Vilkas taapero, all inclusive vai huoneistohotelli?

  • Viestiketjun aloittaja KaisaKaarina
  • Ensimmäinen viesti
KaisaKaarina
Otsikossa se kysymys jo tulikin :) Eli kumpi on helpompi ja lepposampi vaihtoehto ylivilkkaan, tai ainakin kovin vilkkaan, taaperon kanssa? Kohteena on Kreikka tai Turkki. Ei puhettakaan että lapsi pystyisi istumaan pitkään ravintolassa, odottamaan ruokia ja vielä niinkin että vanhemmat siinä söisivät. Ensin ajattelin että ilman muuta huoneistohotelli, mutta sehän on yhtä ruuan laittoa sitten vaan.. Eikös noissa all inclusive hotelleissa ole myös seisovia pöytiä mistä saa lapselle ruokaa saman tien? Niin ja vanhemmille myös?

Ennen emme ole lapsen kanssa matkustaneet, paljon muitakin juttuja jotka mietityttää. Mm. lento vilkkaan lapsen kanssa. Vinkkejä?

KaisaKaarina
 
Meillä kaksi touhutyttöä. Vajaa vuosi sitten olimme Egyptissä all inclusive hotellissa. Tytöt silloin 8kk ja 2½v. Ruuat oli ihan mielettömän hyvät, mutta kyllä tytöt piti huolen ettei pitkään ruokailtu. Lapsille oli oma noutopiste, jossa muksujen herkkuja. Valikoima oli niin runsas, että mieluisia ruokia löytyi. Pienelle oli mukana leluja viihdykkeeksi, koska hän söi vielä pääosin omia ruokia. Helppoa oli, vaikkei aterioista ihan täysillä päässyt nauttimaan. Eikä jäännyt harmittamaan, jos lapset ateriaan ei juuri koskenutkaan.

Viimeksi olimme tyttöjen ollessa 1v ja 3 v huoneistohotellissa, jossa vähän ruokaa laitoimme. Tämäkin ihan mukava. Tiskaaminen on kyllä tavattoman tylsää lomalla ja ruokakaupassa käyminen. Ravintoloissa joutuu sitten ruokia aina odottamaan. Lapset söi paljon ruoneessa hedelmiä, puuroja ja purkkiruokaa. Olimme tällöin Mallorcalla ja täällä on paljon kivoja ruokapaikkoja ja siksi huonestohotellin valitsimme.

Nyt ollaan parin viikon päästä lähdössä taas Egyptiin all inclusive hotelliin. Nyt tytöt siis 1½v ja 3½v. Odotamme kovasti herkkupöytien ääreen pääsyä. Nyt mummo ja pappakin matkassa, joten apua löytyy ja viihdyttäjiä. Nyt kyllä vanhempi jo malttaa istua ja pienen saan herkuilla rauhoittumaan. :)

Lennoille ollaan varattu tilavat etupenkit etukäteen. Laukussa joitain uusia pikkuleluja, kirjoja, kynät ja paperia, tarroja, rusinoita, karkkia jne. Vanhemmille asennetta ja pitkää pinnaa :) . Meille viiden tunnin lento on melko lailla maksimi pituus.
 
Hei samaa mietimme, matkaseurana 10kk ja 9v tytöt. 9v kyllä syö mitä vaan, ei tarvii olla pelkkiä ranskalaisia ja nakkeja... etanatkin käy mutta tuo 10 kk mietityttää :) Omat ruuat tietty on matkassa mutta antaako hän meidän syödä :p
 
SMP
Niin Kreikassa kuin Turkissakin voi yhdistää huoneistohotellin ja all inklusiven. Niin me olemme usein tehneet. Lisäksi olemme matkanvarauksen yhteydessä tilanneet huoneistoomme lastenrattaat, hoitotason, pinnasängyn, potat, lasten ruokailuvälineet ja siivouksen joka sis myös astioiden tiskauksen. esim. tjareborglla tai finnmatkoilla ko. asiat ovat mahdollisia.

 
Juu. Olemme lähdössä elokuussa huoneisto hotelliin Turkkiin. Siellä on myös tuo all inclusive mahdollisuus. Ja ajattelimme sen ottaa. Ei huolen häivää ruoan laitoista. Lapset 12v ja 1v6kk silloin. B) B) B)
 

Yhteistyössä