Voi itku :( Haalarissa ihan liian pitkät puntit, missä lyhyet

  • Viestiketjun aloittaja "Help"
  • Ensimmäinen viesti
"Help"
Meillä on molo kidsin haalari joka hihoista ja selkämitaltaan täysin sopiva mutta puntit ovat niin pitkät, että taaperon on hankala kävellä. Paidoista on nyt käytössä 86-92 cm ja housuissa vasta siirryttiin pääasiassa 80 cm. Tuo talvihaalari on kokoa 86 cm.

Nyt siis pikavinkkejä missä haalarissa olisi lyhyet puntit? Harmittaa kun katsoin taulukoista ja muiden kokemusten perusteella ostin ko. Merkin haalarin mutta sitten tuli kuitenkin hutiostos :(
 
vierass
Oletko koettanut kenkien kanssa, kengät estävät punttien valumisen ja kävely onnistuu taas vallan mainiosti, etkä voikaan ostaa juuri sopivaa, sehän on tuossa iässä pieni heti.
 
Meillä ainakin aikanaan ticketin haalarit passasivat lapselle jolla oli pidempi selkä ja lyhyemmät raajat.

Tosin tämä lapsi on nyt jo 9v ja viimeisimmästä haalaristakin jokunen vuosi aikaa eli en tiedä millaisia ovat nykyään.
 
"vieraana"
Jonathanin haalareissa ainakin lyhyet lahkeet, ehkä Remukin.. meillä päinvastainen ongelma, ei tahdo löytyä haalaria jossa ois tarpeeksi pitkät lahkeet ilman että lapsi hukkuu loppuhaalarin sisään.
 
Vierras
Ootko varma että huono kävely johtuu punteista eikä esim huonoista uusista kengistä? Vaikea kuvitella että ne puntit niin paljon vaikuttais jos kerta haalari on muuten sopiva. Kai niitä lahkeita voi kääriä myös?
 

Yhteistyössä