Wc meni tukkoon! Soitanko huoltomiehelle heti vai huomenna aamulla?

  • Viestiketjun aloittaja asukas....
  • Ensimmäinen viesti
asukas....
Jepjep... Soitanko huoltomiehen päivystysnumeroon vai odottelenko aamuun ja soitan sitten vasta "ihmisten aikaan"?

Tänään koko päivän vetänyt vähän huonosti. Vielä puoli tuntia sitten veti kyllä suhtkoht normaalisti mutta nyt ei melkein ollenkaan. Täytynee kohta mennä taas kokeilemaan uudestaan. Mitään karhupumppua en omista.

En tiedä miten se nyt tukkoon meni, kun sinne ei ole mitään ylimääräistäkään laitettu.

Kerrostalossa asun siis...
 
"Kukka"
Oletko kokeillut pyttyharjalla pumppaamista? Me saimme joskus hankalan tukoksen auki tavallisella pyttyharjalla, jossa ei ole sitä pytyn reunuksen puhdistukseen tarkoitettua "väkäsharjaa". Tavallinen harja uppoaa pönttöön aika tiukasti ja saa aikaan painetta.

Toinen niksi on kaataa pönttöön vettä vauhdikkaasti saavillinen vettä - tai edes ämpärillinen.
 
viera.s
[QUOTE="Kukka";30195038]
Toinen niksi on kaataa pönttöön vettä vauhdikkaasti saavillinen vettä - tai edes ämpärillinen.[/QUOTE]

Saattaa toimia, tai sitten mikään ei mene läpi ja vedet tulvii jo lattialle sen saavillisen jälkeen. Sitä vessan vetelyä ei ainakaan kannata toistuvasti testailla jos pönttö on ihan tukossa, normaalin huuhtelun paine ei kuitenkaan tukosta avaa, vaan pönttö täyttyy piripintaan. Sen jälkeen onkin tosi vaikea ainakaan kotikonstein koittaa sitä availla, koska mitkään putkenavausmyrkyt ei toimi isossa vesimäärässä ja tukoksen pumppaaminen/sörkkiminen ei onnistu roiskimatta vessavesiä päälleen.
 
njaa
[QUOTE="Kukka";30195038]Oletko kokeillut pyttyharjalla pumppaamista? Me saimme joskus hankalan tukoksen auki tavallisella pyttyharjalla, jossa ei ole sitä pytyn reunuksen puhdistukseen tarkoitettua "väkäsharjaa". Tavallinen harja uppoaa pönttöön aika tiukasti ja saa aikaan painetta.

Toinen niksi on kaataa pönttöön vettä vauhdikkaasti saavillinen vettä - tai edes ämpärillinen.[/QUOTE]

Voipi paskat tulvia lattialle saavillisesta vettä...
 
rööri-roope
Riippuu siitä kuinka pitkään pystyt pidättelemään. Kerrostalossa tukos ei vältämättä ole sinun aiheuttaamasi, vaan joku naapuri on voinut saada linjan tukkoon.
 
Alkuperäinen kirjoittaja viisikymppinen isoäiti;30196060:
kyllä kai mä soittaisn heti, mite sitä nyt paskomatta vois aamua odotela
Aloittaja oli keskiyön aikaan kirjoittanut tämän...Eli toivottavati soittanut tänään aamulla huoltoyhtiöön ja todennnäköisesti huoltomies jö käynytkin.
 

Yhteistyössä