X-adventure Twincot malli 2007, onko kenelläkään?

  • Viestiketjun aloittaja etupyörät
  • Ensimmäinen viesti
etupyörät
Onko kenelläkään x-adwenture twincoista tätä uutta 2007 vuoden mallia? Millainen tuo on käytössä kun on uudeistettu nuo etupyörät? Toimivatko, muuallakin kuin vain asfaltilla? Entäs muita kokemuksia yleensä näistä twincoista? olen tilaamassa näitä vaunuja ihan lähipäivinä ja mietin et uusi vai vanhamalliko tilata... :whistle:
 
juulinäippä
en tiedä just noista x-adwentureista,mut meillä on uudet ihan samanlaiset tuplat ku noi,babywelt merkkiset,niissä ei oo mitään eroa keskenään,muutaku se että säilytystaskuja on 1 iso näissä,ku noissa twincoissa on 2 pientä. muuten ihan samat,laadultaan ja hinnaltaan..ollaan 2 kertaa käyty lenkillä niillä ja on kyllä tosi ihanat =) kevyet ja ketterät ja niillä menee kyl joka paikkaan ku on niin pienet kuitenkin :whistle:
tosin meillä ne on vaan turhanpanttina ku oishan se pitänyt uskoa ettei 3v.enää tarvii niitä :ashamed: mut oli pakko saada ne :D nyt sitten myymään niitä et saa ostaa emmaljungan tavalliset kuomut tilalle :p
 
Hei! Meillä on ollut nyt pari viikkoa käytössä just ne uudet nelipyöräiset twincot ja hyvin on pelanneet! Ei kyllä valittamista ole. Tosin ei vielä olla keretty kovinkaan paljon niillä kärrytellä.. Hyvin toimii eturenkaat ja saa ne tarvittaessa lukkoon et ei pyöri, mutta on niiin näppärät käännellä et en varmaa koskaan laita niitä sillai et ei pyöris=)
 

Yhteistyössä