H
hgfhjkljh
Vieras
Itse lopetin E621:sen käytön ja lapsuudesta asti kiusannut ihottuma katosi. (Kokeilun silloin tein koska veljeni todettiin allergiseksi aineelle)
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja ihmejuttu:Oikea voi on muuten hyvää eikä turvota:-D
Alkuperäinen kirjoittaja Huvitutti harmailee:Jos haluaisi välttää pahimmat E-koodit, mitä kannattaisi syödä? Koodeista innostuneen katsoin hieman meidän kaappiin ja aika monessa ruoka--aineessa oli mm. leivässä ja kinkussa. Knorrin liemikuutioissa luki nautriumglutamaatti eli se kait on tuo E621?
Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Lela-Pala-Tute:Turha lisäaine tuo onkin... Yksin sen pois jättäminen ei lihavuutta kadota, mutta saattaa oleellisesti auttaa sen vähentämiseen tilanteissa, joissa voidaan pitää perusteltuna sitä, että ylipainon on edes osittain aiheuttanut natriumglutamaatti.
Ja tarkkaavaisuushäiriöidenkin määrä, varsinkin eineksillä kasvavilla lapsilla, saattaisi pienentyä. Tiedä häntä sitten...![]()
Alkuperäinen kirjoittaja Minttu:Mitä tämä natriumglutamaatti sitten aiheuttaa teille, jotka olette huomanneet oireita?
Kun itse olen mahaongelmainen, turpoaa herkästi, kaasua muodostuu mahaan ja maha ei toimi..
Olen itse ajatellut sen johtuvan kahvista ja vaaleasta viljasta/hiivasta mutta samat oireet tulee kyllä toisinaan ilman noitakin.
Alkuperäinen kirjoittaja E621:n salanimet:Jos valmistusainelistassa ei lue E621, voi tuote silti sisältää sitä. Siis natriumglutamaatti on sama asia. Myös hiivauute sisältää E621:tä. Kaupoissa on tällä hetkellä kuulemma myynnissäkin joku fondi, jonka kyljessä oikein lukee, että ei natriumglutamaattia. Mutta kas kas valmistusainelistassa suurinpiirtein ekana on hiivauute!!! Tosi paljon on tuotteita, joissa lukee vain tuo hiivauute. Muistaakseni mm. nuo tässäkin ketjussa kehutut luomuliemikuutiot.
E621:hän on siis lihanmaku ja sitä todellakin on melkein kaikessa liharuuassa ja liharuokiin tarkoitetuissa maustepusseissa tms.
Alkuperäinen kirjoittaja Huvitutti harmailee:Jos haluaisi välttää pahimmat E-koodit, mitä kannattaisi syödä? Koodeista innostuneen katsoin hieman meidän kaappiin ja aika monessa ruoka--aineessa oli mm. leivässä ja kinkussa. Knorrin liemikuutioissa luki nautriumglutamaatti eli se kait on tuo E621?
Alkuperäinen kirjoittaja huh huh:Soijaa ei kannata enää syödä ja luomusoijassakin on löytynyt melamiinia.
Evira kertoo soijasta:
http://www.evira.fi/portal/fi/kasvintuotanto_ja_rehut/rehut/gmo/efsa_lle_jatetyt_hakemukset/tietoja_hakemuksista__soijat/
Glyfosaattijäämiä siis enemmän kuin ennen:-(
Alkuperäinen kirjoittaja toimii!:Ei luomukermaa YHTÄÄN, sillä siinä on karrageenia!
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/mammoja.htm
Se aiheuttaa keo-eläimillekin tulehdusta, katsos nehän syntyvät aina terveenä, mut tuolla ruskolevällä niihin saadaan joku tulehdus...
Hiilarit minimiin samalla. Lääkkeet, missä on glutamiinihappoa tai glysiiniä pois, jos ei ole lääkäri määrännyt. Jos on, kysy sellainen missä niitä ei ole, kuten rautatablettien tilalle Floravital.
Alkuperäinen kirjoittaja cc:Alkuperäinen kirjoittaja Vieras:Mulle natriumglutamaatti aiheuttaa ikäviä oireita, samoin esim. aspartaami.
tän mäkin uskon![]()