Ja laitoin 8,2 kg:n

Rouvva Kersantti
Nyt mä kysyn sulta parhaat ohjeet kinkun paistoon, dear Majuri!

Mä olen viime vuosina laittanut kalkkunarullaa, joka on sekin herkullista, kun sen kääräisee ilmakuivattuun kinkkuun ym. mut nyt ajattelin, josko repäisis ja laittais sen kinkun. En ole moneen vuoteen sitä kaivannut, nyt taidan keski-ikäistyä ja kaivata sitä kinkkua lapsuudesta. Luullisella en aio aloittaa, ja olen jo laittanut talteen muutaman reseptin.

Mutt haluan sulta takuuvarmaan ohjeen! Onko "pakko" aina kuorruttaa sinapilla yms.?

Kiitollisena, ST
 
Nyt mä kysyn sulta parhaat ohjeet kinkun paistoon, dear Majuri!


Mutt haluan sulta takuuvarmaan ohjeen! Onko "pakko" aina kuorruttaa sinapilla yms.?



Kiitollisena, ST

Uuniin 110 lämpöä ja kinkkuun tunget lämpömittarin tuntoelimen paksuimpaan kohtaan ja kyttäät siitä sisälämpötilaksi 78 astetta. Paistoaika on yleensä reilu tunti/kilo. Ja sinappihuntu pitää olla valmiilla sialla yllä
 
Rouvva Kersantti
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;27550330:
Uuniin 110 lämpöä ja kinkkuun tunget lämpömittarin tuntoelimen paksuimpaan kohtaan ja kyttäät siitä sisälämpötilaksi 78 astetta. Paistoaika on yleensä reilu tunti/kilo. Ja sinappihuntu pitää olla valmiilla sialla yllä
Kiitos, muru. Mä olen sulle velkaa ölysen, jos kinkku onnistuu :)
 

Yhteistyössä