onnistuin tartuttamaan lapsiin sushi addiktioni, tein mokan ja vein ne maistiaisille, nyt ne vinkuu sinne joka kerta kun kävellään ohi Muut muksut kinuu Mäkkäriin, meidän tiger sushiin
Meillä porvoossa on tiger sushi joka löytyy myös Espoosta, ME LIKE! TIGER SUSHIOsaatteko sushiasiantuntijat sanoa mistä Espoossa saa hyvää sushia?
Itse en ole ikinä maistanut ammattilaisten tekemää vaikka kiinnostaa. Saako tuolta Tiger sushista mukaan jotain "annoksia". Nolottaa mennä kun en edes tiedä mitä tilata :/mä en osaa itse tehdä siitä hyvää myöskään, enkä enää edes viitsi kokeilla, jätän ammattilaisille
Mikään keitetty tai muulla tavalla kypsennetty ei omasta mielestänni kuulu makisushiin eivätkä myöskään vihannekset. Ainoastaan raaka kala ja parasta olisi jos sekin olisi tuoretta mutta joku EU direktiivi taitaa sen estää eli pakastettu pitää olla ainakin kerran.Mitä laitatte rullan sisään - siis te, jotka itse teette?
*metsästää uusiakin makuja*
Minä levitän - tietenkin ensin merilevämatolle riisin. Keskelle sitten kalaa, raakaa porkkanaa, avocadoa, kurkkua ja joko tuorejuustoa tai tilkka majoneesia sekä tietenkin wasabitahnaa.Mummeliisa miten teet sushin?
saa joo ja niillä on sellaisia eri kokoisia lajitelmia missä löytyy vähän kaikkea, kannattaa aloittaa sillä. porvoossa ainakin 8, 12 ja 16 palan lajitelmatItse en ole ikinä maistanut ammattilaisten tekemää vaikka kiinnostaa. Saako tuolta Tiger sushista mukaan jotain "annoksia". Nolottaa mennä kun en edes tiedä mitä tilata :/
Esim prismassa ja cittarissa löytyy ne sushipaketit, siel on riisit, etikat ja levät ja kaikki "kuivat ainekset". Muistaakseni ne on siinä riisihyllyssäMistä sitä merilevä hommelia saa? En muista ikinä nähneeni, tekisi mieli kokeilla
Minä ostanut ihan tavallisesta K-kaupasta.Mistä sitä merilevä hommelia saa? En muista ikinä nähneeni, tekisi mieli kokeilla
just sillä etikalla (ja varmaan jotain muutakin) ne tiger sushissa saa siitä riisistä jo niin maukkaan että vois jopa syödä vain sitäMinä ostanut ihan tavallisesta K-kaupasta.
Sieltä sushiriisikin ja wasabitahna.
Sushiriisiin kuuluu "oikeaoppisesti" tilkka riisietikkaa, mutta sitä en enää laita, kun pitäisi ostaa joka kerraksi uusi pullo - ei säily avattuna kuin muutaman päivän.
Keitän kunnes puuroutuu ja annan sitten jäähtyä.Mä haluaisin tietää miten keitätte ja teette sen riisin?