ne vääntää vissiin anakondan sijasta vaan kyyn vahvustaTääl on muuten vessanpytyssä pienempi ulosmenoaukko mitä suomalaispytyissä.
ne vääntää vissiin anakondan sijasta vaan kyyn vahvustaTääl on muuten vessanpytyssä pienempi ulosmenoaukko mitä suomalaispytyissä.
Koituuko uhka hengellesi olosuhteista, hygieniasta vai muista vieraista?Ny on semnen majoitus että...selviänköhän hengissä...
Hmmh... laitan kuvia ku ollaa wifin kantamissa.Koituuko uhka hengellesi olosuhteista, hygieniasta vai muista vieraista?
Talvihan on ollut hieno - koska tuulta on riittänyt.ZzzZzzz...äyh, väyh....ZZZZ....ömömmömm....
Väsy. Aivot tilttaa. Väsyttävin talvi ikinä. Onneks on kohta jo helmikuu.
älä huoli hani, talven selkä on jo poikki ja kevättä kohti mennään rinta kaarellaZzzZzzz...äyh, väyh....ZZZZ....ömömmömm....
Väsy. Aivot tilttaa. Väsyttävin talvi ikinä. Onneks on kohta jo helmikuu.
Silakkafileet (kuten moni muukin kalatuote) ovat erittäin herkästi pilaantuvia. Siksi normaali jääkaappilämpötila on liian lämmin, lämpötilan pitää olla max. 2 astetta. Onko sinulla jääkaapissa erillinen liha/kalalaatikko? Laita sinne lämpömittari ja mittaa lämpötila.Hmm...ei kannata jättää silakkapihvien tekoa parasta ennen-päivää edeltävälle päivälle. Ostin nuo fileet ehkä to/pe, huomenna on parasta ennen, mutta ei noissa ollu enää tuoreen hajua tai napakkuutta.
Tuli sellaisia löröjä. Ja silakkapihvit on mulle vakava asia
Meillä on aina +2. Mutta kun tuota ovea auotaan, niin kai se lämpenee vähän väliä.Silakkafileet (kuten moni muukin kalatuote) ovat eritäin herkästi pilaantuvia. Siksi normaali jääkaappilämpötila on liian lämmin, lämpötilan pitää olla max. 2 astetta. Onko sinulla jääkaapissa erillinen liha/kalalaatikko? Laita sinne lämpömittari ja mittaa lämpötila.
Alle 2 asteen lämpötilassa säilytettyä jauhelihaa suostun syömään. Joskus kauhistelin vanhemman sukulaisnaisen jääkaappia, lämpötila 8-10 astetta ja ruoat sen mukaisessa kunnossa....
Kalaa ei pidä säilyttää siinä jääkaapin avoimessa osassa, Tarvitaan siis oma kylmäosasto, sitähän ei auota jatkuvasti.Meillä on aina +2. Mutta kun tuota ovea auotaan, niin kai se lämpenee vähän väliä.
minkälaiset kinttaat siitä saisi?Olipa kiva nautiskella kahvia ja aamiaista, kun koira oksensi tuolin viereen. Tuo juo aina veden mahdottomalla riemulla ja oksentaa sitten päälle.
Aika lämpimät. Mies ja muksut vitsailee aina että voisi tuon täyttää sit kuolemansa jälkeen. En kyllä katso jonku lipaston päällä tuijottavaa Mustia kyllä sekuntiakaan.minkälaiset kinttaat siitä saisi?
paremmassa käytössä se on kinttainaAika lämpimät. Mies ja muksut vitsailee aina että voisi tuon täyttää sit kuolemansa jälkeen. En kyllä katso jonku lipaston päällä tuijottavaa Mustia kyllä sekuntiakaan.
Juu. Kintaita ei tartteis lenkittää ketjun päässä, ois kätevä.paremmassa käytössä se on kinttaina
Vanha kansakin tiesi, että kala ja vieras alkavat kolmantena päivänä haista. Kannattaa muistaa, niin kalojen kui vieraittenkin suhteen.Hmm...ei kannata jättää silakkapihvien tekoa parasta ennen-päivää edeltävälle päivälle. Ostin nuo fileet ehkä to/pe, huomenna on parasta ennen, mutta ei noissa ollu enää tuoreen hajua tai napakkuutta.
Tuli sellaisia löröjä. Ja silakkapihvit on mulle vakava asia
sama pätee p1lluunVanha kansakin tiesi, että kala ja vieras alkavat kolmantena päivänä haista. Kannattaa muistaa, niin kalojen kui vieraittenkin suhteen.
Nyt ei puhuta sillistäsama pätee p1lluun
silliä kullekkinNyt ei puhuta sillistä