Viikoittainen kuolleiden määrä nousemassa ennätykseen marras-joulukuussa 2023

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tilastokeskus on julkaissut vuoden 2022 kuolemasyy tilaston. Kokonaiskuolleisuus on noussut vuodesta 2019 noin 17% ja ylimääräisiä kuolemia vuonna 2022 verrattuna vuoteen 2019 oli noin 10 000 kappaletta. Kuolleisuus kasvoi 7,7 % vuodesta 2021, mikä on yli 5 500 enemmän kuin vuotta aiemmin.
 
vierailija
Tilastokeskus on julkaissut vuoden 2022 kuolemasyy tilaston. Kokonaiskuolleisuus on noussut vuodesta 2019 noin 17% ja ylimääräisiä kuolemia vuonna 2022 verrattuna vuoteen 2019 oli noin 10 000 kappaletta. Kuolleisuus kasvoi 7,7 % vuodesta 2021, mikä on yli 5 500 enemmän kuin vuotta aiemmin.
Tässä ei ole logiikkaa

Koko vuoden 2022 ajan “asiantuntijat” vakuuttivat, että mRNA-injektiot estävät vakavaa tautia ja potilaat ovat jonkin muun syyn vuoksi sairaalassa. Kuitenkin nyt tilastokeskus kertoo, että vuonna 2022, kun kansa on injektoitu moneen kertaan koronaan kuolleita on 4349 kappaletta, se on 7.8 kertaa enemmän kuin vuonna 2020 (558kpl) kun mRNA-injektioita ei vielä ollut.

Kaksi vaihtoehtoa
  1. mRNA-injektiot eivät toimi ollenkaan. Kuolleet ovat pääasiassa vanhuksia, jolle on annettu vähintään neljä mRNA-injektiota. He ovat siis parhaiten “suojattuja”, mutta vuoden 2022 covid kuolleisuus on noussut valtavasti.
  2. Jos ylikuolleisuus (17%) johtuu muusta syystä kuin covidista, mRNA-injektio on aiheuttanut valtavan ylikuolleisuuden ja se on hyvin vaarallinen.
 
vierailija
POMMI: Yhdistyneen kuningaskunnan kansallinen tilastokeskus (ONS) julkaisi kuolleisuustiedot rokotustilanteen mukaan
"Englannin kansallinen tilastokeskus on julkistanut standardoidun kuolleisuusdatan, joka erittelee rokotustilanteen ja ikäryhmät. Tiedot on nyt visualisoitu taulukoihin."
 
vierailija
Koronarokotukset alkoivat 6.11.2023 – Tilastokeskus: Samalla alkoi ennätyksellinen suomalaisten kuolleisuus

Vuoden 2023 viikkojen 45–47 aikana kuolleiden määrä on Tilastokeskuksen mukaan ollut ennätyksellinen. Viikko 45 alkoi maanantaina 6. marraskuuta, samana päivänä, kun Suomessa aloitettiin syystalven mRNA-Covid-koronarokotukset, jotka johtivat laajasti uutisoituihin rokoteruuhkiin.

Sattumaako?
 
vierailija
Vertaisarvioitu “Kansalaisaktivistit vai pandemiankieltäjät? Vaihtoehtoiset äänet journalistisessa mediassa COVID-19-pandemian aikana” -tutkimus toteaa, että korona-ajan journalismi oli luonteeltaan polarisoivaa.

Journalistisella medialla oli koronavuonna 2021 vaikeuksia löytää tilaa vaihtoehtoisille näkemyksille ja toisinajattelijoita käsiteltiin leimaavasti, kertoo media- ja viestintäalan ammattilehti Journalisti.

Kansalaisaktivistit vai pandemiankieltäjät? Vaihtoehtoiset äänet journalistisessa mediassa COVID-19-pandemian aikana” -tutkimuksessa analysoidaan, millä tapaa media tulkitsi vaihtoehtoisia koronanäkemyksiä vuonna 2021.

Tutkimus osoittaa, että viranomaisviestintää kyseenalaistaneita ihmisiä, käsiteltiin mediassa leimaavasti ja vastakkainasettelun kautta.

Koronaviestintää haastavia ihmisiä kuvailtiin vaarallisiksi ja epäilyttäviksi ja pelkoja lietsottiin heitä kohtaan. Toisinajattelijoita niputettiin yhteinäiseksi ryhmäksi.

Jos toisinajattelijoille annettiin palstatilaa, heidän mielipiteensä esitettiin mitätöinnin kehyksissä, viranomaisten ja asiantuntijoiden kannanotoilla ryyditettyinä. Esimerkiksi rokotekielteiset eivät päässeet esittämään näkemyksiään ilman mitätöintiä.

Tutkimus toteaa, että korona-ajan journalismi oli luonteeltaan polarisoivaa, eli vastakkainasettelua lietsovaa.
 
vierailija
Myös Ruotsissa sama tilanne kuten Suomessa eli kuolee normaalia enemmän yli 80 v, sillä kaikista viikoilla 46–47 kuolleista 76 prosenttia oli 80-vuotiaita tai vanhempia.
 
vierailija
Britannian ex-pääministeri Boris Johnson on pyytänyt anteeksi koronapandemian aiheuttamaa tuskaa ja kärsimystä.

Demokraatti/STT

"Johnson on kuultavana kaksipäiväisessä tutkinnassa, jonka tavoitteena on selvittää, miten hyvin Britanniassa toimittiin koronapandemian aikana ja miten kriisiä hoidettiin.

Johnsonin mukaan hänen hallintonsa pyrki tekemään parhaansa vallitsevassa tilanteessa. Hän sanoi kuitenkin kantavansa itse vastuun tehdyistä päätöksistä.

Britanniassa oli kuollut noin 130 000 ihmistä koronaviruksen aiheuttamaan tautiin toissa vuoden heinäkuun puoliväliin mennessä, mikä oli korkeimpia asukaskohtaisia lukuja länsimaissa."


Koska Antti Kurvinen pyytää anteeksi koronapandemian aiheuttamaa tuskaa ja kärsimystä, joka paheni kesällä 2021 sen jälkeen kun Kurvinen oli vaatinut Britannian hälläväliä-koronanhoitamattomuusmallia Suomeen. Vielä kesäkuussa hehkutettiin Der Spiegel -lehdessä ensimmäisten korona-aaltojen hoitoa, jonka Suomi oli hoitanut maailman parhaiten yli 0,5 miljoonan ihmisen valtioista STM:n Krista Kiurun ja Kirsi Varhilan terveysturvallisuuslähtöisellä politiikalla. Kun kepu halusi bisnekset auki kokoomuksen, EK:n, Suomen Yrittäjien, MaRan ja Tapahtumateollisuuden painostuksesta, deltaviruksen aiheuttamat koronakuolemat ja ylikuolleisuus lähtivät lentoon. Koronapassi eli kulkutaudin levityslupa pahensi tilannetta edelleen, sekin vain tekosyy aukaista pahimmat koronalinkobisnekset.

Yle: Ministeri Kurvinen luopuisi koronarajoituksista – "Yhteiskunta ei voi olla pienen vähemmistön panttivankina"
20.8.2021
"Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen sanoi Ylen aamussa, että yhteiskunta pitäisi saada käyntiin. Suomen tulisi hänen mielestään luopua koronarajoituksista Britannian tyyliin. Kurvisen mukaan koronapassi voisi valmistua käyttöön aikaisintaan syyskuussa."
 

Yhteistyössä