Vinkkejä Thaimaahan

Moi, harkitsemme lähtemistä talvilomalle Thaimaahan. Onko lasten kanssa (5 & 8) matkustaminen turvallista? Entä mikä kohde sopii parhaiten lapsille? Kaikki muut paikat Thaimaassa paitsi Pattaya vaikuttavat mielenkiintoisilta. Hyvää joulua ja kiitos vastaajille :xmas:
 
Moi, suosittelisin kokeilemaan vaikkapa Phuketia. Siellä on kaunis luonto ja hyvät hiekkarannat(Patong,Karon ja Kata). Jos haluatte hieman rauhallisempaa menoa, niin rannoista kannataa silloin melkeinpä valita Kata. Lapsille Phuketista löytyy mielenkiintoinen eläintarha sekä lyhyemmät luontoretket ovat myöskin varmasti lasten mieleen. Eräs tuttava perheeni, joilla on suurinpiirteinen saman ikäisiä lapsia kuin teilläkin on palasi hetki sitten Thaimaasta ja he olivat sitä mieltä että lasten kanssa matkustaminen sujui ongelmitta ja oli aivan turvallista. Mikäli kaipaatte lisää vinkkejä Thaimaahan, niin vilkaiskaapa seuraavia sivuja.

Tietoa ja kuvia Thaimaasta: http://www.thaimaa.suomalaisille.com
 
me tultiin kotiin aaton aattona. karonilla oltiin -aivan mahtava paikka. Sieltä pääs hyvin eläintarhaan yms. taksilla ja tuk tukilla liikuttiin paljon. Tyttö 5v. oli mukana. nautti suunnattomasti. Söi lihapullia ja perunamuussia koko loman ajan. Turvallista ja niiiiiiiiiiiin siistiä. Ihania ihmisiä. Patong ok, mut en menis sinne lasten kanssa. Sinne pääsee 10min illalla vaikka shoppailee -mut aika villi paikka se on. Vapaamielinen yms.

Itse rakastuin maahan ihan täysin. Suosittelen lämpimästi.
 
Thaimaassa on aina se vaara joutua tsunamin uhriksi. Tuntuisi aika rankalta jättää juuri
varattuy Thaimaan matka väliin ja huomata jälkikäteen että juuri sille ajalle sattui suur-
katastrofi jolta säästyi peruuttamansa matkan ansiosta. Eipä olisi mukavaa jos altoo
huuhtelisi lapset hain ruuaksi merelle, eikä mitään voisi tehdä avuksi. Siinä kahvia menisia
toinenkin kupillinen sulatellessa.
Kävin itsekin katselemassa matkoja http://www.finmatkat.com ja http://www.matka-opas.com
http://www.tjareborgi.com ja http://www.suosikkimatkat.com paikoissa sekä muutamissa
muissakin. Matkoja on kyllä tarjolla. Matkatoimistojen älyttömän korkeat hinnat voi puolittaa ostamalla lennot ja majoitukset erikseen. Useimmiten saa puolihoidon samaan hintaan vielä mukaan.
 
Lähdetään Phukettiin Katan rannalle 9.3...oltiin siellä -07, 5v ja 17v kanssa, hienosti meni reissu. Nyt tulevalle matkalle lähtee 7v ja 1,8kk ja ihan turvallisin mielin lähdetään...thaimaalaiset ovat tosi lapsiystävällisiä, eli lapset huomioidaan joka paikassa =) ! Tsunamin pelon vuoksi, emme matkaa peruuta...eihän sit vois matkustaa minnee, jos olis aina pelko p#rseessä :kieh: ...aikas rankkaa tekstiä/ vai mustaa huumoria tuo tsunamiteksti :eek: ????
 
Olin vuosi takaperin tähän akaan phiketissa, karonilla. Mukana matkassa olivat tyttöni, tuolloin 2v ja 4v. Ja matka meni aivan loistavasti, nyt kävin itseni kanssa pitkän ja kivuliaan taistelun, ja tänä vuonna lähden ilman lapsia phukettiin. Ensi vuonna sitten taas lasten kanssa :)
 

Yhteistyössä