"Venäjän propaganda havittelee jo palaa Suomen kaakonkulmasta – ”Riskivyöhykkeellä kolme maakuntaa”"

vierailija
Sukunimeltään Muurame Oulusta muuttanut suomalainen oli ensimmäinen asukas Muurmanskissa.
Muurmanski nimi on väännetty nimestä Muurame, joten voidaan sanoa hyvällä syyllä muurmanskin alueen kuuluvan Suomelle.
 
vierailija
Kyllähän tuo aika loogiselta ja hyvin perustellulta vaatimukselta vaikuttaa.
Ainakin jos verrataan tilannetta toisen maailmansodan aikoihin kun omaa maamme yritettiin laajentaa ja etsiä lebensraumia saksalaisten kanssa liittoutumalla Uralille saakka.
Samalla tavalla Venäjä voisi vapauttaa itäisiä maakuntiamme natsihallintomme mielivallalta, kuten mekin perustelimme hyökkäystämme (tosin kommunismin ikeestä) saksalaisten kanssa itärajan yli jatkosodassa.
Nyt kun omin pikkukätösin allekirjoitimme Natoon liittymisemme ja teimme Venäjästä vihollismaamme, seurausten kanssa on vaan elettävä tai tarkemmin ottaen siis kuoltava jos saadaan sota aikaiseksi ja maasmme uhrataan Usan loppumattomassa sodassa Venäjää vastaan, kuten Ukrainallekin näytti käyvän.
 
vierailija
Orpo oli sisäministeri 6-7 vuotta sitten. Tuolloin häneltä kysyttiin, pitäisikö venäläisten maanhankinnasta olla huolissaan. Hän vastasi: huolissaan olevilla on ilmeisesti likainen mielikuvitus. Liekö nyt likainen mielikuvitus, jos kysyy pääministeri Orpolta: pitääkö olla huolissaan, jos Putin julistaa Venäjän kansalaisten ja yhteisöjen kiinteistöomistukset Venäjän valtion omaisuudeksi?
 
vierailija
Kysymys kuuluu että onko tämä ihan normaali päivä propagandistilla vetää kovaa ja korkealta VAI onko mitään perää näissä maapalanotto vihjauksissa? Ja mikä osa on liioiteltu. En äänestänyt, en myös vaadi mitään alueita kenellekään, ketä tässä siis tarkemmin syytetään - onko joku lista vai mihin tässä pyritään. Ja mitä N liittoon tulee, tuskin tavikset tiesi mitä se on tarkemmin. Niin.
 

Yhteistyössä