Voiko vadelmajogurttia syödä kuumentamattomana?

  • Viestiketjun aloittaja tyhmä kysymys?
  • Ensimmäinen viesti
vierass
Niin ja mitenkäs sitten kaikki noi ulkolaiset vihannekset ja hedelmät, joita on kaupassa hevi-osastolla tuoreena myynnissä. Ei kai niitäkään voi kypsentämättä syödä?
 
älkää ny
Ei ap kaikkia ulkomaalaisia vihanneksia/hedelmiä miettinyt... Kyllähän noista ulkomaalaisita vadelmista varoitellaan ihan kaupassakin, varsinkin pakastetuista. Ja itse olen myös hiukan herkkä niiden suhteen, en siis käytä ollenkaan.
 
älkää nyt
Sinänsä kun otsikossa oli tuo vadelma, niin outoa vetää kaikki hedelmät ja vihannekset tähän. Vai eikö ihmiset tiedä tuota ettei pakastevadelmia saisi syödä kuumentamatta, ulkomaalaisia sellaisia
 
Viereas
Kai kyse on siitä että osa vatsatauti yms viruksista säilyy pakastettuna hyvin, sen takia nimenomaan ne pakastetut on vaarallisia.
Ei ne virukset siellä jukurtissa säily.(jos ne olis bakteereja niin voisivat toki säilyä ja lisääntyäkkin siellä)
 
"vieras."
Mikä se oli se yksi ihan hervoton ketju, jossa se yksi muija järjesti miehelleen yllätystä mutta olikohan niin että mikro hajosi eikä voinut lämmittää herneitä ukolleen...? Hitto kun en muista kunnolla, olisin etsinyt sen :LOL:
 
"Nii"
[QUOTE="vieras.";29756391]Mikä se oli se yksi ihan hervoton ketju, jossa se yksi muija järjesti miehelleen yllätystä mutta olikohan niin että mikro hajosi eikä voinut lämmittää herneitä ukolleen...? Hitto kun en muista kunnolla, olisin etsinyt sen :LOL:[/QUOTE]
meinaakko sitä mitä v*ua muovikulho? Liittyikse tähän asiaan?
 

Yhteistyössä