Yhdellä sun toisella kun tuntuu olevan tylsää, niin olisko se nyt taas KUVAKETJUN paikka?! Pinoon, hop!

"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja MIRKAMÖRKÖ;22759626:


nyt ei ollu tuoreempaa kuvaa,oon suurimman osan laittanu cd:lle...
Nää nuorimmat tässä ketjussa on kyl ehdottomasti söpöimmät; tämä ja se vauva jossain aiemmin tässä ketjussa :heart: Vauvoja kauniimpia ei ole, ne on kauniita niin ulkonäöltä kuin mieleltään.
 
Leukistinen aksolotli
[QUOTE="vieras";22759844]Jos kehutaan niin sit joku sanoo, että kehutaan väärin. Ei oo koskaan mikään hyvä.[/QUOTE]

Hmm... No, tämmöset kehut ei ole kovin kivoja, että : Tää kuva onkin kerrankin hyvä kuva susta. Tai: Hienosti sopii sulle yllättäen sun harmaantuneet hiuksetkin. Se on sellasta, johon vaan ei saa vastata takaisin mitään.
 
gh
IhaNainen: No olet tosiaan aika pitkä..:) On tainnut vaan miehen veli ostaa tuoleihin nähden liian korkean pöydän. Se on inhottava tunne jos ei yllä syömään kunnolla...:D Olo on kuin ekaluokkalaisella suuressa pulpetissa. Nimim.lyhyt..:D
 
Leukistinen aksolotli
[QUOTE="vieras";22759877]No oli HARVINAISEN hyvä kuva siusta ja harvalle tyypille sopii tuon väriset hiukset joten saat olla hyvinkin tyytyväinen.

Parempi?[/QUOTE]

No mun hiukset on ihan tavallisen väriset, raidoitetut, mutta ei ne mitkään harmaat ole. Ja todella monelle sopii tämän väriset hiukset, että se siitä taas.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";22759844]Jos kehutaan niin sit joku sanoo, että kehutaan väärin. Ei oo koskaan mikään hyvä.[/QUOTE]
No hei, tässä ketjussa ei ole ketään kritisoitu "väärin kehumisesta", vaan ihan selkeästi nuo aiemmat "kehut" Leukistiselle Aksolotlille oli silkkaa vittuilua. Et sä varmaan sanoisi kehumiseksi vaikka sellaistakaan kommenttia, että "Tosi kivat farkut, sopii sulle hyvin kun perseesi ei näytä niissä ihan niin isolta kuin tavallisesti"?
 
[QUOTE="vieras";22759649]Lily siun kasvoissa on paljon samaa kuin Leukistisessa. Molemmat semmoisia pieniä ja sieviä.[/QUOTE]

:D no mä en oo vielä pientä nähnykkää :D Mut kesäl aion loistaa :LOL: Eli jos onnistuis tiputtaa painon nyt ensin vaikka tonne 70kg.. :whistle:
 
[QUOTE="vieras";22759888]No hei, tässä ketjussa ei ole ketään kritisoitu "väärin kehumisesta", vaan ihan selkeästi nuo aiemmat "kehut" Leukistiselle Aksolotlille oli silkkaa vittuilua. Et sä varmaan sanoisi kehumiseksi vaikka sellaistakaan kommenttia, että "Tosi kivat farkut, sopii sulle hyvin kun perseesi ei näytä niissä ihan niin isolta kuin tavallisesti"?[/QUOTE]

Peesi.
Ei sitä aina tarvitse vain kiittää tuli sitten millaista tahansa palautetta kuvista tahansa.
 

Yhteistyössä