"Yö juoksut" !!!

Meidän tyty 1v10kk on nukkunut yönsä omassa huoneessa ja omassa lastensängyssä erittäin hyvin..
Nyt muutamana yönä neiti on tyynynsä kanssa kipsutellut äidin ja isän väliin...

Jos tilaa ei ole kuuluu tomakasti PIIP PIIP.
Neiti ei itke...tulee vaan laittaa tyynyn keskelle ja nukahtaa siihen..
Siirtämistä olen kokeillut..ja neiti tulee takasin...

Mistä tämä johtuu...??

Vai vaistoaako esikko että toinen vauva tulee kohta ja hän saa läheisyyttä näin ????

Pelkään vaan että se tulee tavaksi...vaivalla ja työllä aikoinaan saatiin neiti opetettua omaan sänkyyn ja omaan huoneeseen.. :$
 
meillä on esikois-tyttö nyt 1,6 vuotias (kuopusta tässä odottelen 9. kuulla) ja aina silloin tällöin kipsuttelee yöllä meidän huoneeseen nalle kainalossa. me ei olla vielä koskaan päästetty häntä meidän sänkyyn asti vaan on heti talutettu takaisin omaan huoneeseen ja omaan sänkyyn peitelty uudelleen unille. joskus tätä on tehty kerran yössä, joskus viisi, mutta periksi ei kannata antaa edes yhtä ainoatakaan kertaa. ajattele mitä tyttö sitten miettii kun se vauva syntyy ja häntä ei yhtäkkiä päästetäkään viereen yöllä. silloin vasta se hylätyksi ja syrjäytetyksi tulemisen tunne tuleekin. parempi on heti alkujaan totuttaa lapsi ajatukseen, että kaikki nukkuvat omissa sängyissään.
 
Empäs ole ajatellut asiaa tuolta kantilta...
On vain sellainen olo että antaa tytyn nukkua siinä ku muutenkin oon ja jaksan niin vähän nyt sen kanssa touhuta...
Mutta kaipa se olisi parasta vaan kiikuttaa omaan sänkyyn... =)
 
Vaimo-otus
Meillä on vanhempi poika tullut joka yö väliin nukkumaan aina jossain vaiheessa yötä. Vasta pari kuukautta on nukkunu koko yön omassa sängyssään ja poika menee ny ens viikolla kouluun. Nuorempi taas ei oo koskaan nukkunu meidän sängyssä , että joskus on oikein haikea olo kun ei hän koskaan kömmi meidän selkämme taa tuhisemaan, hän ei oo muutenkaan niin läheisyyden haluinen kuin vanhempi pojista.
 
kukin tyylillään
Meillä poika 3 v yrittää jo heti illalla tulla ennen kun on edes nukahtanu. Siinä ollaan oltu tiukkoja, että omaan sänkyyn pitää jäädä. Viedään vaan takasin vaikka sit sata kertaa. Mutta yöllä jos tulee ( ehkä pari kertaa viikossa ) on annettu jäädä viereen. Meillä vauva nukkuu vieressä, että parhaimmillaan on sitten sängyssä kaksi lasta. Mutta laitettiin kaksi 120 senttistä sänkyä vierekkäin ni riittää tila.
 

Yhteistyössä