Voi vai margariini? Ja miksi?

  • Viestiketjun aloittaja mitähän sitä käyttäis
  • Ensimmäinen viesti
Riippuu ihan siitä kuinka paljon kumpaakin käyttää. Vesikin on vaarallista jos sitä juo 10 litraa päivässä...

Minä itse uskon perinteisen lääketiteen tekemiin tutkimuksiin ja suosituksiin ja siksi meillä on Keijua tai Floraa kaapissa myös paistamiseen.
 
Riippuu katsantokannasta.

Jos tahtoo mahdollisimman 'puhdasta' ruokaa- käyttää voita.

Jos välttää lisäaineita- käyttää voita.

Jos tahtoo 'kevyttä'- käyttää margariinia.

Jos karppaa- voita.

Jos kyttää rasvaprosentteja/laatua- margariinia.

Jos haluaa virallisterveellistä- margariinia.

Jos on vegetaristi- margariinia. (kaiketi)

 
voi :-)
Ainakin voissa on paljon vähemmän keinotekoisia säilöntä- ja aromiaineita, joille monet ovat allergisiakin, koska nämä aineet isoina määrinä ovatkin oikeasti haitallisia aineita.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja sama vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Margariini tottakai!
Sanoohan sen järkikin, mitä suola tekee verisuonille!
Siis rasva.
Siis pehmeät rasvat ovat hyviä.
Jos pietään voita 37 asteessa, ni kyllä se aika pehmeäksi menee. :whistle:

Juu, kohtuus kaikessa. Ehkäpä jos sitä rasvaa ylen määrin syö ja vielä hiilarit päälle ni kait se kovempi rasva sinne suoniin sitte kertyyki.
 
Voita meillä taas tätänykyä.

Suomalaiset ja amerikkalaiset ovat maailman lihavinta kansaa ja näissä maissa on myös eniten tarjolla kevyttuotteita. Missä sitten mättää?

Jalostetut tuotteet eivät koskaan toimi elimistössä samoin kuin luonnolliset vastaavat tuotteet. Siinä voi piillä koko asian ydin.
 
Oivariinia meillä.

Joskus on jotai Keijua tai Floraa testattu mutta ei, ne on oikeesti jotenki niin ällörasvasia, ihan ku niistä jäis sellanen etova rasvakalvo suuhun.. :x :x Sitä oivariiniakaan kuitenkaan ihan järjettömiä määriä nassuun vedellä..
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Mä vaihdoin Oivariinin Beceliin, kun sain tietää, että on kolesteroliarvot koholla. Yllättävän nopeasti sitä tottui erilaiseen makuun.
Mietipä vielä sitä kolesterolia, ja lue nämä pari sivua ajatuksella:

http://www.ravitsemusjaterveys.fi/rasva-kolesteroli/

http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=117
 
ei ikinä margariinia
Suolatonta voita ja mieluiten kuomuna, sillloin, kun sattuu sellaisen kaupan löytämään. Monestakin syystä:
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/puutarha.htm
 

Yhteistyössä