Viikko 43 plussaajat

Onpas kurjaa,kun tuollain sua jännistyksessä pidetään henuliini.toivottavasti hyvästä syystä =)
On tää ihmismieli sit kummallinen."oireita" löytynee,mutta kumpaa.Masussa outo olo ja mieliala herkkä.Viime aikoina menkat kun on tullut "puun takaa"täsmällisesti kylläkin.No katsotaan miten tässä käy :/
 
Kesäheinä07 , lupasin heti kierron alussa itselleni etten testaa ennen jos menkat on kunnolla myöhässä. Mutta voi että kun tuo testi polttelee laatikossa, vaikka en todella usko tärppiin :ashamed: Eilen kävin kaverin vauvaa katsomassa, neidillä on ikää 2kk ja vauvakuume sen kun nousee :heart: Kunpa saatais oma nyytti alulle! Näyttäisikö r-testi huomenna oikean tuloksen? Eli päivää ennen kuin menkkojen pitäisi alkaa? Jos sitten kuitenkin testaisin, huvikseni... :whistle:
 
Joo ei tartte mun testailla, tänään on jo kp 2. Kierto lyheni päivällä, nyt sen pituus on varmaan sit 27-29 päivää. Kyllä meinas eilen vähän ketuttaa, mutta nyt jo oon ihan positiivisella mielellä uuden kierron vaiheita oottelemassa! Jospa se nyt tärppäis...

Mutta kaikille muille vielä piinaileville paljon paljon paljon plussaonnea!!!
 
Koko päivän olen sinnitellyt täältä poissa (on tosin ollut melkoista kiirettä töissäkin, ettei olis ehtinyt edes pistäytymään), mutta nyt oli pakko päästä katsomaan, joko ensimmäinen plussa olis tullut. Valitettavasti ei kukaan ole VIELÄ ilmoittautunut plussanneihin, mutta kai täällä joku pian ensimmäisen ilouutisen kertoo :D Itse joudun jännäilemään ainakin tonne loppuviikkoon :headwall:
 
HenuliiniTervetuloa mukaan tähän pinoomme ja PlussaOnnea sinulle!


Hömpykkä: Pahoittelut alkaneista menkoista, mutta nyt oikein hyvää Onnea uudessa alkaneessa kierrossasi!! :heart: :flower:

Äiti-Kengu: Kiva, että kuvat miellyttävät! :D Juu ja työviikko on aika ihana, on niin erilainen tällä viikolla
:heart:

Ida7:Varmaan riippuu milloin oviksei oli, näyttääkö testi huomenna jo plussan, ainahan voipi kokeilla ja myöhemmin uudelleen, jos ei vielä näkyisi! :heart: Onnea testin tekoon! :flower:

Piglet: Pahus , jos se täti nyt jo hyökkää sinne, toivottavasti väärä hälytys ja plussaa kuitenkin tulisi vielä tässä kierrossa sinulle! :heart:

HaLPe
: TestailuOnnea! :heart:

Annemaarit: Jännää ja jännemmäksi tulee , kun saa odottaa loppuviikkoon asti testin tekoa! :heart:

PlussaOnnea edelleen kaikille, ketkä tässä kierrossa ove vielä mukana
!!!

Nukuin puolitoista tuntia ja en tiedä, mikä minuun meni kun heti herättyä pissalle mennessä, pissasinkin purkkiin :headwall: , tässä ovistesti tulos siitä pissasta


Nyt ihanaa illanjatkoa kaikille ja toivokaamme parasta, ettei tättähäärä löydä meitä piiloistamme! :saint: :D

Rva Pikkumyy :heart: :wave:

 
Täällä kp1. Pikkusen tuhruttelee nyt et eiköhän nuo menkat sieltä kohta kunnolla ala. Mahassa möyrästää ihan normaalisti niinku menkkojen aikaan kuuluuki. Palataan asiaan luultavasti noin kuukauden päästä :wave: :wave:
 
Bianca72
Tulen kans tänne..


Bianca72 ...........Kp 30/25-?


Ovis oli vissiin ma-ke viime viikolla.

Lämmöt yhä pomppii tuolla 36,5-37 välillä |O

Yks hätäinen nega takana!!
Voisko nyt jo testata?
 
tervetuloa Bianca!

Valtsukalle :hug:

Henuliini ompa ärsyttävää.. :hug:

on: viime yönä yövuorossa olin koko ajan ihan varma, et on tärpännyt...kuvotti, närästi ja alavatsalla oli sellasia lämpimiä nippailuja..nyt taas pessimisti työntää esiin..
 
Mitenköhän tämän nyt pitäisi tulkita? :eek: Onko nyt kp1 vai mitä? :eek: Välillä vessassa käydessä pyyhkiessä tulee vaaleanpunaista paperiin mutta ei joka kerta. :( Hiukan on myös kuitenkin pikkuhousunsuoja tahriintunut.
 
Äiti-Kengu, tuskin pääsen testailemaan :'( On ihan sellainen olo että täti tulee huomenna, lisäksi pissatulehdus vaivaa ja runsaat limat :ashamed: Eli menkkoja odotellessa huomikseksi. Pakko kai alkaa valmistautumaan seuraavaan kiertoon. Muille tsempit :heart:
 
Iltaa kaikille! :flower:
Pahoittelut valtsukka menkoista! :hug: PlussaOnnea uudessa kierrossasi!
sekä myös Piglet, jos menkat tuntuvat saavan otteen!! :hug: Samoin sinulle PlussaOnnea uudessa kierrossasi!
Ida7:Yritä suojautua tädin hyökkäykseltä viimeiseen asti!! :hug:
Henuliini: Pahoittelut negan testaamisesta, mutta niin kauan kun ei menkkoja , on Toivoa! :heart:
HaLPe: Toivotaan, että Onni myötä ja plussa pärähtää testiin!! :heart: Huomennako jo testaat? :saint:
Äiti-kengu: Väsymys on kyllä oire! :heart:
Tervetuloa mukaan jännäilemään Bianca ja PlussaOnnea myös sinulle! :heart:

Eli kaikille Piiloontukaa tättähäärää ja saakaa plussia
:heart: :saint: :D

Tulkoon haikara pinoomme vierailuille!


Rva Pikkumyy :heart: :wave:





Oma napa: Pahoinvointia ajoittain, rintojen nipistelyä , alavtsatunemuksia ja kauhea vilu koko ajan ja kesken palaverinkin sain käydä pisulla ja muutekin muutaman tunnin välein ja koko ajan janottaa..aika tutulle kuulostaa, viime talveen verraten! :heart: :saint:
 
Bianca:Tarkoititko kysymykselläsi sitä repäisykipua? Minusta niitä voi tuntua kummalla puolen vaan ja esin nopeasti kääntyessä, aivastaessa tai kurkottaessa, oikeastaan milloin vain, ne kai johtuvat kohdun kannatinlihasten muokkautumisesta? :heart:
Toivottavasti ei kova flunssa iske, etkö juuri ollut flunssassa?Jospa se on sitä flunssan tunnetta, kun tulee kun on juuri raskautunut? :heart: :flower: Toivotaan niin! :heart:

Päivitän nyt jo huomiselle;=) :saint:

Rva Pikkumyy :heart: :wave:

 
Bianca72
Myy Tais tarttua tytöistä uudelleen, no ihan sama...Äh!

Menin sitten testaamaan ja NEGAN!!! :headwall: :headwall: ...ALKAA TODELLA OTTAMAAN PANNUUN...TARTTIS SAADA MÄKKÄRIN ATERIA MURHEISIIN :'( Oho!Sorry, kun huusin... :/

Niin ja ovis oli vissiin viime viikon ma-ke(?)
 

Yhteistyössä