leipuri hiivaton
Ja toinen kysymys, voiko kermavaahtoa (tai sitä kermavaahto-tuorejuustoseosta) värjätä aidolla kaakaojauheella?
Sen pystyy kyllä notkistamaan ennen laittoa ilman turhia lämmittelyjä. Se tosiaan unohtui sanoa, notkista juusto hyvin.Tuorejuusto jää muuten helposti kylmänä kokkareiseksi..huomasin vaan kun tein juustokakkua. Kun antaa juuston lämmetä kunnolla, se sekoittuu tasaisemmin. Mutta sitte taas jos kermavaahdon joukkoon laittaa huoneenlämpöistä tuorejuustoa, mahtaako vaahdon koostumus kärsiä??
Sekoitat sen ja paakut siitä pois. Itse teen sen ihan haarukalla, toisinaan sellaisella pienempi läpimittaisella vispilällä. Jos sen yrittää pistää joukkoon sellaisenaan, lopputulos voi jäädä paakkuiseksi. Säilyvyyden vuoksi en tuorejuustoa lämmittele tai sen kanssa odottele, vaan pyrin saamaan koko koristeluprosessin läpi nopeasti.Miten se sitten notkistetaan ilman lämmittelyä?
Minulta ei kannata kysyä, koska viskaan sitä lonkalta. Mutta jos kaipaat ohjetta, niin kannattaa kokeilla ihan nettihakua. Esim. kinuskikissan sivuilta löytyy varmasti joku valmis ohje.Mites toi tomusokeri sitten, paljonko sitä esim. kahteen desiin kermaa? Ja missä vaiheessa lisätään?
Lorautetaan joukkoon tilkkanen kermaa ja vatkataan.Miten se sitten notkistetaan ilman lämmittelyä?
En edes ymmärrä miksi pelkkää kermavaahtoaon muka vaikea pursottaa?
No maistat sitä seosta sitten jos on sopivan makiaa et lisää,mut jos ei oo sopivan makiaa niin sit lisäät,ite laitan 2dl kermaa ja 3-4 tl tomusokeria,riippuu ihan kuinka makiaa haluatMites toi tomusokeri sitten, paljonko sitä esim. kahteen desiin kermaa? Ja missä vaiheessa lisätään?