Voiko vauvanvaipan kemiallinen haju haista

  • Viestiketjun aloittaja "äitee"
  • Ensimmäinen viesti
"äitee"
läpi vaipan?

Aamulla kun vaihdoin vauvalta vaipan, vaippa haisi aivan ihmeellisen pahan hajuiselta. Kuin joltain herneeltä tms.

Tällä kertaa vauvalla oli käytössä Pampersin vaippa ja kun tuon vaipan vaihdon jälkeen nuuskin puhdasta vaippaa, siinä oli ihme kemiallinen haju.

Aiemmin käytetty Lidlin Toujours - vaippoja ja ei niissä ole tuollaista hajua + silloin pissa haisee pissalta aamulla.
 
"vieras"
Kyllä kaikki kertisvaipat haisevat, eri merkit vähän erilaiselta ja toiset voimakkaammin kuin toiset. Mun mielestä just ne toujoursit haisee pahalta varsinkin jos vaipassa on pissaa :D Ei niin voimakkaalta kuin jotkut muut, mutta joten kin erityisen inhottavalta. Pamperseissa taas on kamala käry jo kuivanakin.
 
Mä en ollut käyttänyt yhtäkään kertakäyttövaippaa, ja jouduin yhden kerran sellaisen pistämään pojalle päälle ja hyi hitto se haisi pahalle! Yhtäkään pissaa ei sinne edes tehnyt mutta se haju.. Just sellainen kemiallinen :O Yäk. Vaatteiden läpi puski oikein.. Kyllä käytän harsoja mielummin :D
 
jl
[QUOTE="ella";28897693]pampersseissa on kemiallinen haju mutta meillä ovat olleet käytössä jo yht.9v.Lapsilla on ihot pysyneet hyvänä.[/QUOTE]

Sama. Haisevat kyllä, mutta ainoat joista muksu ei saa kutiavaa punoitusta.
 
Mikähän lie ollut se vaippamerkki 90-luvulla, joka oli hajustettu? En millään muista merkkiä, mutta haju oli etova - pissa tai kakka ei haissut ollenkaan, mutta se hajuste... huhhuh.

Oisko merkki ollut Huggies...?
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä