ÄLÄ OSTA tätä lista

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
ei koskaan enää
Alkuperäinen kirjoittaja r:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Madma:
Laitilan leivän jättiunelmatorttu

Sitä kaupassa kuolasin vaikka kuin kauan mut maksoi niin kamalasti, nyt mies toi mulle nimpparilahjaa ja oli sitten törkeän pahaa!
Juu, erittäin huono kokemus minullakin.Pahaa.
Nyt taitaa kääntyä roimaan laskuun Laitilan leivän jättiunelmatortun myynti :D :D toivottavasti ei tule tappiollisia vuosia :D :D
meillekin ostettiin oikein kaksin kappalein; mokka ja mansikka. Ja aivan järkkyä oli, mokkasessa sokeri oli kuin lasin paloja tai hiekka. Tuon kommentin sanoi meidän 7v poika. Muutenkin olivat harvinaisen pahoja, jopa fazerin yms. ovat parempia.
 
Erismus
- TeliaSonera - en osta sieltä mitään
- Ikea - sama juttu, yhtään hyväksi havaittua tuotetta en ole sieltä vielä bongannut
- Gigantti - neljä kertaa ostin sieltä tuotteen (siis joka kerta eri) ja hajonnut viimeistään kahden kuukauden käytön jälkeen. Enää en osta sieltä mitään
- Nokian kännyt - Samsung on paras
- Stockmann - samat kamat saa halvemmalla muualta

Tästä tuli nyt enemmän brändilista, mutta menköön
 
Anonyymi
Lopettakaa. Vaikka ruoka ei ole mieleenne, pyydän ettette sanoisi ruokaa pahaksi. Ruoka on pahaa vasta silloin, kun syödessänne sitä se vaarantaa terveyttänne. Muistakaa, että on oikeasti lottovoitto syntyä näin hyvinvoivaan valtioon, missä ruoka tarjotaan teille valmiina kaupassa. Teillä on oikeus ansaita rahat ruokaanne, jonka voitte kaiken lisäksi vielä itse valita. Olen vain ohikävelevä random moraalimuumi ja tiedän, että kuulostan ärsyttävältä maailmanparantajalta (vaikka maailmaa en voi muuttaakaan), mutta tämä puheenvuoro oli pakko ilmaista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja xxx:
JaaJuu, Jyskin paskat lastulevyhyllyt meinasi unehtua :D. Sairaan rumia ja kiikkeriä. Älä siis osta niitäkään.
(äläkä varsinkaan laahaa niitä olohuoneeseesi ja täytä tyhjillä matkamuistopulloilla, muovikukilla, valokuvilla ja posliiniesineillä :x :x :x ).
Ja yhdestä jyskin kirjahyllystä on kokemusta ja toiste en mee siihen lankee. Mä itseasiassa sain sellaset traumat ettei tällä hetkellä ole kirjahyllyä lainkaan.

Ainii ja lidlin joku 3-kerros wc-paperi, jota mainostetaan kyljessä extrasoftina, on oikeesti tosi karhea, melkein ku hiekkapaperilla pyyhkis :/
 
X-tra kevyt juustoa: kerran erehdyttiin ostamaan,kun normaalisti käytetty juusto oli loppu.. todella suolasta ja pahaa..
X-tra ja Rainbow:n sipsit: yli suolattuja..
Jyskin yöpöytä: Ostettiin kaksi kappaletta.. kokosimme ensin toisen ja siitä saa laatikon auki vain kahdella kädellä.. jotenkin vino.. toisen kokosimme niin, että kunhan vain seinät saatiin jotenkin kiinni, laitoimme laatikon jo sisään ja kiristimme sitten vasta ne ruuvit kiinni.. sen saa juuri ja juuri yhdellä kädellä auki.. emme osta enää mitään sellaista Jyskistä joka pitäisi koota.. Sotkan tuotteisiin olemme olleet kyllä tyytyväisiä..
 
firequeen
Alkuperäinen kirjoittaja pieni sydän:
Alkuperäinen kirjoittaja leijona76:
Alkuperäinen kirjoittaja kyllästynyt:
LG:n dvd-soitinta ei kannata ostaa. Toimii ihan kummallisesti. Ei siis mitään järjen hiventäkään!!!
Eikä myöskään handan digipoxia, jo toinen kappale hajosi.
Meillä on LG:n dvd-vhs yhdistelmä ja moitteettomasti ja järkevästi on toiminut
meillä taitaa olla sama ja sillä pitäisi pystyä nauhoittamaan mutta ei vaan onnistu :( muuten toimii hyvin..
 
...
Alkuperäinen kirjoittaja Lissu:
Todella hyviä ovat, 5 vuotta olleet jpo käytössä eikä yksikään ole hajonnut tai halkeillut.
Ovat sellaisia isoja, mahtuu kunnolla juomaa.
meillä on juuri niitä isoja ja tähän mennessä 4 mennyt rikki pinotessa kun säilytetään niitä 2 päällekäin.
 
...
-valion rasvaton HYLA piimä
-lidlin kalapuikot
-lidlin ranskalaiset
-rainbow kananugetit (pakkasesta)

ihan järkyttävää p*skaa nämä!

aika mielenkiintoista muuten että ihmiset haukkuu pirkan tuotteita vaikka ne on samaa kuin saarioisten, on vaan eri paketissa. :)
 
Mutta se EuroShopperin jäätelö on aivan taivaallisen IHANAA :p

Mä en osta Reilun Kaupan kahvia (ainoastaan Juhla Mokkaa), Jyskin huonekaluja (jotka lahoaa muutamassa kuukaudessa) enkä Lidlin vaippoja koska ne ei vaan oo sopineet malliltaan meidän tytöille.
 
tyrmistynyt
Nordqvist, Suomen teeimperiumi, minkä teit. Muumien livulla myydään huonoa teetä, laimean makuista, pilasi päiväni, vaikka pakkaus nimeltään Päivän paras hetki. Lasten hyväksikäyttöä, ne varmaan vinkuu ku näkee muuminkuvia. Jopa Lipton menee edelle.
 
muutamia mainitakseni..
Jo useasti ketjussa mainittu halpis-tonnikala. Hyi saasta mitä teurasjätettä! Vaikka ostaa muka paloina niin silkkaa öljyistä hiutaletta. Hrrr....

Becel-ja voilevi-margariineja. Aivan järkyttävän makuista teollista schaissea, joka jättää hampaisiin kelmun.

Valmista juustoraastetta, joka ei oikeastaan ollutkaan juustoraaste vaan joku korvike, juustovalmiste tms. Myytiin puolen kilon pussista, näytti ihan juustoraasteelta ja vetelin sitä pizzan päälle reippaalla kädellä. Lopputulos - pizza roskiin. Aivan karmeeta moskaa, kaukana juustosta.

Lähestulkoon kaikki Euroshopperin ja Coop Xtran tuotteet. Vielä kertaakaan eivät ole yltäneet lähimainkaan "aidon" tuotteen tasolle. Ja kotona harmittaa, että säästin jokusen sentin....
 
"Mini"
Nordqvist, Suomen teeimperiumi, minkä teit. Muumien livulla myydään huonoa teetä, laimean makuista, pilasi päiväni, vaikka pakkaus nimeltään Päivän paras hetki. Lasten hyväksikäyttöä, ne varmaan vinkuu ku näkee muuminkuvia. Jopa Lipton menee edelle.
Mä taas tykkään tuosta, mutta en tykkääkään mistään voimakkaasta. Maitoakin teen kanssa käytän :)
 
"juupajuu"
Hauskaa tää kauppojen omien tuotteiden (X-tra, euroshopper, pirkka jne)mollaaminen... Ne nimittäin on näiden nimekkäiden "hyvien" valmistajien tuotteita yleensä aina :D Eli samaa tavaraa laimeemmassa paketissa ja halvempaan hintaan ;)
 
Jyskin Denver-lipasto tosiaan hajoaa käsiin. Muuta ihan toimivaa kamaa on tullut Jyskistäkin ostettua, mutta tuohon sarjaan ei kosketa pitkällä tikullakaan.

Siitä jättikääretortusta tuli mieleen kuinka sitä itsekin halusi aina kun oli joskus maistanut samannäköistä torttua, joka oli aivan ihanaa. Mutta tuolloin toki kyseessä oli joku markkinoilta/torilta/muusta myyntikojusta ostettu "kotitekoinen" torttu, näitä kaupan torttuja on tullut myöhemmin maistettua ja kyllä ovat kuivia eikä yhtään häävin makuisia. Sellaisen pikkuisen mansikkatortun saa parilla eurolla ja se nyt on kuitenkin ihan hyvää.

Nuo halpismerkkien juustot on todettu täälläkin aika huonoiksi ja yleensäkin vähärasvaiset. Ovat kumisia ja niitä ei voi käyttää lämpimiin ruokiin ollenkaan kun kovettuu vaan, ei sula. Yleensä muuten käytän mieluusti Rainbowia tai Pirkkaa, Xtran tai Euroshopperin kanssa olen vähän tarkempi.
 
"Jep"
[QUOTE="juupajuu";28071691]Hauskaa tää kauppojen omien tuotteiden (X-tra, euroshopper, pirkka jne)mollaaminen... Ne nimittäin on näiden nimekkäiden "hyvien" valmistajien tuotteita yleensä aina :D Eli samaa tavaraa laimeemmassa paketissa ja halvempaan hintaan ;)[/QUOTE]

X-rtasta en tiiä mut Euroshopperilla ja Pirkalla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa!
Kesko valvoo tarkasti Pirkan laatua kun taas euroshopper on eurooppalainen merkki ( olisko saksalainen ) jonka laatua ei valvo " kukaan"...
Jos haluatte vertailla joitain merkkejä keskenään se kannattaa tehdä euroshopperin ja x-tran välillä...
Ja Pirkkahan ei ole enää pitkään aikaan ollut halpa,varsinkaan ne uudet Pirkan parhaat-laadukkaammat tuotteet!
 

Yhteistyössä