Ruokakuvaketju

"äiti"
[QUOTE="...";26617161]järkyttävän rasvanen ruokavalio kaikilla. ei ihme että palstamammojen perseet on leveitä :) ja niitä ei sitten siitä tietokonetuoleista saa irti paitsi "ruuan"laittoon :D hyi olkoon. nuo teidän säälittävät salaattiviritelmät ei pelasta teitä sepelvaltimotaudilta vaikka kuinka söisitte makkaroidenne ja kinkkupiirakoidenne kera vähän jotain salaatinlehteä.[/QUOTE]

kukin taaplaa tyylillään!
 
[QUOTE="...";26617161]järkyttävän rasvanen ruokavalio kaikilla. ei ihme että palstamammojen perseet on leveitä :) ja niitä ei sitten siitä tietokonetuoleista saa irti paitsi "ruuan"laittoon :D hyi olkoon. nuo teidän säälittävät salaattiviritelmät ei pelasta teitä sepelvaltimotaudilta vaikka kuinka söisitte makkaroidenne ja kinkkupiirakoidenne kera vähän jotain salaatinlehteä.[/QUOTE]

Minä en syö makkaraa vaikka välillä sellaisia herkkuja miesväelle tarjoilen :) Enkä muuten kinkkuakaan...
 
Nams, hyvän näköisiä, :p mitäs nuissa on ?
Pekonia, salamia, keltaista ja punaista paprikaa, herkkusieniä, kevätsipulia, tomaattia ja lehtisalaattia sekä halloumia ja valkosipulista vuohenjuustoa.
Erityisen iloiseksi tulin siitä, että niin moni raaka-aineista (paprikat, tomaatit, salaatti, sipuli) on omalla verannalla kasvanutta.

Maistuvat muuten hyvin kylmänäkin.
Lounaalla meni vain reilu pellillinen, mutta sen jälkeen on monikin napannut kahvi/kaljataukonsa palanpainikkeeksi jääkaapista itselleen.
:)
 
sdf
Pekonia, salamia, keltaista ja punaista paprikaa, herkkusieniä, kevätsipulia, tomaattia ja lehtisalaattia sekä halloumia ja valkosipulista vuohenjuustoa.
Erityisen iloiseksi tulin siitä, että niin moni raaka-aineista (paprikat, tomaatit, salaatti, sipuli) on omalla verannalla kasvanutta.

Maistuvat muuten hyvin kylmänäkin.
Lounaalla meni vain reilu pellillinen, mutta sen jälkeen on monikin napannut kahvi/kaljataukonsa palanpainikkeeksi jääkaapista itselleen.
:)
Pitääkö muuten paikkansa väite, että itsekasvatettu tomaatti on aivan erimakuinen kuin kaupan vastaava? :)
 
Pekonia, salamia, keltaista ja punaista paprikaa, herkkusieniä, kevätsipulia, tomaattia ja lehtisalaattia sekä halloumia ja valkosipulista vuohenjuustoa.
Erityisen iloiseksi tulin siitä, että niin moni raaka-aineista (paprikat, tomaatit, salaatti, sipuli) on omalla verannalla kasvanutta.

Maistuvat muuten hyvin kylmänäkin.
Lounaalla meni vain reilu pellillinen, mutta sen jälkeen on monikin napannut kahvi/kaljataukonsa palanpainikkeeksi jääkaapista itselleen.
:)
Kiitos =)
Pekonista en yleensä tykkää, mutta muuten voisin kokeilla. :)
Onko miten vaikeeta kasvattaa itse nuita ?
Meillä on tosin parveke eikä paljoo tilaa kasvattaa mitään.
 
Viimeksi muokattu:
Keittiönoita
[QUOTE="vieras";26651687]Savustettua lohta ja jokikatkaravunpyrstöjä kera salaatin ja uusien perunoiden.



Ja jälkkäri :p

[/QUOTE]
Ihanan kesäisen näköinen ateria tuo lohijuttu :p Ja letutkin on herkkua.
 

Yhteistyössä