Vinkit synnytyksen käynnistymiseen

Tiedän, että tästä aiheesta on jo montakin keskusteluketjua, mutta nyt haluaisinkin kokeneemmilta kysyä, että onko synnytyksen käynnistymisen edistämiseen OIKEASTI mitään poppaskonsteja?

Vai alkaako synnytys oikeasti vasta omalla painollaan kun on oikea aika ja viimeisillään odottavat äidit vain haluavat keksiä edes jotakin konsteja synnytyksen käynnistämiseen? :D

Niin että olisiko paras vaan levätä, kerätä voimia ja odottaa synnytyksen omaa aloitusta vai tehoaako käynnistymiseen oikeasti joku kikka? =)

Miljoonat kiitokset vastanneille :flower:

Arjaana 38+1
 
Niitä vanhoja kikkojahan ovat pupuilu ja saunominen - saattavat auttaa, jos vauva on muuten valmis syntymään.
Jotkut vannovat kävelyn nimeen, jotkut lähtevät shoppailemaan, niin johan alkaa tapahtua, kun on kassiensa kanssa kaupungilla ja vähiten valmistautunut sairaalaan lähtemiseen.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.05.2007 klo 11:44 Miksu kirjoitti:
Niitä vanhoja kikkojahan ovat pupuilu ja saunominen - saattavat auttaa, jos vauva on muuten valmis syntymään.
Jotkut vannovat kävelyn nimeen, jotkut lähtevät shoppailemaan, niin johan alkaa tapahtua, kun on kassiensa kanssa kaupungilla ja vähiten valmistautunut sairaalaan lähtemiseen.
Saunomista ja shoppailua on muutenkin tullut ahkerasti harrastettua läpi koko raskauden, eikä ainakaan vielä mitään merkkejä :LOL:

Ja tässä vaiheessa vähän muut jutut mielessä kuin tuo pupuilu... :whistle:
 
Vyöhyketerapiapisteet supistusten saamiseksi löytyvät seuraavasti:

Vyöhyketerapiapisteet supistusten saamiseksi löytyvät seuraavasti:

1. Isovarpaan sisäsyrjällä, noin puolivälissä varvasta on luu, ja sen päällä on kipeä kohta kun painat. Sitä saa hieroa vain minuutin, ensin oikeasta sitten vasemmasta jalasta.

2. Nilkan sisäsyrjällä olevan luun kohdalla (mikäs luu se onkaan) on lähellä jalkapohjaa sellainen paisunut kohta raskaana olevilla, ja sitä tulee hieroa 10 min molemmista jaloista.

3. Em. luun aivan alapuolella (siis lähempänä luuta kuin edellinen piste) on seuraava kohta jota hierotaan myös 10 min molemmista jaloista.

4. Seuraa isovarpaan kohdalta sormella jalkapohjaa pitkin kohti kantapäätä. Kun kantapää alkaa, siinä on tää viimeinen kohta jota tulee hieroa myös 10 min molemmista jaloista.

5. Sama kuin 1. kohta, vain minuutin hieronta.

Kussakin kohdassa tuntuu selvä kipu, joten siitä tiedät, että paikka on oikea . Hiero pyörivillä liikkeillä. Sarjaa voi tehdä useamman kerran peräkkäin, välissä tunnin tauko.

HUOM!!! Tämä siis synnytyksen kotikäynnistykseen jota ei tule tehdä ihan huvin vuoksi. Vain jos todella jo hyvät viikot ja on hyvä syy esim isoksi todettu lapsi eikä saisi enää kasvaa jotta mahtuu ulos.
Osalla toimii vuorokauden sisään, osalla ei. Että kokeilemaan sitten jos on halua ja syytä.
 
hihhii
Mä olen jo kokeillut kaikke mahdollista mut ei tää täältä ulos halua tulla! =)
Viikkkoja on nyt tasan 41.
Supistuksia on ollu jo 3 yönä. Kävin perjantain 2.5 tunnin kävely lenkin! Ehkä se vähän aiheutti niitä!
Kyllä se sieltä tulee kun on valmis!
 
tälleen meillä
Vaavi syntyi hieman (4 pv.) etuajassa, joten melko normaalisti. Synnytys käynnistyi luullakseni mieheni nyppiessä niitä vähäisiä alapäänkarvojani pinseteillä. Tuli yllättäen sellaisi perättäisiä suppareita, ja sitten vaan lähettiin sairaalaan. Neiti tulikin sitten 6-7 tuntia myöhemmin. :whistle: Ja tämä oli meidän toinen. =)
 
vinkki
Itse kävin akupunktiossa ja poika syntyi heti seuraavana päivänä!!! Soitin 3:lle akupuktiota antavalle henkilölle ja kaksi niistä kieltäytyi antamasta, koska pitäisi kuulemma olla kätilö samassa huoneessa. Niin tehokasta kuulemma! Se ketä ne neulat mulle laittoi niin oli ja lääkäri ja se sanoi että niiden teho vaihtelee sen mukaan miten monta neulaa laitetaan...
Suosittelen!!! eikä muuten ollut edes kallista, 35 euruu
 
Meillä esikoinen syntyi 42+1. Kaikki keinot kokeiltiin kyllä mut eipä ollut niistä apua. Kälynkin kanssa shoppailin 2 päivää juuri ennen käynnistystä,ekana päivänä 5h ja tokana 7h kuumalla helteellä, plisneriä kokeilin, seksiä, siivousta, raparperiä, 41+6 kävelin vielä 6 km lenkin, ei vaikutusta. Käynnistystabletitkaan ei juuri auttaneet sitten sairaalassa. Meikäläiseen tehosi vain oksitosiinitippa!
 

Yhteistyössä