Venäläisrahoitteinen trolliarmeija kadotti suunnan Suomessa

vierailija
EU vaaleissa oli helppo asetelma. Suomen ehdokkaat ovat aika mukavasti olleet Putinin muodostamassa yhtenäisen Venäjän rintamassa ja vaaleihin mentiin tilanteessa, jossa toiveena oli saada vaalivoitto omalle porukalle.

Liittoumaa oli rakennettu Italian fasistiveljien, Puolan natsien ja Orbanin Unkarin kanssa. Orbanin kautta Putin olisi saanut Suomalaisille mepeille valtaa myös valtiollisen toimijan kautta mahdollistaen Suomen meppien käyttämisen Orbanin mielipiteen muokkaamisessa ja Venäjän etujen ajaminen olisi ollut yhä helpompaa.

Suomessa tuli kuitenkin vaaleissa rökäletappio eikä Venäjä menestynyt. Ainoastaan yksi meppi saatiin Venäjän liittoumaan. Venäjän kannalta valitettavaa on lisäksi se, että Suomi äänesti läpi mustan miehen maailmalta Suomeen tuoneen julkihomon, jolle ei ole hyväksyntää omassa porukassaan ja tämän mepin painoarvo on tästäkin syystä vähäinen.

Kiitokset kaikille niille Perussuomalaisille, jotka äänestivät Tynkkystä. Tämä on todella merkittävä este eurooppalaisen fasismin torjunnassa. Vaikka Putin koitti eheyttää Tynkkystä leirittämällä, niin edelleen tämä mies on mikä on.
 
vierailija
Nyt on mielenkiintoista millaisen tulokulman Venäjä ottaa yhdessä perussuomalaisten kanssa muuttuneessa tilanteessa.

Veikkaan, että Z-studiota ei enää jatketa ja suomessa tunnetuille forumeille kirjoittelu vähenee entisestään. Perussuomalaisten viestintä siirtyy kokonaan Telegram ja VK alustoille suomen uutisia lukuunottamatta
 
vierailija
Hommaforum on n. 15 vuoden ajan ollut perussuomalaisten viestintäkanava numero 1. Aluksi siellä oli ihan asiallistakin keskustelua, mutta nykyään on meno käsittämättömän sakeaa. Perussuomalaiset ovat selvästi radikalisoitumassa.
 

Yhteistyössä