Ai niin, mentiin tänään naimisiin.

[QUOTE="vieras";26376263]Hahaha, aika loistavan tekosyyn on muija keksinyt :D (tiedän että on paksuna mutta silti) Onnea avioitumisesta! :) Miksi vasta nyt? Ettekö halunneet kolmatta(?) äpärää?[/QUOTE]

Sen verran tunnen vaimoani, että niin kova ei ole teeskentelemään, että reilut kaksi viikkoa ennen naimisiinmenotapahtumaa alkaa laattailemaan kerran kaksi illassa. Mutta juu, varmaankin tuo oli vitsi. :D
En tiedä, miksi vasta nyt - jotenkin tuntui vain luontevalta, kun kosinnan päräytin reilu kuukausi sitten...
Kumpikaan meistä ei ole ikinä halunnut isoja kirkkohäitä kaikkine krumeluureineen, joten meille oli myös luonnollista mennä maistraatissa naimisiin.
"Äpärä" ei ollut syy - ja juu, meillä on kaksi lasta jo ennestään - nuorempi 13 v. ja vanhempi 16v.
Kiitos onnitteluista! :)
 
"vieras"
Niin siis tarkoitinkin että loistavan syyn keksinyt kun ILTApahoinvointia. Vähän kuin naisten "päänsäryt", you know ;) Pilke silmäkulmassa tietenkin :) Oliko vaimos yllättynyt kun kosia päräytit?
 
[QUOTE="vieras";26376320]Niin siis tarkoitinkin että loistavan syyn keksinyt kun ILTApahoinvointia. Vähän kuin naisten "päänsäryt", you know ;) Pilke silmäkulmassa tietenkin :) Oliko vaimos yllättynyt kun kosia päräytit?[/QUOTE]

Sen verran, että haarukka putosi kädestä ;).
Ja kiitän edelleen! :D
 
"tahdon"
Miten saisi järjestettyä kaikkein halvimmalla häät.. haluaisimme naimisiin mutta raha estää,, velkaa on nyt jo todella paljon ja säästöjä ei kerry..
Maistraatti ei missään tapauksessa ole meidän vaihtoehto, haluamme kirkko häät jossa lähimmät sukulaiset ja ystävät, vähän ruokaa juomaan ja tanssia..
MItähän häät oikeesti maksavat??
 
wau! Onnea! :flower: On se aika jännää se maistraatissakin naimisiin meneminen :D Itsellä meinasi jalat lähteä alta ja mies vilkuili välillä ties minne, kun sitäkin meinas huipata... :D
Kiitos! :)
No kyllä meillä pysyi ihan molemmat jalat maassa, ei huipannut, mutta pieniä hikikarpaloita ainakin meikäläisen otsalla virtasi ja vaikeaakin vaikeampaa "Tahdon"-repliikkiä piti toistella päässä.
 
  • Tykkää
Reactions: UniQuePopPy
Aika ihanaa, että joku haluaa vielä noin pitkän yhdessäolon jälkeen avioitua.
Minä olen ollut mieheni kanssa kutakuinkin seitsemäntoista vuotta yhdessä, naimisissa
pian 13v.
Jos emme olisi, ja mieheltä nyt kysyttäisiin menisikö kanssani naimiisiin, en ole lainkaan varma siitä mitä vastaisi. Tai mitä vastaisin.:ashamed:
 

Yhteistyössä