Älkää tehkö näin-ketju

  • Viestiketjun aloittaja idiootti
  • Ensimmäinen viesti
Älä luota siihen että kaupassa tavarat ovat aina samoilla paikoilla, kannattaa lukea mitä ostaa ettei luule ostaneensa lähdevettä vaikka ostikin hiilihapollista vettä.

Eihän siinä muuten mitään mutta jos sitten juoksee puteli kassissa toiseen päähän kaupunkia ja avaa pullon lääkärin vastaanotolla niin sepä poksahtaa kivasti ja suihkauttaa vedet pihalle. Ja yllättää avaajansa, eihän vesi nyt ennenkään ole näin käyttäytynyt...
 
  • Tykkää
Reactions: Kumikameli
pikakahvi
Älä hyppää pää edellä lampeen ja avaa silmiäsi veden alla jos sinulla on piilarit silmissä. Jos näin kuitenkin teet, älä tee sitä ollessasi 100km päässä kotoa. Älä myöskään unohda kantaa mukanasi silmälaseja tai varapiilareita näin pitkillä reissuilla, etenkään jos näkösi on yhtä hyvä kuin myyrällä.
 
"vieras"
Älä tankkauksen jälkeen ala rassaamaan kilometrimittaria nollille samalla, ku käännät rattia. Älä ainakaan yritä nollata mittaria kätevästi siitä ratin reiästä. Siinä vääntyy käsi ja oja senku lähenee...

Tämä on ihan ehdoton EI: älä heitä kusivaippaa seinään missään mielentilassa.
 
Tänään todettua: Jos suihkusaippuassa lukee fresh, mint ja tea tree, niin ÄLÄ! anna vaahdon valua intiimeille alueille. Tulee harvinaisen freesi olo ja pitkäksi aikaa... |O
Tästä tuli mieleeni, että ei kannata syödä luontaistuotekaupan piparminttukapseleita mahavaivoihin. P*skalla käydessä tuntuu siltä kuin lykkäisi nestemäistä vicksiä ulos. :x
 
  • Tykkää
Reactions: Miu Mau
Voi hertsileijaa, onpahan sattunu ja tapahtunu ihmisille.

Omakseni voisin laittaa että älä missään nimessä irroita otetta kuukupista kun olet sen jo tyhjentänyt pönttöön. Jos se nyt sit kuitenkin kirpoo niin varaudu kaivamaan kyynerpäitä myöten sitä sieltä prkl:n pöntöstä :x
 
Donatella
[QUOTE="sininen";26627138]Älä poista silmämeikkejä kynsilakanpoistoaineella. Se sattuu.[/QUOTE]

:O Joo, tullu itekki niin reippaasti laitettua kynsilakanpoistoainetta vanulappuun ja läts; silmään. Aih.
 
"Riksu"
Älä koskaan pese anopin Intiasta tuomaa punaista silkkihuivia muiden "sekaväristen" vaatteiden kanssa. Äläkä ainakaan tee sitä kahta kertaa. Äläkä missään nimessä yritä korjata asiaa pesemällä kolmannen koneellisen kloriten kanssa. Ainakaan katsomatta annosteluohjetta.

Älä yritä paahtaa karjalanpiirakkaa leivänpaahtimessa. Äläkä ainakaan unohda sitä sinne.
Jos jostain kumman syystä yrität sitä ja vielä toisenkin kerran, niin älä yritä irrottaa karjalanpiirakkaa leivänpaahtimestä leipäveitsen kanssa. Ainakaan ennen kuin olet irroittanut töpselin seinästä.

Älä hakkaa jäätä jääkaapin pakastelokerosta teräväpäisellä veitsellä. Jos kuitenkin teet niin, niin varmista, että et tee sitä juhannusaattona, koska kodinkonekaupat eivät ole silloin, eivätkä seuraavanakaan päivänä auki.

Älä vie tarkistamatta roskikseen kaikkia eteisessälojuvia muovipusseja.

Äläkä koskaan pyöräile tennarinnauhat avonaisina liehuen. Älä ainakaan, jos syy on se, että olet viimeisilläsi raskaana, etkä ole taipunut solmimaan nauhoja. Enemmän akrobatiaa tarvitaan siihen, että irrotetaan jalkaa pyörästä sen saman pyörän alla kadulla maaten.
 
[QUOTE="Riksu";26631026]
Älä yritä paahtaa karjalanpiirakkaa leivänpaahtimessa. Äläkä ainakaan unohda sitä sinne.
Jos jostain kumman syystä yrität sitä ja vielä toisenkin kerran, niin älä yritä irrottaa karjalanpiirakkaa leivänpaahtimestä leipäveitsen kanssa. Ainakaan ennen kuin olet irroittanut töpselin seinästä.

[/QUOTE]

Mä paahdan usein karjalanpiirakoita, niistä tulee niin hyviä. Mut mul on varmaan sit jotenkin väljä leivänpaahdin ku ei jää jumiin :whistle:
 
"vieras"
Älä putsaa tukkoon mennyttä sauvasekoitinta SORMELLA. Äläkä varsinkaan paina samaan aikaan virtanapista kun putsaat!! (Huom siis kun virtajohto on seinässä)

*Ensiapuun esikoistytön 1 vee juhlissa.*
 

Yhteistyössä