muurinpohjalettuja ternimaidosta?

  • Viestiketjun aloittaja tupu
  • Ensimmäinen viesti
Taikinasta pitää tehdä aikas juoksevaa ettei tarvi "kirveellä" pilkkoa. Itse laittaisin myös vettä vähän sekaan sekä tilkan oljyä tai margariinia. Jauhojakin toki. En osaa määriä sanoa, kun itse teen näppituntumalla. Maista eka lettu onko sopivaa.
 
Löysin googlella tallaisen ohjeen:

1/2 l ternimaitoa

1 tl suolaa

2 dl durumvehnäjauhoja

paistamiseen: juoksevaa rasvaa


Ohjeet

-Sekoitetaan taikina hyvin ja annetaan jauhojen turvota 1/2 - 1 tunti
-Kuumennetaan pannu ja ruiskautetaan hiukkasen rasvaa jokaisen paistokierroksen välissä
-Paistetaan kohtalaisen kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi molemmin puolin
 
vierailija
Löysin googlella tallaisen ohjeen:

1/2 l ternimaitoa

1 tl suolaa

2 dl durumvehnäjauhoja

paistamiseen: juoksevaa rasvaa


Ohjeet

-Sekoitetaan taikina hyvin ja annetaan jauhojen turvota 1/2 - 1 tunti
-Kuumennetaan pannu ja ruiskautetaan hiukkasen rasvaa jokaisen paistokierroksen välissä
-Paistetaan kohtalaisen kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi molemmin puolin
Oikeeta voita se rasva
 

Yhteistyössä