Voiko näin tehdä sosetta?

Eli jos otan pakasteparsa-/kukkakaalia, soseutan sen ja laittaisin takaisin pakkaseen tulevia ruokailuhetkiä varten?

Yleensähän ei suositella pakastaa sulanutta tuotetta uudelleen, mutta tuli mieleen kun niin se kävisi helpoiten...

Vai onnistusiko paremmin jos ostan tuoreita parsa- ja kukkakaaleja, soseutan ne ja sitten pakkaseen...? Täytyykö niitä sitten käsitellä jotenkin muuten kuin keittää kypsäksi?
 
Pakastettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen/käsittelyn jälkeen. Että kannattaa käyttää tuoreita tuotteita ja tehdä niistä sosetta ja pakastaa sillai on kaikki vitamiinit muut ainankin tallella ja on kotimaista. Ja ei tarvitse käsitellä muuten kun keittää, paitsi tietty ottaa varsi/lehti osa pois.
 
Meillä on keitetty palasteltuja perunoita pienessä määrässä vettä ja lisätty loppuvaiheessa jotakin pakastekasvista, kuten porkkanaa, parsaa, maissia, kukkakaalia jne. Soseutuksen jälkeen oon pakastanu ylimääräsen ruuan jääpälarasioihin. Hyvin on mössöt maistunu. Meillä syödään myös samaa ruokaa kaks päivää, ei tarvii kokata ihan joka päivä...

Eli mun puolesta käytä vaan pakasteita, säästät aikaa ja vaivaa!
 

Yhteistyössä