voiko kolmeviikkoinen vauva osata jo tälläista?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
voiko vauva olla niin "ovela" että kun itkee sitä että tutti on tippunut suusta,ja menet sängyn luo,vauva selvästi kurkkaa että joku tuli siihen,laitat tutin suuhun ja jäät viereen seisomaan,vauva tyytyväisenä on siinä.sitten siirryt hiljakseen kauemmas niin että vauva ei näe sua ja ei mene ku muutaman kymmenen sekuntia niin plops ja tutti tippuu ja taas tulee äänimerkki että hei mun tutti tippui.
voiko noin pieni osata tehdä ton tahallisesti :D
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja no:
ei osaa tahallisesti.
sitä mäkin ajattelin mutta kun muutaman kerran tässä joutunu ton saman tekemään ja alkaa jo usko loppua kun vauva on jo yli 2h valvonut vaikka on ihan väsynyt selvästi jo kerran jo nukahtikin vartiksi..no täytyy yrittää vaan sitkeesti
 
Vieras
Mielestäni voi osata. Meidän tyttö huusi suoraa kurkkua valohoidossa, kun muut vauvat vaan nukkui tyytyväisenä. Siellä oli yks hoitaja joka sanoi, että meidän vauvasta tulee todella voimakastahtoinen taistelija. Kyllä silloin nauratti enkä uskonut ollenkaan. Mutta totta se oli! Kauheasti on saanut taistella tyttömme kanssa joka asiasta, tuntuu että olisi teini-ikäinen kotona tyttö on siis kohta 8v.
 
...
meillä oli samanlainen kausi, tahalliseksi en ajattelisi, vaan äidin läheisyys todella on tärkeää. :heart: Ota pikkuinen syliin, kyllä nukahtaa kun on turvallinen olla. :)
 

Yhteistyössä