vitsit vähissä!!

  • Viestiketjun aloittaja parpaleena
  • Ensimmäinen viesti
parpaleena
Perjantaina piti olla palkka tilillä, vaan eipä ole tähän päivään mennessä näkynyt! Aktia pankki.. Eikö pankin pidä jo korvata tällanen myöhästyminen tileiltä? Oli aika kiva olla rahaton viikonlopun yli=((
 
"vieras"
En pysty ymmärtämään ihmisiä, jotka elävät kädestä suuhun. Miten jollakulla koko elämä voi heittää kärrynpyörää sen takia, että palkka viivästyy pari päivää? Oletko koskaan harkinnut vakavasti sellaista asiaa, kuin säästäminen? Että laittaisit toiselle tilille vakituisen tilisiirron palkkapäivänä. Ja säästäminen ei ole oikeasti kiinni palkan suuruudesta. Laita vaikka 20e sivuun kuussa, jos tuntuu ettei palkasta ole mitä säästää.

Tähän pitäisi olla melkein laki sinunlaistesi ihmisten takia. On jopa edesvastuutonta etenkin lapsiperheessä, jos mitään ei laiteta pahan päivän varalle talteen.

Tee muutos taloudenhallintaasi jo tänään ja aloita säästäminen. Se ei ole oikeasti mitään pakkopullaa ja kituuttamista. Pienillä summilla kuukaudessa voit luoda ihan mukavia säätöjä, kaikkihan riippuu vain ajasta.
 

Yhteistyössä