessa asennossa. Nykyään huvittaa ja hävettää.
Italian Chandelier?
 
Titta-80
olin selälläni, mies väänsi jalkani niin levälleen että melkein sattui ja yritti saada puolikovaa munaa sisälleni. ähisi että "saatana kun ei seiso kumin kanssa" ja minä ärähdin että "no et vittu kyllä pane paljaallakaan!" lopulta herra sittten tempaisi kortsun pois, alkoi vemputtaa kuin viimeistä päivää ja laukesi rinnoilleni. halusi vielä nuolla, mutta hitto kun ei tuntunut mitään! hirveä ähinä & lätinä, joten jotain siellä tapahtui.. lopulta totesin että "kusettaa" ja miehen mennessä suihkuun minä otin jalat alle. ei helevetti mitä menoa :LOL:

semmoinen villapaitanen maalaispoika, jonka iskin miehenkaipuussani karaokesta.
elämäni huonoin idea!
 
Erkkilä
Huonoin kokemus oli ex, jonka elämään mahtunut oikeestaan mitään muuta, kun runkkailua ja kaikkea sairasta.

Kun piti alkaa harrastamaan seksiä, lakanat oli ihan koppuraiset. Tää vatipäähän oli runkannut lakanansa täyteen. Ei vissiin tienny, mitä lakanoiden vaihto tarkottaa.
Seksin jälkeen saatto pyyhkiä haisevan vehkeensä lakanoihin.

Sen kanssa seksi oli ihan suolesta.
Jätkä ei tiennyt, miten nainen tyydytetään. Tiesi vaan oman prinssinakkinsa tyydytyksen. Nosto, työntö, pisto, ravistus.
Ei pienellä munalla ja huonoilla taidoilla silti mitään aikasex saakkaan.

Anaaliseksiä halusi kokeilla ja eihän se siitäkään mitään tajunnut...
Kuivana kakkoseen.

Kerran kotonani tää kusipää oli runkannut mun sängyssä, mun lakanoille.
Tulin vihaseksi ja sanoin että, mitä helvettiä??! Jos kotona käyttäytyy, kun mikäkin idiootti, ei mun kodissa tarvi.

Mitään muuta tehny, kun poltti röökiä, oli harhainen, väkivaltainen, runkkaili, runkkaili, runkkaili ja ryyppäs.
Ai niin unohdinxmä mainita, yritti harrastaa seksiä. :D

Sit tuollaisella vielä oli varaa väittää, etten minä saa ketään. Kuvitteli olevansa joku unelmapano yms.
Koko ajan lyttäs itsetuntoa. En tajua, miten oon jaksanut tuon kanssa...

Minähä sitte rakastuin palavasti toiseen. Petin kerran (ainut kerta, ku oon pettänyt KOSKAAN-ainut ku tulenkaan pettään), sain 4h ajan tajunnan räjäyttävää seksiä hyvin suuri munaiselta mieheltä, jota rakastin.
Kenkää annoin tolle kusipäälle. Paljastin myös, miten kävikään. ;)
Siinä sai, mitä tilasi...

Toivottavasti on mukava elämä kätensä kanssa. Kenellekkään en tuollaista toivo kumppaniksi!
 
Huutelen puskista
olin selälläni, mies väänsi jalkani niin levälleen että melkein sattui ja yritti saada puolikovaa munaa sisälleni. ähisi että "saatana kun ei seiso kumin kanssa" ja minä ärähdin että "no et vittu kyllä pane paljaallakaan!" lopulta herra sittten tempaisi kortsun pois, alkoi vemputtaa kuin viimeistä päivää ja laukesi rinnoilleni. halusi vielä nuolla, mutta hitto kun ei tuntunut mitään! hirveä ähinä & lätinä, joten jotain siellä tapahtui.. lopulta totesin että "kusettaa" ja miehen mennessä suihkuun minä otin jalat alle. ei helevetti mitä menoa :LOL:

semmoinen villapaitanen maalaispoika, jonka iskin miehenkaipuussani karaokesta.
elämäni huonoin idea!
Kuolin :). Kaikessa koomisuudessaan ihan mahtava!
 
"viera"
Jännä kun joillekin huono seksi on sitä, ettei tunnu miltään. Minun huonoin kokemus oli, kun sattui aivan järjettömästi. Se sattui enemmän kuin synnytys. Niin että tiedoksi vaan niille, jotka etukäteen pelkäävät synnytystä...
 
kaikenmoista
Joskus nuorenpana tuli lähdettyä ihan asiallisen kaverin mukaan jatkoille. Päädyttiin siitä sänkyyn ja mies alkoi esileikin. Koko ajan vaan hieroi peppureikääni. Nostin muutaman kerran käden ylemmäksi mutta kohta jo taas peukalo oli pyllyssä. Sitten mies alkoi tokaisi "kakkaa, niin mä katon" ja läväytti valot päälle. Minä hyppäsin pystyyn ja painelin vaatemytyn kanssa pihalle. Nyt jo naurattaa ja olisi kai se ollut kokemus aikuisiällä ulostaa sänkyyn :D
 
vierailija
Joskus sinkkuna tuli vietyä kotiin pubista joku vähän vammainen mies. Riisuduttiin niin miehellä paljastui aikuisvaipat! Eikä edes hävennyt niitä vaan hoki "pissat pysyköön vaipoissa, kakat pysyköön vaipoissa". Käskin miehen pesulle ja menin mukaan suihkuun. Suihkussa mies hieroi kaluaan ja hihitteli, välillä kyseli tykkäänkö Kikkeli-Jokkelista (miehen nimi oli Jouko).

Suihkusta menimme sänkyyn ja pyysin mieheltä suuseksiä. Jouko työnsi naamansa alapäähäni ja alkoi lipomaan kuin joku eläin. Kysyin saiko hän epilepsia kohtauksen mutta Jouko vain kertoi että ei tykkää nuolla pissareikää.

Jonkun ajan kuluttua pyysin Joukoa viereeni ja otin hänen kalunsa suuhuni. Jouko ölisi kuin vähämielinen, välillä ihan sekavaa välillä toisteli "Jokkeli-Kikkeliä".

Laitoin miehelle kortsun ja pyysin päälleni. Silloin Jouko sanoi lähtevänsä paskalle. Kuulin kuinka ulko-ovi kajahti kiinni ja kohta rapusta kuului kauheaa huutoa. Avasin rapunoven ja näin höyryävän paskan porraskäytävässä. Naapurin mies pahoinpiteli munasillaan olevaa Joukoa jousipampulla kortongin loistaessa seisovassa munassa.

Vedin oven kiinni ja kaivoin hieromasauvan kaapista. Siitä oli loppunut patterit...
Tää stoori ei selvästikkään oo tosi, mutta nauroin vähän vitusti. :D
 

Yhteistyössä