voisitko kulkea 50km suuntaansa työmatkaa?

  • Viestiketjun aloittaja täh?!
  • Ensimmäinen viesti
Niin justiinsa
Riippuu vähän missä. Jos ajaa kohtuullisen hiljaista tietä 50 min. omalla autolla, niin eihän se nyt kauhean pitkä matka ole. PK-seudulla matkat yleensä tuppaa venymään todella pitkiksi julkisilla.
 
"Omppu"
Helposti. Äitini työmatka oli lapsuudessa 80 km ja isäni nykyään 30 km. Hyvä tie niin nopeastihan se menisi. Enemmän aikaa kuluisi kaupungin läpi jurnutteluun. Sanoisin, että itselläni menisi kipuraja pikemminkin ajassa kuin kilometreissä.
 
=)
Ai tääl oli toinen aktiivisempi ketju =)

Kuljenki reilu 60 km... Pakko saada jalkaa oven väliin kotona olo vuosien jälkeen jos meinaa edetä samalla alalla kuin aikasemmin oli. Onhan se syöny "naista" ja yhteistä aikaa perheen kanssa ja auttomattomasti on lapsilla pitkiä päiviä päikyssä. Hyvän auton se vaatii, meki vaihdettiin melkein heti uuteen dieseliin. Vuodessa tulee joku 50 000 km. Talvella se oli raskasta välillä, varsinki ku tietkään ei oo isoimpia mitä ajan. Koko ajan piti olla valppaana.
 
"Susse"
Mulla matka 55 km suuntaansa. Siitä 10 km mehtätietä. Talvella välillä vähän haasteellista, kun lähden töihin ennen kun aura-auto on lähelläkään.. talvisin tohon hiekkatien pätkään menee yhtä kauan kuin loppuun 45 kilsaan... siitä huolimatta että ajelu sujuu paremmin kuin monelta mieheltä. Mulla myös hoitoonviennit jne... eniten matkassa vituttaa bensakulut, siitä huolimatta että saat ne matkat verotukseen..ei paljoa lämmitä silloin (AINA) kun tankkaat..
 

Yhteistyössä