Vyöhyketerapia taaperon levottomiin öihin?

Elikkä kenellä ois kokemusta vyöhyketerapiasta taaperon levottomiin öihin?
Lapsi reilun vuoden ikäinen. Yöt ovat olleet levottomia jo pitemmän aikaa, tunnin välein herättää. Tavoitteena olisi saada pitemmät ja rauhaisat unijaksot, olisko vyöhyketerapiasta apua?
 
Heippa! Kuinka pitkän aikaa sitä on jatkunut? En kyllä osaa auttaa, kunhan uteliaisuuttani kyselen... :ashamed: Ajattelin vaan, että uudet taidothan tekee levottomaksi, vastikään aloitettu tavallinen maito voi tehdä öisin mahan kipeäksi, rauhattomat päivät näkyvt yössä jne. Voisiko tuollaisista mikään olla syy uniin? Toivottavasti se menee pian ohi!
 
Täysiä öitä heräämättä tai edes muutamalla herätyksellä ei ole ollut pian 1,5 vuoteen. Tosi katkonaisia öitä ollut. Kerran unikoulutettu, josta hetken apu. Ongelma lähinnä siinä, että kevyen unen vaiheessa lapsi herää, eikä osaa jatkaa untenmaille. Harvoin nukkuu 1,5-2h pätkiä. Päivärytmi täsmällinen. Mietinnässä siis vyöhyketerapia, oisko apua?
 
Mulla 2v 1kk neiti ja ei nuku vieläkään kokonaisia öitä. Jos kokeilet tota vyöhyketerapiaa niin tuu ihmees kertoo miten kävi. Jos on apua niin mäkin kokeilen. Rupee pikkusen olee mamma poikki kun ei oo tullu nukuttuu ku muutama kokonainen yö kahden vuoden aikana. Nyt lähti viimeinenki "yölelu" pois. Katotaan miten vaikuttaa öihin. Jos auttaa niin hyvä niin, mut muuten sit kaikki ehdotukset otan vastaan.
 

Yhteistyössä