Vinkkejä tarvitaan: Helpotusta yskään??

  • Viestiketjun aloittaja Köyhiä ja Kipeitä
  • Ensimmäinen viesti
Köyhiä ja Kipeitä
Lapsella on niin hirveä yskä, ettei yöllä tahdo saada nukutuksi.
Ollaan kokeiltu jo: apteekin reseptivapaata yskänlääkettä, reseptillä haettua yskänlääkettä, tuuletusikkunaa auki, pää puolta ylös.
Mitä seuraavaksi kannattaisi kokeilla, kun lapsi ei saa yöllä nukutuksi ja koulu kärsii..
 
kk
meillä oli sama homma,lapsi yski koko yön lakkaamatta ja lääkkeeksi saimme aerolin-piipun!
siitä pari henkäystä,4-5 tunnin välein ja auttoi!

muuten ei astmaa tms. yskänlääkkeet vaan kuulema suht tehottomia,piippu parempi.
 
pyykit sisälle kuivumaan
Oletko ottanut jonkun uuden pesuaineen tai hajusteen käyttöön tai esim jokin lääke voi hengityksen kautta saada aikaan sen, että lapsi alkaa yskimään. Tai jokin ruoka tai mauste?
http://koti.utanet.fi/~paula/kotikokkeli/marniemi.htm
 
meillä on sama juttu, kaupan päällisenä vatsatautia :headwall: :headwall:
meillä auttanut reseptille saatava sr.epridh tms. annan sen iltasella ja laitan nukkumaan masulleen...tosin teillä on kyse jo isommasta lapsesta joka käy koulussa.
jos yskä jatkuu käykää kuunnelluttamassa keuhkot...auttaisko se vicks? tai joki limaa irroittava yskänlääke? muuta en osaa neuvoa... :ashamed:
 
suvi-tuuli
vanha kikka eli hieronta, toimii paremmin pienemmillä lapsilla mutta toisaalta isompi on jo yhteistyökykyisempi:) eli lapsi pitkäkseen pää mielellään hieman alemmaksi kuin alavartalo ja sitten varovaisen rauhallisia sivelyitä alhaalta ylöspäin sekä rintakehän että selän puolelta. auttaa limaa lähtemään liikkeelle ylöspäin.
 
vierailija
Oletko ottanut jonkun uuden pesuaineen tai hajusteen käyttöön tai esim jokin lääke voi hengityksen kautta saada aikaan sen, että lapsi alkaa yskimään. Tai jokin ruoka tai mauste?
Tuolloin en kai vielä tiennyt syanidi sta E536, kuinka paljon se vaikuttaa. Sen huomaa heti ja olis kai näin koronan aikana muidenkin katsoa missä sitä on?
 

Yhteistyössä