Mun mielestä TÖRKEÄÄ valittaa leijonien juhlimisesta!

  • Viestiketjun aloittaja ei tajua
  • Ensimmäinen viesti
"jeps"
mitä noloa siinä oli? pasi nurminen juhli rajusti ja kaatu, erittäin noloa? miks? saahan sitä juhlia voittoa kun kerrán 16vuotta ollaan odotettu. eikä ne muut kauheen kännisiltä näyttäny..
 
[QUOTE="mielipide";23795039]Niinpä! Ilmeisesti tämä nuorempi polvi on jo niin alkoholisoitunutta että eivät voi käsittää mitään koko asiasta kun alkoholihan KUULUU juhlaan kuin juhlaan! Ja mieluiten runsaasti nautittuna![/QUOTE]

eihän kukaan voi vielä alkoholisoitunut olla, kun vasta pari päivää sitten sille altistuttiin :O
 
"mielipide"
Viina on suomalaisten kansantauti, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Palstaltakin jo näkee että asenteet eivät muutu joten mikään ei muutu. Tulee sukupolvi sukupolven perään ja sama tauti jyllää ja tappaa. Ei siinä ole MITÄÄN hienoa että upean suorituksen tehneet kultapojut vetivät alkoholia ja pistivät homman överiksi! Ei edes sillä verukkeella että ovat aikuisia ja voittivat!
 
Ovat voittaneet maailmanmestaruuden "meille", mutta kiitos, minkä täältä taas saa, on pelkät haukut kännissä esiintymisestä!

Helvetti soikoon ilmeisesti ois ollut parempi, että olisivat vaan juhlineet keskenään. Ei tämä kansa ansaitse mitään juhlimisia.

En vaan voi käsittää, että joku kehtaa asiasta mosottaa!
Oon niin samaa mieltä! Jotenkin menee ihan fiilikset kun tulee tänne ja täällon 2509469 ketjua joissa vaan valitetaan, ja ihan tyhjästä. Siis jos ne olis ihan örvellyskunnossa olleet niin ookoo, mutkun eivät olleet.
 
Vanha kääpä
[QUOTE="aloittaja";23795059]Ja ihminen, joka juhlii alkoholin kanssa ei voi olla esikuva? Ja aika helvetin vanha saa olla, jos mietitään esimerkiksi Matti Nykänstä (siitäkin on sit jo liki 30v aikaa ;))[/QUOTE]

Enpä muista, että Matti Nykäsen toikkaroinnit olisivat aikanaan olleet kenenkään mielestä hienoja juttuja.
 
"mimi"
[QUOTE="vieras";23795121]Ei se tule, sen tajuaa se kuuluisa erkkikin. Mutta olis ollu ihme, jos leijonat olis ollu vesiselvinä.[/QUOTE]

Hehe, näinpä! :D

Onneksi mä en turmeltunut siitä kun näin leijonat kännissä telkusta :) Muistaakseni sieltä tv:stä tulee paljon pahempaakin. Hauskaa kun puhutte esikuvista ja samaan aikaan teidän ala-ikäiset lapset katsoo kun Peppi vetää huumeita Salkkareissa. Olisko leijonienkin pitänyt vetää muutamat viivat?
 
Olisko yhtä ihanaa jos esim. Kiira Korpi voittas mm-kisat ja tulis kännissä pikku-tyttöjen eteen sopertamaan ja kaatuilemaan?
1. Kukaan ei "soperrellut ja kaatuillut" pikkutyttöjen tai poikien edessä nytkään.
2. Jos olisi juhlinut samalla tavalla kuin pojat, niin mä ainakin olisin sen hälle suonut ihan samalla tavalla. Tekopyhää olla että "pitää nyt valittaa kun jos noi olis ollu naisia niin kyllä sittenkin valitettais!!11!", kun siinä ei ole mitään järkeä.
 
67gfyvhn
Alkuperäinen kirjoittaja Vanha kääpä;23795140:
Enpä muista, että Matti Nykäsen toikkaroinnit olisivat aikanaan olleet kenenkään mielestä hienoja juttuja.
Pointti oli siinä, että kyllä ne urheilijat on ennenkin ottaneet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
"mielipide"
[QUOTE="vieras";23795121]Ei se tule, sen tajuaa se kuuluisa erkkikin. Mutta olis ollu ihme, jos leijonat olis ollu vesiselvinä.[/QUOTE]

Näinpä! Ja silloin niitä kunnioitettaisiin todella! Mutta eivät raasut siihen pysty kun viina vetää verissä :( Todellisia urheilijoita ovat ne jotka pitävät terveydestään huolta. Karseaa katsottavaa kun jääkiekkoukot ovat ihan ryvettyneen näköisiä, silmät punaisina seisoo päässä... hyi helvata!
 
Keittiönoita
Alkuperäinen kirjoittaja Vanha kääpä;23795081:
Toki saa juhlia. Ja meidän kulttuurissamme ihan näkyvä humaltuminenkin on varsin hyväksytttävää moniin muihin maihin verrattuna. Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa. Onko oikea paikka kännäilyyn kymmenien tuhansien ihmisten edessä?
Kymmenien tuhansien kännisten edessä? Kuinkakohan moni torilla ollut kuuluu näihin, jotka nyt valittaa tuosta leijonien juomisesta? Jääkiekko nyt vaan sattuu olemaan se laji, joka vetoaa niihin, joille olut muutenkin maistuu. Toki vetoaa myös muihin, mutta et sä niitä oluen juojia saa taitoluistelusta tai kilpatanssista kiinnostumaan. Ja tosiasia on, että sitä lätkäjuomista ei opita pelaajilta eikä valmentajilta vaan lätkäfaneilta. Ensin mennään kaljalle, sitten mennään matsiin ja matsin jälkeen mennään kaljalle. Ja jos ei päästä matsiin, niin mennään kapakkaan katsomaan matsia tai ostetaan mäyräkoira kotiin. Ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, onko leijonat MM-juhlissaan selvinpäin vai ei.
 
[QUOTE="mielipide";23795155]Näinpä! Ja silloin niitä kunnioitettaisiin todella! Mutta eivät raasut siihen pysty kun viina vetää verissä :( Todellisia urheilijoita ovat ne jotka pitävät terveydestään huolta. Karseaa katsottavaa kun jääkiekkoukot ovat ihan ryvettyneen näköisiä, silmät punaisina seisoo päässä... hyi helvata![/QUOTE]
Juu terveys ihan retuperällä kun joivat kerran ALKOHOLIA! :O Vähän epäilen että ovat pitkäänpitkään aikaan saaneet edes saunakaljaa rankalta treeniltä, pikkasen taitaa mennä nyt överiksi jutut.
 
tyttärentytär
Alkuperäinen kirjoittaja Vanha kääpä;23795013:
Jotkut meistä ovat niin vanhoja, että muistavat ajat jolloin urheilusankarit olivat esikuvia.
Mun pappani oli yksi tuollainen esikuva-urheilusankari. Ja ihan suoraan sanoi joskus, että urheiluseurat vetivät väkeä mm. yhdessä vietettyjen reippaiden pippaloiden takia, jotka eivät todella olleet kuivat juhlat. Urheilunuorista ei vaan kukaan epäillyt, että hekin voisivat olla yhtä lailla alkoholin ystäviä kuin muutkin, olivathan he sentään esikuvallisia ja noudattivat (muka) erittäin terveitä elämäntapoja :D
 
tyttärentytär
Alkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;23795164:
Jääkiekko nyt vaan sattuu olemaan se laji, joka vetoaa niihin, joille olut muutenkin maistuu. Toki vetoaa myös muihin, mutta et sä niitä oluen juojia saa taitoluistelusta tai kilpatanssista kiinnostumaan. Ja tosiasia on, että sitä lätkäjuomista ei opita pelaajilta eikä valmentajilta vaan lätkäfaneilta. Ensin mennään kaljalle, sitten mennään matsiin ja matsin jälkeen mennään kaljalle. Ja jos ei päästä matsiin, niin mennään kapakkaan katsomaan matsia tai ostetaan mäyräkoira kotiin. Ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, onko leijonat MM-juhlissaan selvinpäin vai ei.
Peesi.
 
Juu terveys ihan retuperällä kun joivat kerran ALKOHOLIA! :O Vähän epäilen että ovat pitkäänpitkään aikaan saaneet edes saunakaljaa rankalta treeniltä, pikkasen taitaa mennä nyt överiksi jutut.
Niinpä.
:headwall: Siinä on joukkueellinen kavereita, jotka ei varmasti ole viikkokausiin ottaneet TIPPAAKAAN, niin on tää ihmeellistä että tästä jaksetaan jauhaa näin paljon. Enemmän noi tyypit on edelleen esikuvia nuorille siinä mielessä että kannattaa liikkua ja panostaa unelmiin niin jotain mahtavaa voi tapahtua, kuin tyyliin että omg vedetään luukku kiinni.
 

Yhteistyössä