WiFi yksityisen hoivakodin asukkaille maksaisi jopa kymppejä kuukaudessa!!!!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Noh paljon kulut olisi yritykselle jos ne jakaisi netin ilmatteeks näihin koteihin on vanhuksekin käyttäneet palveluita ja ostellut vaik mitä liittymiä. Ni jokainen yritys jakaisi muutamalle ilmatteeks nenäihin koteihin.monta vanhusten hoitolaitosta on? Eihän sitä vanhusta pidä tiristää kuivaksi vaan jotain antaa takaisin varsinki ku hoitolaitokset on aika köyhästi kuviteltui niilläkin kympillä voisi ostaa tyyliin kukkia tai käydä pulla kahveilla useemmin.
 
vierailija
Pikku hiljaa heikentävät ryhmä kerrallaan ihmisten elinoloja leikkauksilla ja halventavilla puheilla.

Nyt on jo isketty vammaisten tukiin. Sikäli ihmettelen, koska sisäministeri Rantanen on jäämässä pois tehtävistään huolehtiakseen vaikeasti vammaisesta tyttärestään, joka on sairastunut vakavasti. Kaikki sympatia ja empatia hänelle ja toivon, että tyttären vointi kohenee.

Juuri hänen luulisi toimivan esim. vammaisten puolestapuhujana. Hän tietää ministereistä ja muista päättäjistä varmasti, mitä vammaisen lapsen omaishoitajana toimiminen ja huolehtiminen edellyttää ja miten paljon pitää taistella, jotta hoitoa ja tukea saa, ja kaikki tämä vaatii rahaa.

Mietitään nyt vaikka suhteessa sitä, miten paljon tuetaan turkistarhausta tai nyt tätä Stora Ensoakin viime vuonna ja olutveroa laskettiin, kun rahaa voisi käyttää esim. vammaisista ja muista heikommista huolehtimiseen. Kylmäävää menoa.
Tuet kuntoon joo, mut wifi ei ole perusoikeus, joten se tulee maksaa omasta pussista. Saapahan sit valita, käyttääkö omaa millaista verkkoa. Uskon, et kännyliittymän netti riittää ja senhän voi jakaa muille laitteille.
Toki, jos hoivakoti haluaa tarjota maksullista yhteistä liittymää, kuten kerrostaloissa, niin sellainenkin malli varmasti riittää.

Jos taas yhteiskunta alkaa maksamaan sen, niin kohta on kalliit ylimitoiteryt liittymät, joita kaikki asukkaat ei käytä.
 

Yhteistyössä