"Ylivilkas" 1v.

Huh huh,meidän poika on nyt 1,1v ja on todelinen elohiiri!Ymmärrän kyllä että tässä iässä kaikki kiinnostaa mutta on siis kokoajan menossa.harvemmin pysähtyy paikalleen leikkimään rauhassa.Olemme yrittäneet karsia kaikki sellaiset pois johon ei saa koskea mutta eihän sitä ihan kaikkea pysty.Ennen uskoi sanan ei, mutta nykyään oikeen kokeilee uudestaan ja uudestaan.Sitten saa näitä pikkuraivareita jos ei mene hänen tahdon mukaan.Lisäkis nukahtaminenkin on nykyään aika huutoa.On siis väsynyt muttei malta levähtää vaan pystyssä pitää keikkua,kun on juuri oppinut kävelemäänkin.Neuvolassa sanoivat että tämän ikäisellä voi olla jo uhmaakin.Poika on lisäksi isokokoinen 86cm ja 13,5kg.Muuten kyllä ihana nahvero mutta kun tuo oma tahto on niin luja.Onko muilla samanlaisia kokemuksia? B)
 
koko perhe
Meillä kanssa kotona 1.3v uhmaaja. Kaikkea pitää kokeilla ja jos ei periksi anneta niin alkaa samantien huuto. Kaikki tänne nyt heti vaihe näköjään pojalla menossa. Välillä tuntuu että omat hermot ei kestä jatkuvaa kinailua asioista. On myös ruvennut heittelemään tavaroilla, puremaan, läpsimään ym. "kivaa". Eiköhän tämä tästä (kai).
 
Meiltä löytyy samanmoinen poikalapsi. Kuuluu vissiin heikäläisten käsikirjoitukseen olla menossa kokoajan.... Meidänkin poitsu nauraa sitä isommin mitä pontevammin kieltää. Ja varmasti tekee saman uudestaan. Ikää kohta 1v.

Nukkumisat on heittänyt häränpyllyä, ei siinä auta kun sopeutua. Unen tarve voi vaihdella ja olla vähän päivästäkin kiinni.... Eli tsemppia ja pitkää pinnaa! Sitä tarvitaan.
 
Taitaa teidän ja meidän poika olla jotain sielunveljiä tms. kun nimittäin meillä on ihan samanikänen vesseli ja ihan samanlaiset kujeet; paitsi että ei kävele vielä mutta muuten :D
poika koko ajan menossa ryömimällä jokapaikkaan, saa vahtia että ei oo muuta kun lelut lattialla :)
 

Yhteistyössä