Zhu Zhu petseistä kysymys,

  • Viestiketjun aloittaja "Ansku"
  • Ensimmäinen viesti
"tiimarinvihko"
Mä katselin noita lahjaostoksilla enkä kertakaikkiaan ymmärrä noita zhuzhu-linnoja ja muita :eek:. Ne hamsut on ihan hauskoja itsessään, mutta se linnakin. Siis ne tornit oli jtn umpimuovia (ei siis sellaisia jonne sais jtn ukkeleita laitettua) ja sitten siinä oli vaan pieni ympyrän muotoinen mitään sanomaton "huone" niiden tornien takana. Tai niinkun ns. aidattu ympyrä. Ehkä jos ostais ne kaikki, niin olis varmaan ihan ok, mutta aika rahastusta. Ehkä pitäis nähdä käytössä sellanen jossain.. paketista katottuna näytti hölmöltä. Nyt kun on poikapuoli ja on päässyt tutustumaan poikien leluihin ja kirjallisuuteen, niin tuntuu että tytöille myydään vaan hömppää.
 
"vieras"
Älkää ostako mitään aloituspakkauksia, ei niillä tunneleilla mitään tee- iha turhaa roinaa. Meillä 6 tytöllä niitä on reilun 100 € edestä (viime joululta) ja tuolla ne seisoo tyhjän panttina.

Jos nyt jotain haluaa ostaa niin sen tanssisalin ja siihen hamsterit. Yksi riittää, mutta kaksi on kuulemma kiva.Sillä pahuksen linnalla ei tee mitään. (ei kyllä tanssisalillakaan mun mielestä).

Silti niitä hamstereita pitäis vaan saada lisää...
 
"vieras"
[QUOTE="tiimarinvihko";25178630]Nyt kun on poikapuoli ja on päässyt tutustumaan poikien leluihin ja kirjallisuuteen, niin tuntuu että tytöille myydään vaan hömppää.[/QUOTE]
Samaa hömppää ne poikien Kung Zhut taisteluhaarniskoineen ja areenoineen on. Paremminkin nyt on keksitty, mitä roinaa voi tyttöjen hamstereille voi tehdä.
 

Yhteistyössä