Vinkkejä kohta 3v:n herkän tytön elokuvaksi / dvd:ksi / tv-ohjelmiksi ? ....ja keskustelua TV-aiheesta.

Huisi hippu
laita vauvatvtä kattomaan niin ei ainakaan säikähdä. musta on vähän älytöntä tollanen paapominen. sanon että muumia voi katsoa, menköön sohvan taakse piiloon mörköä jos pelottaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Huisi hippu:
laita vauvatvtä kattomaan niin ei ainakaan säikähdä. musta on vähän älytöntä tollanen paapominen. sanon että muumia voi katsoa, menköön sohvan taakse piiloon mörköä jos pelottaa.

No, höh....

Jos ei pidä ohjelmasta tai se pelottaa, tyttö sanoo, ettei halua katsoa ja menee huoneeseensa tekemään muuta. En tarvitse ohjelmia yksinään olohuoneen täytteeksi. No, onneksi tyttö useimmiten mennessään sulkee myös televison.

Vauva-dvd:stä toteaa, että eihän tässä ole mitään tarinaa ja laittaa tv:n kiinni.

Jos lapsi pelkäisi ja silti haluaisi katsoa, toivoisin että kaikki pääsisi ja haluaisi kiivetä syliin eikä tarvitsisi mennä sohvan taakse. Tuskin se äiti siellä kuitenkaan on.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Noppana:
Nalle Puh on muuten meillä pop. Onko Puhin dvd:t millaisia? Kokemuksia....
Nalle puh on meillä ollut hyvä ja suosikki, esim. Supernuuskijat pelastavat joulun dvd, jonka sai 3 v jouluna. Samoin tykkää Nasun suuri elokuva-nimisestä dvd:sta.

Eivät ole pelottavia.

Ja heinähattu ja vilttitossu + stuart little 1 ja 2 on suosikkeja myöskin noista elokuvista.

Nykyään muuten tykkää jo muumistakin, on siis nyt 4 v.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja x:
Pikku Kakkosessa on hyviä ja sopivia ohjelmia. Lähes kaikki kolmosen ja nelosen lähettämät lastenohjelmat voi unohtaa saman tien. Katsothan ap niitä ohjelmia yhdessä lapsen kanssa? Etkä vain istuta lasta yksin telkkarin ääreen?
Tällä viikolla tuli pikku kakkosessa uusi sarja (aasi ja morso?), mikä pelotti kyllä meidän 4-vuotiasta kovasti. En ole koskaan nähnyt hänen pelkäävän niin mitään tv-ohjelmaa ja hän puhui siitä koko illan ja uniinkin tuli. Eli joskus pikku kakkosessakin on ylilyöntejä, vaikka muuten olen aiemmin hyvätasoisena lastenohjelmana pitänytkin. Joitakin muitakin pikku2:n ohjelmia olen aiemmin kritisoinut, mutta en nyt muista mitä ne olivat.
 

Yhteistyössä