Venäjä vie tehokkaimman ydinasetuotteita tuottavan ydinreaktorinsa kuubaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Venäjän ydinsukellusvene ystävällisyysvierailulla Kuubassa. Tavanomaiset ydinpommit ja ydinreaktorit perustuvat uraanin fissioon eli uraani tuottaa tuon energian. Uraania on maankuoresta louhittavissa helposti, uraania on kaikkialla, se on hyvin yleistä ja jos ydinaseiden vaaraa ei olisi niin uraani olisi kaikkialla läsnä oleva energianlähde, niin yleistä uraani on.
Ydinaseeksi uraani on huono, se on alkulähdemateriaali tehokkaisiin ydinaseisiin. Kun uraani laitetaan tuottamaan lämpöä vaikka ydinvoimalaitoksen niin alkaa syntyä fission sivutuotteina ja loiskiehuntana kaikenlaisia ydinreaktioita, käytettävä uraani itsessään jo sisältää tuon alun, se ei ole täysin puhdasta "uraania".

Nyt Kuubaan ajettu sukellusvene kokeellinen reaktori joka tuottaa reaktiotuotteina, katalyyteina ja "piippumetalleina' hirvittäviä radioaktiivisia tuotteita, samalla reaktorityypillä aikaansaadaan poloniumia jolla Litvinenko myrkytettiin.
Plutonium vasta alku näiden reaktoreiden lopputuotteissa, "piippumetalleina'", osa reaktion tuottamista alkuaineista niin vaarallisia että ne johdetaan suoraan mereen jossa niiden toivotaan neutralisoituvan. Uskotaan että osa näistä nukleoneista voi edelleen reaktioida meressä alkaen muodostaa mustia aukkoja, niin äärimmäisen reaktiivisia aineita ne geokemiallisesti ovat.
Tälläinen asetuotin nyt näytillä Kuubassa, kaikkein saatuttavampia ja tuhoavampia ytimiä luova maailmanlopun kone. Varmaan jo iranissakin näitä, pahalta näyttää. Tuki iranille ja juutalaisvihalle ja tuki kuuballe on tukea näille venäjän toimille.
Vaikkapa CERNissä tiettyjä aineita ei tuoteta niiden aiheuttaman vaaran vuoksi, noissa sukellusveneissä kaikkein pahimmat myllyt, sellaiset joita ei uskallettaisi ketjuteaktioiden vuoksi maalle rakentaa, veden uskotaan onnettomuus ätapauksissa useimmiten riittävän [katkaisemaan] pahimpia reaktioita.

N43, fyysikko
 
vierailija
" Uskotaan että osa näistä nukleoneista voi edelleen reaktioida meressä alkaen muodostaa mustia aukkoja, niin äärimmäisen reaktiivisia aineita ne geokemiallisesti ovat."
Mitä vit mä just luin? XDDD
 
vierailija
" Uskotaan että osa näistä nukleoneista voi edelleen reaktioida meressä alkaen muodostaa mustia aukkoja, niin äärimmäisen reaktiivisia aineita ne geokemiallisesti ovat."
Mitä vit mä just luin? XDDD
Kai tarkoittaa sitä että kun pieneen tilaan luodaan aurinkoa vastaava paine niin syntyy hyvin suurienergiasia hiukkasia. Tuo energia sitten niiden massa e=mc2.
Ne väittää että liikaa massaa ja energioita pienissä tiloissa niin syntyy musta aukko, jonkinlainen aalto, tai pyörre ajassa- muuten aika hidastuisi- tai voihan toki aikakin olla turbulenttia🤷

Tn34, myös fysiikkaa opiskellut
 
vierailija
Se on jännä miten Venäjän neuvostoliittolaistumiskehitys saa Suomessa aikaan ihan samanlaisen reaktion kuin se alkuperäinenkin. Toisin sanoen meille syntyy suuri populaatio aivopestyjä ihmisiä, jotka uskovat Suuren ja mahtavan suuruuteen ja mahtavuuteen kritiikittä ja sinisilmäisesti. Onko todella näin, että mitään ei ole opittu? Kun vielä 20 vuotta sitten Putin kaveerasi Saksan ja jenkkien kanssa, niin nyt kavereina on taas Kuuba ja Pohjois-Korea. Ja Suomessa kansa taputtaa käsiään ja haukkuu Tekniikan maailmaa polittiseksi kun Lada ei saanut täysiä pisteitä, vaikka on selvästi parempi kuin mersu.
 

Yhteistyössä