yleisesti paras aika ottaa ovulaatiotesti?

Heippa!

Tämä menee nyt vähän turhien kysymysten linjalle, mutta ihmettelin, kun noissa ostamissani ovulaatiotesteissä (apteekin oma) ei sanota mitään aikaa, jolloin pitäisi testata. Eikö joissain sanota, että aamulla, joissain taas, että ei aamulla?

Onko kenelläkään siis näkemystä siitä, mikä olisi järkevä aika noin yleensä, jos aikoo testata vain kerran päivässä? vai onko sillä yhtään mitään merkitystä?

Minusta aamulla tuntuisi hyvältä testata, kun siihen on tuota rutiinia. =) Voiko se jostain syystä olla huono aika?

piip, ikuisesti ymmällään näiden monimutkaisten testien maailmassa...
 
Ne Prisman Fertestit onkin parhaita kun ne voi tehdä aamulla. Mut toisissa testeissä nimenomaan lukee että EI saa tehdä aamulla. Ja silloin käy varmaan mikä aika vaan ???? Tosin netistä löytyy esim. pesun sivuilta erilaisia suosituksia erilaisten testien ohjeista, esim. jonkun ovulaatitestin ohjeissa ilmeisesti lukee että pitäisi tehdä aamupäivällä.
 
Olipa hyvä, että kysyin! Kiitos paljon vastauksistanne! Luin käyttöohjeet uudestaan ja sieltähän löytyi sittenkin suositus ottaa testi aamuvirtsasta. Voi miten hullua, että sitä etsii ja etsii, mutta ei kuitenkaan löydä ennen kuin kysyy... (Tosin olisin ehkä itse käyttöohjeen kirjoittajana/taittajana sijoittanut huomautuksen vähän eri kohtaan ohjetta :))

Teinkin testin tänään aamuvirtsasta, ja hämmästykseni oli suuri, kun nyt, kp 12/28-100 (!) siihen ilmestyi selvääkin selvempi plussa. On mahtavaa nähdä se kerrankin edes jossain testissä, kun on alkanut jo epäillä kaikkea asiaan liittyvää. Hip hei!

Terveiset malttikselle! Olen seuraillut kuulumisiasi tuolta km-pinosta (jätin kerran sulle tervehdyksenikin, mutta et varmaan huomannut sitä) ja toivon tosiaan, että nämä uusimmat keinot alkaisivat tepsiä teillä! Ja hyvää kesää teille muutenkin!

:heart: piip, joka saa ovulaation kunniaksi miehensä kotiin ulkomailta tänään!

muoks: mitä tuo yks hymiö tuossa iskee silmää? mielestäni kirjoitin ihan tavallisen päättösulun, en mitään vinkkailijaa... eikä se lähde poiskaan!
 

Yhteistyössä