Vertaistukea kaivataan!

Heipä hei!
Olen kohta 1v. allergisen pojan äiti. Olen lueskellut teidän juttuja jo jonkin aikaa ja vihdoin kerkiän oikein kirjoittamaan itsekin.
Sitä menee semmoisessa usvassa välillä, että jaksaa keskittymään vaan ihan siihen oleelliseen.
Hieman taustoja siis: Pojalla todettiin vaikea iho-oireinen maitoallergia noin 6kk ikäisenä, mutta imetys piti lopettaa jo 4kk, kun sai oireita ihan kaikesta. Söin riisiä kaksi viikkoa, että sai imetyksen lopetettua pikkuhiljaa. Maitona meillä nyt Almiron ja tuntuu sopivan. Lisäksi on paha atooppinen ihottuma. Lähes kaikki nousi allegiatesteissä koholle (pöly, eläimet, kanamuna, pähkinä, jne.) ja nyt sopii ruuista bataatti, maissi, riisi, hirvi, possu, mustikka ja vadelma. Banaani sopisi, mutta poika ei suostu sitä syömään. Onko ruokavinkkejä?!?!? Pää alkaa olla tyhjä. :)
Yöt on ollut ihan viime viikkoihin asti levottomia. Syksy meni valvoessa ja pää sumussa, kun kutina vaivasi yöaikaan TODELLA pahasti. Kolmen tunnin huutosessio johon ei auttanut mikään, ei kortisooni eikä Atarax.
Nyt yöt hieman rauhallisempia ja toivoa on, että pikkuhiljaa poika nukkuisi yönsä edes jotenkuten. Välillä sitä ihmettelee, että mistä sitä jaksamista löytyy. Kotona kun pyörii 5 ja 3 vee pojat lisänä!!!
Tässä sitä kuitenkin porskutellaan!
Olisi kiva kuulla teistä muistakin. Onko joku ryhmä johon voisi liittyä?

t:johnu
 
Kuulostaa tutulta -ja onneksi ohi menneeltä. Meillä oli myös iho-oireinen kananmuna-maitoallergia. Pahimmillaan heräsin öisin varttitunnein välein imettämään/rauhoittamaan kutisevaa lasta. Kaikki oireet hävisivät 1,5 v - 2 v välillä. Joten tsemppiä teillekin! Halusin vain sanoa, että nuo oireet voivat olla pikapuoliin jo paljon lievempiä.
 

Yhteistyössä