Vielä täältä kysyn, kun tänne voi vastata kirjautumattomatkin...

Status
Viestiketju on suljettu.
näin
tuomio tulee aina mutta Suomessa se on aika usein ehdollinen. valitettavasti. varkaudestakin saa isomman tuomion... käsittelyaika on pitkä,kaikki poliisikuulustelut ja psykologit ym ja sitten koska saa jutun sinne oikeuteen asti. joskus kestää se prosessi parikin vuotta.
 
Seikkailija Dora
Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:
Onpas paljon tappajia liikkeellä. Sehän pääsis silloin liian vähällä ja tappajatkin joutuis kaltereiden taakse.
jenkkilässä ehkä pääsiskin helpolla mutta siihen minne toi yökytys menee niin on liian hyvät oltavat + pääsee ulos liian aikasin. pois vaan maailmasta tommoset saastat. :x
 
Kiitos kommenteista...
Olen exää joutunut rauhoittelemaan tosissaan, hänellä kun on jo rautaputki valmiina :kieh:
Sanoin että ei tyttöä auta jos hän vankilaan joutuu, mutta totesi että eipä tarvitse enää kenenkään lapsen kuollutta pelätä..
Asiasta on vaikea edes kirjoittaa... tämä pervo on lau****t 2 kertaa tytön suuhun (tosin tyttö ei ihan noilla sanoilla asiaa ilmaissut, sanoi vaan sylkeneensä MELKEIN puolen tunnin ime****n jälkeen "limaa suustaan lavuaariin, toisella kertaa vessanpönttöön. Yhdyntää oli yrittänyt mutta tyttö kertoi että oli nostanut omat housunsa ylös... helvetti!
Mietin että pitäisikö tyttö kuitenkin viedä lääkärin tarkastukseen, vaikka se ei mukavaa olekkaan... ?
Oikeasti sekoaisin jos en napsisi rauhoittavia, alkholia kun en käytä....sillähän olisi helppo turruttaa turha tunteellissus ja kyseinen sika oli varmaan jo vainaa ja mä sekä ex linnassa.....
Toivon että paska joutuu odottamaan tuomiota telkien takia, kesti se kuinka kauan tahansa...
Kiitos osanotoistainne :'(
 
:/
Alkuperäinen kirjoittaja ccc:
Alkuperäinen kirjoittaja Marilii:
Onpas paljon tappajia liikkeellä. Sehän pääsis silloin liian vähällä ja tappajatkin joutuis kaltereiden taakse.
menee muutamaksi vuodeksi linnaan mistä istuu puolet ensi kertalaisena. aika helpolla ne ikävä kyllä pääsee.
No onneksi se lyhyt vankila-aika on pedofiileille kaikkea muuta kuin helppo. Lapsiinsekaantujat ovat vankien joukossa alinta mahdolista kastia.
 
vv
Mä en tiedä mitä sanoa. aloin itkemään sun vikan viestin jälkeen ap. Ajattelin että olisi ollut jostain koskettelusta kyse (siis ei tietenkään sekään olisi hyväksyttävää), mutta siis ihan tollaista seksiä.. :´(
 
aanu
voi yrjö! :x
ihan älyttömästi sulle voimia!
ja todellakin ei kannata itse/mies mennä vankilaan toisten tekojen takia, joten "kosto" kannattaa unohtaa.
sana vaan kiertämään että muutkin uhrit paljastuu, ja tiedetään tyyppiä varoa.

onneksi lapsen alapää sai jäädä rauhaan. :'( todella paha mieli tuli tätä luettua. peloista pahin!
 
voimia!
Tällasista tapauksista olis kiva saada tuomion jälkeen aina kuva ja nimi johonkin seinälle samaks aikaa kun on istumassa tuomiotaan. Osais edes varoa... :( Kamalaa!!!
 
vieras
Miksi tyttöä ei ole käytetty lääkärissä? Ehdottomasti viet. Tai no, kai sinulla on varmasti asiantuntijat nyt jutussa mukana, jotka osaavat neuvoa mitä tehdä. Kysy heiltä, onko tarpeellista tehdä esim tautitestit (luulisi olevan) ja muut tutkimukset. Voimia tytölle.
 
hmm
Voin kertoa että tuossa tilanteessa lapsi menee aivan shokkiin eikä ehkä
uskalla huutaa apua tai koittaa suojella ystäväänsä ja tietenkin häpeää
koko tilannetta.
 
Vieras
Voi että. Joudutte kohtaamaan yhden tyttöjen vanhempien suurimmista peloista. Jo pelkästä lukemisesta tuli niin paha olo, en voi edes kuvitella, mitä joudutte käymään läpi. Tyttösi vaikuttaa neuvokkaalta, onneksi onkuitenkin hiukan saanut suojeltua itseään. Toivottavasti te vanhemmatkin saatte keskusteluapua. Surku tulee myös tuosta toisesta tytöstä. Ties mitä kauheuksia on joutunut kokemaan. Voimia teille, pitkä tie tytöllä edessään terapioineen. Onneksi hänellä tuntuu olevan rakastavat vanhemmat tukenaan.
 
vieras
Ihan varmasti jos tuollainen limanuljaska pääsisi nuhtelulla tai lyhyellä rangaistuksella mä keräisin joukot. Minulla on kaksi veljeä, isä ja mies ja tuon kusipään elämästä tehtäisiin säännöllisin väliajoin täydellistä helvettiä!
 
Kaveri nukkui, isä on eronnut ja asuu yksin.
Tämä tapahtui vessassa lukkojen takana. Tyttö pelkäsi ja kuten tuollaisilla paskoilla on tapana uhkailla, luoja yksin tietää mitä on selittänyt.
Sen verran ainakin oli sanonut että" kaveria ei saa herättää ja tämä on heidän oma salaisuutensa..hän on kipeä (Jalka murtunut) ja tyttö noin tomiessaan auttaa häntä ja tekee hyvää...." Hyi helvetti..! Aikuiset pedofiilit on hakoja keksimään selityksiä ja uhkaiklemaan.... Itkin itse monta päivää kunnes oli pakko hakea rauhoittavia. Ja yrittää esittää tytön edessä urheaa, kertoa että nyt hänen ei enää tarvitse asiaa miettiä eikä olla huolissaan, nyt me aikuiset (vanhemmat, viranomaiset) otetaan juttu käsittelyyn...
Voin vain kuvitella vaikka en haluaisi tytön pelkoa ja hämmennystä.
Tämän tapauksen jälkeen kun oli kertonut, kysyi voisiko mennä itsensä puolustuskurssille.... voi luoja.. :'(

moderaattori muokkasi lainattua viestiä
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Neamilla:
Kaveri nukkui, isä on eronnut ja asuu yksin.
Tämä tapahtui vessassa lukkojen takana. Tyttö pelkäsi ja kuten tuollaisilla paskoilla on tapana uhkailla, luoja yksin tietää mitä on selittänyt.
Sen verran ainakin oli sanonut että" kaveria ei saa herättää ja tämä on heidän oma salaisuutensa..hän on kipeä (Jalka murtunut) ja tyttö noin tomiessaan auttaa häntä ja tekee hyvää...." Hyi helvetti..! Aikuiset pedofiilit on hakoja keksimään selityksiä ja uhkaiklemaan.... Itkin itse monta päivää kunnes oli pakko hakea rauhoittuvia. Ja yrittää esittää tytön edessä urheaa, kertoa että nyt hänen ei enää tarvitse asiaa miettiä eikä olla huolissaan, nyt me aikuiset (vanhemmat, viranomaiset) otetaan juttu käsittelyyn...
Voin vain kuvitella vaikka en haluaisi tytön pelkoa ja hämmennystä.
Tämän tapauksen jälkeen kun oli kertonut, kysyi voisiko mennä itsensä puolustuskurssille.... voi luoja.. :'(
Hirvittävää luettavaa :```(

moderaattori muokkasi Mariliin lainattua viestiä
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Neamilla:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Onneksi tuo paska liero pidätetään tänään, hirvittää että tuollainen on vapaalla jalalla ollut! Ap:lle ja ap:n tytölle voimia kovasti.
Kiitos, ja kiitos teille kaikille muillekkin.
Uskon että miehen menneisyydestä löytyy myös jotain, eikä oma tytärkään ehkä ole suosion osoituksilta, edes viattomilta jäänyt osattomaksi. Ja tämä siis vain arvailua..kunnes oikeus on puhunut..... :/
Älä kirjoita tällaista. Ihan hyvällä neuvon. Et kai halua tuolle paskiaiselle mahdollisuutta syyttää sinua uhkailusta tms. Eli poista tuo viestisi jos voit.

 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä