Vinkkejä vauvan nukuttamiseen?

Meillä kohta 6kk vauva on alkanut saamaan kauheita itkuhuutohysteriakohtauksia nyt joka ilta, kun yritetään saada tyttö nukahtamaan. Omassa sängyssä siis nukkuu ja aikasemmin itsekseen on hyvin nukahtanut sänkyynsä kun on annettu tutti ja harso niin että saa sitä hypistellä. Yleensä laittanut nukkumaan 19-20 aikana. Nyt on jonku kaks viikkoa sitte ollut niin, että kun sänkyyn laittaa niin kohta jo alkaa hirveä huuto eikä meinaa sylissäkään oikein rauhoittua kunnolla.. Ja sitä saattaa kestää kaksikin tuntia ennenkuin simahtaa. Ja on selvästi ihan väsyny jo klo 19 jälkeen. Kun on syliin rauhoittunut, niin koitetaat taas sänkyyn ja ei kerkeä edes sänkyyn laittaa ku taas alkaa huuto.
Välistä rauhoittuu muutamaksi sekunniksi ja silmät kiinni tuttia syö kun sitten taas yhtäkkiä jatkaa itkuaan..

Nälkä ei varmasti ole, tuttipullosta tuntuu vielä enemmän hermostuvan, vaippakin aina tarkistetaan ja kaikki mahdolliset keinot kokeillaan (suppoakin jos hampaiden tulo vaivaa, ei ole sairaskaan) mutta loppujen lopuksi ei ole mitään tiettyä keinoa, mikä tytön rauhoittaa, simahtaa sitten vaan.
Pitkän päivän jälkeen tytön unille saanti vie viimeisetkin energian rippeet ja kun tyttö on viimein nukahtanut, ollaan molemmat niin puhkipoikki ettei jaksa enää yhtään mittää!

Oisko kellään mitään vinkkejä näihin tilanteisiin jos on muillakin tällaista ollut? Selvät ja tarkat iltarutiinit on ja illat on rauhallisia, ettei sen puutteessa mitään vikaa olis..
 

Yhteistyössä