Vivianna Eksymä koittaa eksyttää kasvuyritystapahtuma Slushin startupien edustajia ja sijoittajia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Vivianna, 28, ei juuri deittaile Suomessa, mutta nyt on poikkeuspäivä – ”tiettyä tasoa” tarjolla
"Vivianna Eksymä kehottaa sosiaalisen median kanavillaan muitakin helsinkiläisiä sinkkuja laittamaan Tinder-profiilinsa kuntoon nyt, kun Slush on kaupungissa.

Eksymä julkaisi keskiviikkona Instagram-tarinoissaan ja TikTok-tilillään videoita, joissa hän kehottaa sinkkuja laittamaan Tinder-profiilinsa kuntoon, laittautumaan ja lähtemään baariin nyt, kun Slush tuo Helsinkiin useita startup-alan ihmisiä.

– Tänä viikonloppuna Helsingissä on sellainen iso tapahtuma kuin Slush ja se tarkoittaa sitä, että Helsinki on täynnä kaikenlaisia startup-nörttejä, finanssialan tyyppejä, investoijia, sijoittajia, Eksymä luettelee TikTok-videollaan.

Eksymän mielestä Slush tuo hyvän mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä myös Suomessa. Lähtökohtaisesti hän tapaileekin itse ainoastaan ulkomailla asuvia miehiä.

– En deittaile pääsääntöisesti Helsingissä tai Suomessa asuvia miehiä ihan vain sen takia, että se deittiskene on vähän nähty. Kaikki naamat on liian tuttuja tai ei ole sen tasoisia tyyppejä, joita itse etsin.

Eksymä on huomannut, että ulkomailla treffeillä käydessään hän saa todennäköisemmin sellaista ”prinsessakohtelua”, josta pitää. Hän on tapaillut miehiä ainakin Englannissa, Espanjassa ja Saksassa.

– Tiedän, että on muitakin, jotka ovat tuskailleet saman asian kanssa.

Eksymä uskoo Slushin tuoneen Suomeen monia nuoria miehiä, joiden kanssa hänellä voisi olla paljon yhteistä juteltavaa.

– Totta kai myös [henkilön] tulot kiinnostavat, mutta se ei ole se tärkein asia.

orstai-iltana haastattelua tehdessä Eksymä on parhaillaan laittautumassa iltaa varten. Hän on menossa ystävänsä kanssa ulos juomaan viiniä ja aikoo pitää silmänsä tavallista enemmän auki, Eksymä kertoo."


No kun istuu pankin päällä, niin voihan sitä hieman karvakantistaan vinguttaa.
 

Yhteistyössä