Voisitteko elää miehenne kanssa ilman seksiä vuosia tai loppuelämän?

  • Viestiketjun aloittaja kysymys
  • Ensimmäinen viesti
W
[QUOTE="aapee";24116712]Voi. Yhdessä dokumentissa oli kaulasta alaspäin halvaantunut nainen ja hän kertoi, että seksiä voi harrastaa. Tiedä sitten, miltä se miehestä tuntuu. Sopii varmaan ruumiisiin kajoaville.[/QUOTE]

No minulla on ihan naispuolinen ystävä, joka on vyötäröstään alaspäin halvaantunut. Harrastaa seksiä suht normaalisti. Ikinä ei ole miehiltä saanut minkäänlaista ikävää kommenttia tuosta. Se riippuu niin paljon asenteesta. Hänen asenteensa on nauttia henkisesti siitä seksistä vaikka sitä ei alapäässään tunnekkaan.
 
Jos syynä on joku miehestä riippumaton asia, niin totta kai. Hän on minun kumppani. Pääasia ei ole ikinä ollut seksi, vaan suhteen tila muuten, jos kaikki on kunnossa, niin seksikin sujuu, ellei sitten ole muulla tavalla sairas.
 
voisin
Erittäin hyvin voisin elää loppuelämän ja eläisinkin. Seksin puuttumisen takia en upeaa miestä jättäisi mistään hinnasta. Omat toimet riittäisi siihen, että kestäisin.
 
"Vieras"
Voisin. Jos tarpeeksi rakastaa, niin kyllä silloin selvitään sairaudestakin. Eikä vammautuminen ole mikään este, pitää vain löytää oikeat keinot. Toisekseen tarpeita voi tyydyttää muutenkin kuin pelkällä yhdynnällä. Ja jos ei sittenkään onnistu, niin menee rakkaus silti edelle. Parisuhteessa kun nyt välillä tulee vastoinkäymisiäkin ja siinähän se rakkaus vasta mitataankin.
 

Yhteistyössä