YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

Eemas: Kiitos! Oikein onnellista raskausaikaa Sinulle! :flower: Tule tosiaan kertomaan kuulumisiasi. Niitä on aina mukava lukea =)

Tänne ei ihmeempiä vielä kuulu. Ovista odotellessa... Tänään alkoi tulla jo hieman ovislimailun alkuviitteitä eli vajaan viikon päästä olisi h-hetki tiedossa. Näin ainakin yleensä tilanne on edennyt. Saa nähdä sekoittaako keskenmeno hiukan tätä kiertoa.
 
Käy Eemas ihmeessä meitä kurkkimassa. Onnea jatkoon!=)

Minä ajattelin taikauskoisesti etten hommaa raskaustestejä kotiin ennen kuin on aihetta mutta mitä tarttuikaan mukaan tänään...Kun ei lähiapteekista niitä viitsi kuitenkaan ostaa, intimiteettisuoja on nolla.

Nyt on dpo1 ja VOI MITEN TOIVON että olisi se jännittävä tapahtumasarja käynnissä... Tulee kyllä iso pettymys jos ei tämä kierto onnistu mutta ei voi mitään, sitten tulee.:ashamed:

Onnea teille muille oviksen bongailuun! Toivotaan Barbamama ettei keskenmeno ole sotkenut kiertoa.:flower:
 
Eemakselle oikein onnellista odotusaikaa!Nauti!

Ailille toivotan kaikkea hyvää!Tule joskus kertomaan kuulumisia.

Täällä aika monella ovis-aika käsillä tai juuri ohitettu, toivotaan monta plussaa tänne.
Itsellä ei jostain syystä ole toiveet kovin korkealla, kun petipuuhia oli vain kahdest ja epäilen että taas liian aikaisin. Iltaisin väsyttää niin vietävästi ettei aina jaksa

Mikä Malfiinan tilanne?
 
Iltaa.

Keskeneräinen toivottavasti nyt tulis + =)

WP Kyllä se digi vielä hymyillee :)

Eemas onnea jatkoon :heart:

Barbamama toivottavasti kierto pysyy tasaisena,on todella kurjaa jos menee sekaisin.

Kaikki tutut täti oireet on naama kukkii ja etc,niin masentavaa :(

Peiton heiluttelua kaikille keräilijöille =)
 
Tiiti35 tuttu tunne tuo väsymys varsinkin viikolla ke-pe illat tuntuu meillä että kun työviikko rupee olee puolessavälissä ja kaikki arkirutiinit siihen päälle niin illasta ku petiin pääsee niin ihana vaan ummistaa simmut ja antaa unen tulla... mutta kyllä nyt tässä kierrossa aijon rauhassa panostaa tähän tärppihetkeen kun tuo mies on kotosalla, koska kohta taas reissuhommat alkaa ja ei sitten tiedä miten on aina ovis aikaan kotosalla, mutta päätin että tressiä tästä en ota koska sitten se ei ainaskaan tärppää joten rauhallisin mielin eteenpäin ja katsellaan mitä tuleman pitää...
Mukavaa lauantaita kaikille :wave:
 
Tiiti35: Eipä meilläkään turhan usein pedissä pyöritä. Pari kertaa meilläkin tässä kierrossa, mutta nyt ajoituksen pitäisi olla oikein... Elättelen sitä toivoa että yksikin kerta riittää oikeana päivänä.

Gyne sanoi minulle että pari kiertoa voisi ovista testailla ja sitten mennä stressittömämmin mutta minä sanoin että meillä on sen verran ongelmia sänkypuolella, mies aina väsynyt jne.että minulle on paljon pienempi stressi kaikessa hiljaisuudessa bongata päivää ja sitten kampata mies YHDEN KERRAN kuin yrittää olla kiehtova joka toinen päivä...:vampire:

Tänää oli sitä paits pohjanoteeraus, tuli riitaa ja sellaista ihan tavallista. Mutta onhan tämä silleen kokonaisvaltaista että jos mies suuttuu niin on turha niitä kaivattuja solujakaan odotella.:headwall:

äiskä-73: Meillä on ilta ihan toivoton aika. Paras hetki on istuttaa poika ruuan jälkeen dvd:n ääreen ja kampata mies sitten. Toivottavasti tämän kierron panostus onnistuu!=)

Malfiina, rohkeutta vielä! Tätioireet ja alkuraskaus voivat muistuttaa toisiaan. Peukut on pystyssä sinulle.:)
 
Keskeneräinen toivotaan tärppiä sinnepäin...
täällä taas noi illat on ainuita hetkiä meille kun lapset on saatu nukkumaan, lapsista joku on aina liikkeellä päiväs aikaan ja työt verottaa viikolla, mutta ollaan oltu ihan tyytyväisiä siihen iltaan, nuo viikonloppu aamutkin on toivottomia kun lapsukaiset kerkee herätä aina ennen meitä ja kömpivät meijän vieree kellitelemään joten se niistä aamu puuhistakin... Kunhan nyt sais sen tärpin tännekinpäin.
 
Erityinen haaste tulee tästä vanhempien kahdenkeskisestä ajasta kun lapset ovat eri ikäisiä. Meillä toinen valvoo illasta ja toine poukkoaa aamulle aikaisin joten mielikuvitusta tosiaan jonkin verran tarvitaan.

Olen kuluttanut aikaa haaveiluun vaikka yrittääkin pitää mielikuvitustaan kurissa.:ashamed: Hankala aika kuukaudesta kun ei voi sährätä testien kanssa vaan vain odottaa.

Hyvää viikkoa hiljaisille listalaisille!:wave:
 



KESKIVIIKKO 28.9.2011

........................ ikä ........ kp ............ yk ........ toiveissa
puskajussi .......... 39 ..... 7/26-33 .......... 3 ............. 5.
äiskä-73 ............ 38 ...... 8/28-33 ......... 7 ............. 4.
Barbamama35 ..... 36 ..... 11/23-28 ........ 14 ........... 3./4.
Kaneli 74 ............ 37 .... 12/28-32 .......... 9 ............. 1.
Whisky Peat ....... 35 ........ 18/? ............. 2 ............. 3.
Tiiti35 ............... 35 ..... 19/22-25 ........ 10 ............. 2.
Keskeneräinen .... 38 ....... 23/24 ............ 3 ............. 3.
Syystuuli74 ........ 36 ....... 32/30 ............ 3 ............. 2.
Malfiina 76 ......... 35 ..... 34/25-30 ........ 11 ............. 3.



:heart: Plussanneet: :heart:

2011
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Viimeksi muokattu:
Malfiina ja Syystuuli: Mitä kuuluu? Onko tätiä näkynyt? Onko raskausoireita tai peräti testituloksia? =)

Keskeneräinen ja Tiiti: Ei teilläkään enää montaa päivää ole kiertoa jäljellä.
Peukkuja! b=)d

Meilläkin petielämä rajoittuu lähinnä iltoihin, kun lapset ovat nukkumassa. Tosin meillä on aina silloin tällöin myös kahdenkeskistä aikaa, kun lapset ovat isällään. On aika virkistävää välillä touhuilla vaikka keskellä päivää eikä tarvitse hillitä ääniä ym. :p Nämä hetket vaan harvemmin sattuu juuri niille otollisille päiville ;)

Päätettiin (=minä päätin :D) nyt kokeilla ihan taktisena vetona harvemmin touhuilua. Viime kierrossa nimittäin touhuttiin vain kahdesti otollisena viikkona ja tuli se lyhyt tärppi. Yleensä ollaan oltu joka tai joka toinen päivä. Nyt siis koitetaan kasvatella niitä nutipäitä vähän pidempään. Jospa siinä olisi joku taika?

Nyt otan käyttöön myös muitakin keinoja. Femiflor kuuri on menossa ja lisäksi meinaan aloittaa muutaman lisävitamiinin. Jospa niistäkin olisi jotain hyötyä. Koitan muutenkin kiinnittää yhä enemmän huomiota elintapoihini ja syömisiini. Eipä siitä ainakaan haittaa ole. Tekee joka tapauksessa hyvää nukkua enemmän, liikkua enemmän, juoda enemmän vettä ym.
 
Barbamama35 täälläkin Femiflor kuuri menossa ja greippimehua juon jonkin verran, myös vehnänalkioöljy kierrossa, vaikkakin vähän irvistäen tuota öljyä maistelen :whistle: höh mitäpä ei raskautumisen eteen yrittäisi... yritän seurailla syömisiäni jotta muutamankilonkin saisin putoamaan kun tota ylimäärästä on päässyt kertymään jonkinverran, jostain luin myös että jos mies saa ensin orgasmin ja nainen vasta sen jälkeen tai samaan aikaan niin siittiöt uiskentelisivat ehkä hiukan paremmin perille mutta tiedäpä tuota, aiotaan kyllä sekin nyt tässä kierrossa kokeilla:LOL: kunhan nyt pääsis viikonpäivät vielä eteenpäin ni vois sit bongailla sitä ovistakin jo :p ja tosi touhutkin alkais taas:D
 
Täällä kans on ollut jos jonkinlaista poppakonstia käytössä jo lähes alusta asti: greippimehu kierron alusta, pienet määrät punkkua loppukierrosta, vehnisöljy, monivitamiinit ja lisäksi vielä omega, sinkki ja D. Myös miehelle monivitamiini ja lisäksi vielä omega, sinkki, d ja c. Myös tuota orgasmijuttua on tullut kokeiltua viimeisissä kierroissa, mutta mikään ei näytä täällä auttavan. Normaalipainoisia ollaan molemmat, liikutaan ja eletään terveellisesti. Kahvi jätetty minimiin, samoin alkoholin käyttö lähes lopetettu (paitsi toi punkku). Oviksen aikoihin ollaan kokeiltu eri ajoituksia eri kierroissa, välillä joka toinen pv, välillä joka pv ja välillä 1.5 pv välein. Simpat ei kuitenkaan sais olla liian vanhojakaan, koska sitten niistä ei ole yhtään mihinkään. Tiedä sitten mikä se paras väli olis, kun eri lähteissä eri suositus...
 
Eksyin tänne kurkkimaan pitkästä aikaa!

Paljon tsemppiä ja onnekkaita plussauksille kaikille!:flower:

Itsehän käväisin tässä pinossa loppukesästä.Kuumeilin kovasti mutta mies teki päätöksen ettei lisää lapsia.Mutta yht`äkkiä muuttikin mielensä ja ehkäisy jäi kertaalleen,sillä seurauksella että rv 8+ mennään nyt:DElokuussa siis plussasin!
 
lily-rose: Onnea! Hienoa kuulla plussista, antaa toivoa meille muillekin!=)

Kiitos päivityksestä! En oikein tiedä näitä omia kiertopäiviäni nyt kun napsin Terolutia. Sen kai pitäisi taata ettei täti kyläile entisillä päivillä. On dpo 5 ja kovin haaveilen jo siitä kivemmasta testin teosta...

Olen minäkin siirtynyt vitamiinien ja omegan syöntiin, samoin kalkin. Ravitsemusterapeutti antoi aika ankaran nootin että pitää käyttää. Lopullinen motivaatiotekijä oli se että lueskelin foolihapon hyödyllisyydestä. Kaikki keinot käyttöön vain!

Barbamama, milloin hoitokäynti olikaan tulossa? Liittyikö Femiflor kuuri siihen?

Malfiina ja Syystuuli, täällä uteliaat odottavat!

Plussatuulia tähän viikkoon!:flower:
 
lily-rose: Onnea! :flower: Ihana ylläri :heart:

Noista poppakonsteista mekin ollaan tähdätty siihen, että saan orgasmin samaan aikaan tai heti miehen jälkeen. Eihän se tietty aina niin mene, mutta pääosin kyllä. Eipä voi sanoa, että olisi kauheasti meillä auttanut, kun täällä edelleen ollaan... ;) Greippimehuja ja punaviiniäkin olen koittanut, mutta eipä ollut apua.

Kun näitä yrityskiertoja on kertynyt, niin on ehtinyt koittaa vaikka mitä. Ovis tapahtuu mulla kp 10-15, jos tapahtuu, eli noihin päiviin koitetaan aina tähdä jollain systeemillä. On koitettu joka päivän taktiikkaa, joka toista päivää, joka kolmatta ja ollaan koitettu olla katsomatta kalenteriin... hmm... : / Yleisin suositus taitaa olla joka toinen päivä. Olen lukenut, ettei ole hyvä tehdä liian usein, koska siittiöt eivät ehdi silloin kehittyä tarpeeksi (kerran päivässä ehkä liian usein?). Toisaalta liian harvoin tehdessä siittiöt vanhentuvat ja liikkuvat ehkä huonosti. Miehen siimahännät testattiin keväällä 4 päivän selibaatin jälkeen ja tulokset olivat hyvät. Siksi ajattelin nyt uskaltaa taas sitä joka 3. päivä taktiikkaa tähän kiertoon.

Femiflor kuuri ei liity lapsettomuushoitoihin. Luin vaan täällä listoilla muutaman tutun kokemuksesta, että pitkän yrityksen jälkeen raskautuivat näitä käytettyään. Pakko kokeilla kaikkea :D

Keskeneräinen: Muutanko sulle noita päiviä listalle? Jos sulla on nyt dpo 5 niin tuskin plussa/täti on vielä tulossa.
 
Heippa vaan

Lily- Roselle paljon onnea!

Huh, kp:t vierähtänyt jo pitkälle. Nooh, niinkuin aikaisemmin jo teille marmatin, niin tuskin tärppiä tässäkään kierrossa. Meillä selkeesti hempeillään liian aikaisin, mutta kun kaksi kertaa näyttää olevan maksimi miehelle niin sen mukaan mennään.

Joo kyllä tää lapsenteko on semmoista kikkailua. Ja sitten sanotaan ettei sais 'yrittää'.. No, meillä on ainakin se tilanne että jos ei yritä niin seksiä ei ole ollenkaan, ja silloin lasta vähiten saa aikaiseksi.

Barbamama mistä olet ostanut Femifloria? Täytyykin tutustua tuotteeseen paremmin.

Malfiinan ja Syystuulen kuulumisia olisi kiva kuulla!
 
Niinpä niin Naiset! Taitaahan se niin olla että kyllähän se tärppi käy poppakonsteilla tai ilman niitä jos on käydäkseen... eihän niistä taida harmiakaan olla, kyllä itsekin useampaa kokeilen jos vaikka apua niistä ois tähän niin toivottuun raskautumiseen :ashamed: aah... kun vaan se tärppi kävisi:p
täällä nyt ootellaan sitä ovista saapuvaksi ens.viikolla, meinasin testailun alotella maanantaina. TSEMPPIÄ KAIKILLE KUUMEILIJOILLE :wave:
 
Heipä hei! :wave:

Tulin teillekin kertomaan että meille syntyi poika 22.9 kuukauden etuajassa.
Poika joutui keskosena hengityskoneeseen teholle, mutta tällä hetkellä ei ole enää missään koneissa ja kotiin saattaisi päästä jo loppuviikosta tai ensi viikon alussa.

Itselle vain tuli karmea flunssa (poskiontelontulehdus, keuhkoputkentulehdus ja silmätulehdus) joten vierailemaan en ole paljoa päässyt osastolle. : /
Mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta, niin omalta kuin vauvankin kohdalta, siis iloisin mielin eteenpäin.

Toivotan teille kaikille oikein paljon tärppionnea, että saisitte oman pienokaisen syliin.:heart:
 
Paljon onnea, Liljaana! Hienoa että pieni voi nyt hyvin ja kotiinlähtö on näkyvissä!:flower:

Barbamama: Annetaan noiden minun päivieni olla tämä kierto näin kun ei muusta tiedetä. Mutta en todella ryhdy testailemaan plussia vielä huomenna tai lauantainakaan, kun se ovistesti näytti hymynaamaa vasta tasan viikko sitten. Sen takia niitä Teroluteja syönkin koska matematiikka kertoo että jos ovis on päivänä 15 ja kierto 24 pv, jää turhan lyhyt aika oviksen ja vuodon väliin. Pitää nyt katsoa, monenko päivän jälkeen vuoto alkaa kun nuo Terolutit lopetan. Tai tietysti toivon ettei vuoto ala...:ashamed:

Onko Femiflor siis reseptivapaa valmiste? En siis yhtään tiedä, mitä se on.:ashamed:
Tästä kuinka usein: olen (taas) lukenut, että jos siittiöt ovat hiukan heikkolaatuisia, joka toinen päivä on parempi tahti kuin joka päivä, normaalitilanteessa silläkään ei ole väliä. Toivon itse totisesti, että siittiöt eivät vanhemmiten kuole, sillä me emme pääse mitenkään edes joka-toinen-tahtiin. Ja eihän siihen tarvita kuin YKSI sitkeä, vikkelä siimahäntä.:LOL:
 
Liljaana: Onnittelut Pikkuprinssistä! :flower: Voi kurjuus mitä olette joutuneet kokemaan :( Onneksi olette molemmat jo toipumaan päin. Ihanaa vauvantuoksuista arkea :heart:

Keskeneräinen: Femiflor on siis maitohappobakteeri valmiste ja ihan käsikauppatuote eli ei mitään reseptejä tarvita niinkuin ei noihin vitaamiineihinkaan =) Etkai ihan vielä lopeta Teroja? Kiinnittyminen tapahtuu yleensä viikko hedelmöittymisestä eli näillä paikkeilla eli vielä pitäisi saada rakentaa rauhassa pesää viikon verran. Millaiset neuvot sait lopettamisesta?

Olen ymmärtänyt, että vanhemmat siittiöt ovat laiskoja eli uivat hitaasti. Taitaa se määrä ja laatu heikentyä molemmat mitä pidemmän aikaa selibaattia on ollut. Ehkä kannattaa sopia miehen kanssa "omatoimisesta tyhjennyksestä", jos ei yhteisiä puuhia ehdi tehdä riittävän usein ;)
 
Hoidon suunnittelukäynti ei mennyt ihan niin hyvin kuin toivottiin. Ei päästä suoraan ivf hoitoon vaan tehdään ensin 3-4 inssiä. Ennen sitä mun pitää pudottaa vielä 5 kg painoa eli nyt tulee kiirus sen projektin kanssa. Tavoitteena olisi päästä aloittamaan ensimmäistä inssiä marraskuussa. Niitä voidaan onneksi tehdä peräkanaa eli ei tarvitse odotella enempää.

Ensin oltiin ihan maassa tuosta muutoksesta, koska oltiin jo asennoiduttu ivf hoitoon. Pakko kuitenkin kääntää mielessä tämä positiiviseksi. Ei tätä muuten jaksa. Ainakin jotain tapahtuu =)
 



TORSTAI 29.9.2011

........................ ikä ........ kp ............ yk ........ toiveissa
puskajussi .......... 39 ..... 8/26-33 .......... 3 ............. 5.
äiskä-73 ............ 38 ...... 9/28-33 ......... 7 ............. 4.
Barbamama35 ..... 36 ..... 12/23-28 ........ 14 ........... 3./4.
Kaneli 74 ............ 37 .... 13/28-32 .......... 9 ............. 1.
Whisky Peat ....... 35 ........ 19/? ............. 2 ............. 3.
Tiiti35 ............... 35 ..... 20/22-25 ........ 10 ............. 2.
Keskeneräinen .... 38 ....... 24/24 ............ 3 ............. 3.
Syystuuli74 ........ 36 ....... 33/30 ............ 3 ............. 2.
Malfiina 76 ......... 35 ..... 35/25-30 ........ 11 ............. 3.



:heart: Plussanneet: :heart:

2011
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2

:heart: Syntyneet: :heart:

Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa) :)
 
Hienoa että saat käännettyä asian positiiviseksi, Barbamama!:hug: Hieman kyllä ihmettelen tuota hoitologiikkaa: olen ymmärtänyt että tuo inssi ei ole juurikaan tehokkaampi kuin hyvin ajoitettu yhdyntä, jos ei ole todistetusti mitään vikaa siimahännistä. Mutta toisaalta, oman mielenrauhan takia tietysti kannattaa yrittää luottaa hoidon tarjoajiin. Ja edelleen positiivisesti ajateltuna, koska nuo inssit voidaan tehdä peräjälkeen, eihän siitä tule kuin muutaman kuukauden viive ivf-hoitoon, jos sitä vielä tarvitaan. Paaaaljon jaksamista!:flower:

Plussatuulia kaikille!=)

Tässä kierrossa ei selibaattia onneksi ollut ihan tuhottoman pitkään ennen tuota "oikeaa aikaa". Pitää miettiä miten jatkossa toimii. Vaikeaksi menee. Toisaalta sanotaan aina, että yksikin kerta riittää. Mutta tietysti sitä haluaisi maksimoida mahdollisuutensa. No, onneksi on tässä miettimisaikaa!:confused:

Syön teroluteja 10 päivää, ovulaatiosta eteenpäin, eli viimeinen menee lauantai-aamuna. Täti tulee sitten jos tulee "muutaman päivän päästä", mikä voi tarkoittaa aika montaa asiaa. Eli kyllä siinä on alkion kiinnittymiselle sitten riittävästi aikaa, jos onnellinen tapahtumasarja on saanut alkunsa.
 

Yhteistyössä