"vieras"
[QUOTE="Åbo";26812239]Kui varte noi nakit ova palaneit? [/QUOTE]
Nuohan näyttää ruosteisilta, taotuilta saranoilta.
Nuohan näyttää ruosteisilta, taotuilta saranoilta.
Meikkä vetää tota lohta kaksin käsin kun nykyisin pystyn sitä syömään. Muut alkaa jo olla kyllästyneitä mut mä vaan syönAlkuperäinen kirjoittaja pypylleröinen;26817304:Oi, Bootyn näyttää hiton hyvälle!
Rakastan kaalilaatikkoa, niinkun ipanakin. Ja kaalikääryleitä. Mun mies ei suostu edes maistamaan. Ite en viitti alkaa tehdä, koska en vaan usko, että kukaan voi tehdä yhtä hyvää kaalilaatikkoa kun mun äiti. Joten se tekee sitä aina kauheen määrän, ja haen sit mulle ja ipanalle oman osan siitä Taivaallista...
Joku päivä soitin mun kaverille, että missä menee, tuleeko käymään teellä. Sanoi, että "oon just meen äitiltä hakemassa itelleni kaalilaatikkoa". Ei oo tullut ennen puheeksi, mut näemmä tällä ystävällä sama systeemi äitinsä kanssa Me nyt kuitenki ollaan kohta 30v, mä vuoden päästä ja kaveri parin kuukauden päästä...
Minä tein viime viikonloppuna kahen kilon kaalista laatikon ja siitä jäi jopa pakkaseen ottaen huomioon, että yksin sitä syön.Tänään tehtiin anopin kanssa MONTA kaalilataikkoa.Osa syötiin jo, osa menee huomisen luonaaksi ja pari pakastettiin odottamaan "ei jaksa kokata"-päivää:
sillon kun meillä tää äiti ei jaksa niin meillä on valmis maksalaatikkoa/lihaperunasoselaatikkoa tms. kasa lautasella.
ja aikuiset veti kannullisen sangriaa?Lapset tykkäs kovasti istua iltaa
Minä tein viime viikonloppuna kahen kilon kaalista laatikon ja siitä jäi jopa pakkaseen ottaen huomioon, että yksin sitä syön.
Tulee liian harvoin tehtyä vain itselleen. Hyvää oli
Tuossa kuva. Se ei näytä herkulliselta jostain syystä...
Johtuisko siitä, että laitan nesteeksi munamaito/lihaliemisekoituksen. Korppujauhoja päälle... Tai sitten kuvan ottajasta
Sitä siihen oli purskutettu juu.Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;26847176:Näyttäis balsamiviinietikalta.
Tosi maukkaan näköistä toi "läskisoosi". Mistä sait reseptin?Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;26863784:Eilen kalakeittoa:
Tänään porkkanalla kevennettyä läskisoosia ja perunamuusia:
Reseptin sain omasta päästäni. Tai no, varmaan jotain muistoja 60-luvulta, kun äiti teki läskisoosia. Mä leikkasin siansivusta kamarat pois, äitini laittoi nekin soossiin. Sillon vaan heiluvien maitohampaiden kanssa niiden syöminen oli kuin olisi jyystänyt ikuisesti kestävää purkkaa Mutta ne läskiviipaleet paloiksi ja sitten hyvin kuumalla valurautapannulla ilman lisättyä rasvaa palat ruskistetaan. Lisätään silputtu sipuli ja porkkanat. Sitten vehnäjauhot sekaan, sekoitetaan hetken ja kaadetaan vesi joukkoon. Mausteeksi jauhettua maustepippuria, suolaa ja kuivattua persiljaa. Annetaan hautua noin 20-30 min. Ei muuta.Tosi maukkaan näköistä toi "läskisoosi". Mistä sait reseptin?